QUOTE(stryga @ 2012 05 22, 22:09)
Mergytes, as tyluteliai prisiduodu... Su jumis esu nuo sios ziemos, pagaliau baigesi mano draugyste su difu, del ilgosios schemos gavau net 3 dozes, o vakar buvo mano "pirmasis duris"
. Taigi, Cituk, Kitty, zengiam koja kojon, trise ir keliaukim is cia i nestukiu skyreli, Afroditei is paskos
. Arodite, ramiai ramiai dabar laukiam dvigubo rezultato - viso tada turesi tris vaikucius (juk neklystu, kad jei bus dvynukai, taip ir gausis?), o mes trys tau is paskos is cia issinesdinsim, grazus skaiciai
Nelabai daznai cia uzsuku, bet mintimis su jumis, mergytes! jau greitai musu
Sveikutes
Sveika prisijungusi
stryga ir linkiu,kad tikrai greit iseitum pas nestukes
O kad tavo zodziai i Dievuliuko ausi nueitu, bet....visada yra tikimybe...bet tikiu,kad vistiek kitos merginos tikrai iseis pas
Cituk,viskas bus ok ir tau ir tavo leliukams,o kad susitvarkysi dantuka man atrodo tikrai nepakenksi o kaip tik padesi pati sau
Spinsa,laikau kumstukus uz tave rytoj
kad burbuliukai sekmingai pas mamyte ateitu ir pasiliktu visiems 9 menesiukams
Atiloja,kaip tavo zinios del LAD,nerimauju
KAIP MERGINOS SEKASI BADYTIS?????? BURIAM,BURIAM,GLOSTOM IR KALBINAM KAD TIK UZDERETU KOKYBISKU FOLIKULIUKU NESANCIU DIDZIULEEEEEE LAIME
Papildyta:
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 23, 15:08)
Viskas gerai merginos:)
asaros rodes tik perskaicius apie blastukus, bet trumpai
Bet juk neverksi del kiekvieno zodelio
uztenka ir taip tu nervu tame kelyje
Pepe/ilgakojine, as tave puikiai suprantu mergyt
as irgi skaitinejau siandien nuo ryto,paskui cia dar paskaitinejau ir kazkaip pradejau verkt....nes pagal ivarius straipsnius as atvirksciai radau,kad didziausia nestumo tikimybe yra kai isodina blastutes ir....maziausia kai dvieju dienu embrionus.Paskui paziurejau forumuose,kad yra kam sodino dvieju dienu ir..nepavyko-suspaude sirdele..stipriai stipriai..
bet nieko,kaip tu sakai paverkiau,asaras nusisluosciau ir einu toliau.Uztenka tikrai tu nervu,per akis tos itampos
Taip,kad abi tikekim,kad pavyks mums ir mes tikrai liksime nestukemis
Nes kas mums belieka -VILTIS IR MALDA.