Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Triumfante @ 2012 05 23, 14:51)
O gal iki kol sulausim  nestuke.gif padraugaukim per zimuji fb?  4u.gif Kas norit, rasykit man i az.  mirksiukas.gif

As nesu FB ir kazkaip man ten nesaugu atrodo blush2.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 23, 15:38)

Jau avataras wub.gif Uzsiprogramavai trynukams biggrin.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 05 23, 15:40)

Flowcytometry  NEGATIVE
T cells IgM  1.0
T cells IgG  3.5
B cells IgM  25.1
B cells IgG  38.6

Nu ***** ir pas tave nukrito unsure.gif kaip cia taip yra unsure.gif As zinok isitikinus kad cia antibijotikai musu LAD numuse, nes mes abi neseniai juo vartoje daremes situos LAD. Pasak Bykovos (ir Gorgis beje sake kad reikia papildomu dvieju DONORINIU LIT) tas LAD pasitaisys.
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 05 23, 15:51)
Sveikutes  4u.gif 

Tiek daug prirasete, tiek ivykiu cia pas jus... Blyn, perskaiciau dar tik iki 25 psl ir turiu begti.
Citaiwub.gif  Tikiuosi nuo 25 psl pirmo durio pas tave viskas pagal plana  thumbup.gif 
Afrodite -  grazios naujienos. O del slogos manau suveike intralipidai, reiskias poveikis jau liuksiskas, svarbu nebuvo temperaturos.

Triumfante
- tikiuosi ir mes busim pakvioestos i krikstynas  biggrin.gif 

Visoms linkejimai, ir baigsiu skaityti vakare, labai tikiuosi nieko blogo neivyko po 25psl....Cia kaip skaitai skaitai knyga, ir ikisi nosi i paskutinius puslapius...

kaip tu laikais Terze? pasiilgstu taves mirksiukas.gif Na,tikekimes-ai bus matyt,nors temperatura pas mane auksciausia buvo 37.6 ir siaip ji per diena keiciasi kaip minimum 7 kartus nepriklausomai nuo laiko.Va neramina mane tai stiprus maudimas ir sukietejimas pilvo doh.gif jau vakar buvo saldu net dubens kaula skaudejo...o siandien jau lekiau i tualeta,praktiskai duru nebeuzdarau-nes vis su baime lekiu paziuret,nes atrodo kad atejo parazites,bet ne...zodziu tampo mane dabar uz usu kaip liuta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 23, 15:54)
As nesu FB ir kazkaip man ten nesaugu atrodo  blush2.gif
Jau avataras  wub.gif Uzsiprogramavai trynukams  biggrin.gif
Nu ***** ir pas tave nukrito  unsure.gif  kaip cia taip yra  unsure.gif  As zinok isitikinus kad cia antibijotikai musu LAD numuse, nes mes abi neseniai juo vartoje daremes situos LAD. Pasak Bykovos (ir Gorgis beje sake kad reikia papildomu dvieju DONORINIU LIT) tas LAD pasitaisys.

bet tai ziauriai nukrites doh.gif nu pats paskutinis rodiklis tai nemazas, bet nezinau, kokio dydzio jis turi buti doh.gif o senu savo rezultatu nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 23, 15:54)
As nesu FB ir kazkaip man ten nesaugu atrodo  blush2.gif
Jau avataras  wub.gif Uzsiprogramavai trynukams  biggrin.gif
.

As esu FB,bet nebeatsimenu kada buvau uzejusi ten doh.gif man ispradziu kazkaip fainiai viskas atrode,o dabar nepatinka.o mano vyras visai pries FB nes irgi kaip ir tu tokios pat nuomones kad nesaugu.
Aciu Cituli,cia jus su Triumpfante kazkaip keiciates tai pamasciau kad reiktu pabezdzioniauti blush2.gif tikiuosi kad uzsiprogramavau dviems stebukliukams,o ne triju pirstu kombinacijai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrodite69: 23 gegužės 2012 - 15:01
QUOTE(Citas @ 2012 05 23, 11:11)
Vadinasi traukiam i birzelio sarasiuka - neuzsibuk  4u.gif

na jau pasistengsiu, o bu skaip bus jau mirksiukas.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 05 23, 15:40)
sveika prisijungus, tik pasizadek, kad trumpam cia pas mus  mirksiukas.gif

as pazadu, bet kaip jau rasiau bus kaip bus mirksiukas.gif

o yra kokia IVF statiska, is keinto karto pavyksta? rolleyes.gif

man kazkaip baisu yra, visgi pinigai nemazi, bet... baisu kai vyro turtas mazas labai.. bet labai norisi tiketi kad pavyks jaupagaliau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 23, 15:08)
As is naujo skaitau Svijaso "Ismintingas Pasaulis" stengiuos pradeti ziureti i ka reaguoju, kad suprasti ka suvertinu, sudievinu wub.gif

Superinė knyga, ji man pakeitė visą požiūrį į gyvenimą ir į tai kas vyksta su mumis, padėjo atgauti vidinę ramybę po daugelio nesėkmingų IUI. Reik vėl paskaitinėti.
Papildyta:
Beje, atrodo mane galite išbraukti iš gegužiniukų verysad.gif Vis dėl to negerai kažkas man su ta gleivine. 11 c.d. ji jau 14 mm, be to, pradėjau kraujuoti verysad.gif O gydytojai jau praėjusį kartą ji kažkodėl nepatiko, o dabar atrodo dar ir atsisluoksniuoti pradėjo. taigi geriausiu atveju tik išpunktuos folikuliukus ir dės šaldyti verysad.gif
Atsakyti
Oj Terze, sposininke. biggrin.gif wub.gif

