QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 23, 15:56)
kaip tu laikais Terze? pasiilgstu taves
Na,tikekimes-ai bus matyt,nors temperatura pas mane auksciausia buvo 37.6 ir siaip ji per diena keiciasi kaip minimum 7 kartus nepriklausomai nuo laiko.Va neramina mane tai stiprus maudimas ir sukietejimas pilvo
jau vakar buvo saldu net dubens kaula skaudejo...o siandien jau lekiau i tualeta,praktiskai duru nebeuzdarau-nes vis su baime lekiu paziuret,nes atrodo kad atejo parazites,bet ne...zodziu tampo mane dabar uz usu kaip liuta
betgi tai labai gerai, pilvuka kai dilgsi, ispustas ir pan tai vadinasi kazkas vyksta jame
QUOTE(Atiloja @ 2012 05 23, 15:58)
bet tai ziauriai nukrites
nu pats paskutinis rodiklis tai nemazas, bet nezinau, kokio dydzio jis turi buti
o senu savo rezultatu nerandu
Nu turi buti bent virs 50
Dar darysies LIT-us??
QUOTE(Junetė @ 2012 05 23, 16:08)
Superinė knyga, ji man pakeitė visą požiūrį į gyvenimą ir į tai kas vyksta su mumis, padėjo atgauti vidinę ramybę po daugelio nesėkmingų IUI. Reik vėl paskaitinėti.
Papildyta:
Beje, atrodo mane galite išbraukti iš gegužiniukų
Vis dėl to negerai kažkas man su ta gleivine. 11 c.d. ji jau 14 mm, be to, pradėjau kraujuoti
O gydytojai jau praėjusį kartą ji kažkodėl nepatiko, o dabar atrodo dar ir atsisluoksniuoti pradėjo. taigi geriausiu atveju tik išpunktuos folikuliukus ir dės šaldyti
Labai gaila kad negales isodinti dabar, bet svarbu kad turesiu maziukus pasiruosusius. matyt tavo gleivine taip sureagavo i vaistus, ir gal sodins naturaliam cikle
Man jau is anksto baisu kaip maniske gleivine sureaguos si karta i viska
beje kitaip nei anuos kartus tik 2 badymosi diena o pilvas ispustas ir skauda