Taigi, va raso, kad saldosi apskritai visi, tik ka apsivaisine, 2, 3 ir 5-6 dienu, statistika anot sio straipsnio, kuri skaitau, rodo, kad is viso pats geriausias variantas saldymui, tai tik ka apsivaisinusiu, nes turi maziausiai lasteliu, jas lengviausia uzsaldyti ir atsildyti, stai tiek. 4u.gif
Papildyta:
Junete, tai dar nera tokia didele blogybe, nors zinau kaip jautiesi, man ir dabar dar sirdi skauda. console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triumfante: 23 gegužės 2012 - 15:40
QUOTE(Junetė @ 2012 05 23, 16:08)
Superinė knyga, ji man pakeitė visą požiūrį į gyvenimą ir į tai kas vyksta su mumis, padėjo atgauti vidinę ramybę po daugelio nesėkmingų IUI. Reik vėl paskaitinėti.
Papildyta:
Beje, atrodo mane galite išbraukti iš gegužiniukų  verysad.gif Vis dėl to negerai kažkas man su ta gleivine. 11 c.d. ji jau 14 mm, be to, pradėjau kraujuoti  verysad.gif O gydytojai jau praėjusį kartą ji kažkodėl nepatiko, o dabar atrodo dar ir atsisluoksniuoti pradėjo. taigi geriausiu atveju tik išpunktuos folikuliukus ir dės šaldyti  verysad.gif

isivaizduoju,kaip dabar skaudu tau console.gif console.gif Laikykis ir paziurek i tai is kitos puses; juk ispunktuos, apvaisin ir uzsaldys.o kai gleivine tik pasitaisys iskart ir sudesi savo maziuliukus-juk sansu tada zymiai zymiai daugiau kad pasiseks 4u.gif galima tik dziaugtis,kad toks dalykas neprasidejo vos isodinus.nors aisku menka paguoda...suprantu kad sirdele sopa..laikykis console.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 23, 15:56)
kaip tu laikais Terze? pasiilgstu taves mirksiukas.gif Na,tikekimes-ai  bus matyt,nors temperatura pas mane auksciausia buvo 37.6 ir siaip ji per diena keiciasi kaip minimum 7 kartus nepriklausomai nuo laiko.Va neramina mane tai stiprus maudimas ir sukietejimas pilvo doh.gif jau vakar buvo saldu net dubens kaula skaudejo...o siandien jau lekiau i tualeta,praktiskai duru nebeuzdarau-nes vis su baime lekiu paziuret,nes atrodo kad atejo parazites,bet ne...zodziu tampo mane dabar uz usu kaip liuta ax.gif

betgi tai labai gerai, pilvuka kai dilgsi, ispustas ir pan tai vadinasi kazkas vyksta jame 4u.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 05 23, 15:58)
bet tai ziauriai nukrites  doh.gif nu pats paskutinis rodiklis tai nemazas, bet nezinau, kokio dydzio jis turi buti  doh.gif o senu savo rezultatu nerandu  doh.gif

Nu turi buti bent virs 50 unsure.gif Dar darysies LIT-us??

QUOTE(Junetė @ 2012 05 23, 16:08)
Papildyta:
Beje, atrodo mane galite išbraukti iš gegužiniukų  verysad.gif Vis dėl to negerai kažkas man su ta gleivine. 11 c.d. ji jau 14 mm, be to, pradėjau kraujuoti  verysad.gif O gydytojai jau praėjusį kartą ji kažkodėl nepatiko, o dabar atrodo dar ir atsisluoksniuoti pradėjo. taigi geriausiu atveju tik išpunktuos folikuliukus ir dės šaldyti  verysad.gif

Labai gaila kad negales isodinti dabar, bet svarbu kad turesiu maziukus pasiruosusius. matyt tavo gleivine taip sureagavo i vaistus, ir gal sodins naturaliam cikle 4u.gif

Man jau is anksto baisu kaip maniske gleivine sureaguos si karta i viska doh.gif beje kitaip nei anuos kartus tik 2 badymosi diena o pilvas ispustas ir skauda blink.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 05 23, 10:42)
Sveikutes bigsmile.gif
Jusu skyrelyje naujoke esu, bet priimkit mane, nes jau nusprendem atlikti ICSI+IVF, baisu, bet ka darysi reikia, nuo birzelio vidurios startuosim jau su vaistukais ir apie liepos vidury turetum jau atlikti pacia procedura  doh.gif
blush2.gif

Diana , prisimenu tave iš IUI skyriuko blush2.gif Tai nepavyko vyro turto pagerinti, gaila.. Bet sėkmės tau su pirmu IVF wub.gif
Atsakyti
MERGYTES O KADA VYKSTA IMPLANTACIJA??nesuprantu kas man daros ant paketelio vietoj gelsvumo realiai pamaciau ruzava deme net dienos sviesoj- ner buve.sakes kaip neramu, rankos dreba ir asara rieda.nuotaikos nera, o turiu eit mamyte pasveikint su jubiliejumi.soriux jei kvailai atrodo,kad tryznioju...
Atsakyti
Implantacija vyksta apie 6-12 diena ir patepliojimai sako labai naturalus reiskinys. 4u.gif Afrodite, ramiai keliauk mamuko sveikinti. mirksiukas.gif Tik galimybei pasitaikius daugiau pagulinek. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triumfante: 23 gegužės 2012 - 17:16