Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 05 23, 13:44)
Galiu tik pasiulyt susikurti savo skyrelio albumeli,as visai atnesciau ten virusiuka  ax.gif Gal ir daugiau norinciu bus smile.gif

Tarp senu kompanjoniu ir as pasidalinciau savo virusiuku ax.gif
Atsakyti
[quote=Pepe/ilgakojine,2012 05 23, 01:48]
[quote=Triumfante,2012 05 23, 01:44]
Man tos vysnios taip patiko ir mergina tokia svajinga... wub.gif Neisduok manes. blush2.gif 4u.gif biggrin.gif

Jo vilioja...tikra vasara...o visniuku kiek daug...cia kaip musu zirniukai:)
Papildyta:
[quote=Triumfante,2012 05 23, 01:47]Na as irgi nelabai noreciau, kad bet kas eitu ir ziuretu.  ax.gif Gal tada palauksiu ir ateisiu i albumeli  nestuke.gifdrinks_cheers.gif  wub.gif

Pepe, as tavo snaigutem tikiu ir nebandyk dabar nosies nukabint.  schmoll.gif  4u.gif
[/quote]
Yra taip kaip yra.... as vis del to tikiu, kad tai nuo kliniku priklauso:) wub.gif nes jei klinika tik ta buda naudoja apvaisinimui ir ju statistika 50% gimdanciu vaikus, tai gal?...O siaip niekur nepabegsi nuo likimo:) Bus taip kaip bus...tikesiuos geriausio vaziuodama pasiimti:) Kol netikesiu, tol nevaziuosiu wub.gif wub.gif
Albumas butu faina:) Bet reikia pirma stebuklo sulaukti, o tai mano temuteje nelabai veiksmas vyksta wub.gif del to as cia vis tupiu biggrin.gif kur aktyvios moteriskes susirinkusios biggrin.gif ir vis kisu savo liezuvi visur wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 23 gegužės 2012 - 13:03
Tai kuriam albumeli bigsmile.gif man labai reikia labai rimtu verkianciu virusiuku wub.gif wub.gif O kaip ji sukurti ir kur? tongue.gif

Pepe - tikek savo vaikuciais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 23, 02:18)
Pepe - tikek savo vaikuciais  4u.gif

Tikiu, tikesiu biggrin.gif wub.gif Pasistengsiu pagerinti blastuku statistika:)
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 23, 14:18)
*Tai kuriam albumeli  bigsmile.gif  man labai reikia labai rimtu verkianciu virusiuku  wub.gif  wub.gif  O kaip ji sukurti ir kur?  tongue.gif

**Pepe - tikek savo vaikuciais  4u.gif

* mergaites kazkaip fotki.com sukuria g.gif

** pepe, tai zinoma, kad reik tiket savo vaikais bigsmile.gif Tu nepyk, kad as taip kategoriskai ir nelabai optimistiskai atsiliepiu apie saldytas blastutes,tiesiog taip jau susiduriau su tokia situacija ax.gif Kazkam gi pasiseka su jomism o kodel gi ne tau ? mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal iki kol sulausim nestuke.gif padraugaukim per zimuji fb? 4u.gif Kas norit, rasykit man i az. mirksiukas.gif

Pepe, einu dabar arbatitintis ir paskaitinesiu apie tuos blastukus, o tu laikyk tokia pozicija kokia turi, man ji labai patinka. didis.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 23, 02:51)
O gal iki kol sulausim  nestuke.gif padraugaukim per zimuji fb?  4u.gif Kas norit, rasykit man i az.  mirksiukas.gif

Pepe, einu dabar arbatitintis ir paskaitinesiu apie tuos blastukus, o tu laikyk tokia pozicija kokia turi, man ji labai patinka.  didis.gif  wub.gif

Viskas gerai merginos:) biggrin.gif asaros rodes tik perskaicius apie blastukus, bet trumpai biggrin.gif blush2.gif Bet juk neverksi del kiekvieno zodelio biggrin.gif uztenka ir taip tu nervu tame kelyje blush2.gif
As dar apie ta FISH paskaitinejau- tai jis ir spermos DNR parodo, ir chromosomos klaidas ir dar kitus nukrypimus, kuriu neaptinka darant spermograma. Tai toki pasidarai ir turi visus atsakymus g.gif Gan naujas testas. Pasieskosiu kur dar juos daro ir kainos kokios.
O del Fb. ar ten neissaugo visa informacija? kad paskui neiskiltu kokie dalykiukai? As tai mielai prisijunkciau biggrin.gif jei priimsit:)
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2012 05 23, 02:45)

** pepe, tai zinoma, kad reik tiket savo vaikais  bigsmile.gif  Tu nepyk, kad as taip kategoriskai ir nelabai optimistiskai atsiliepiu apie saldytas blastutes,tiesiog taip jau susiduriau su tokia situacija  ax.gif  Kazkam gi pasiseka su jomism o kodel gi ne tau ?  mirksiukas.gif

As is naujo skaitau Svijaso "Ismintingas Pasaulis" stengiuos pradeti ziureti i ka reaguoju, kad suprasti ka suvertinu, sudievinu wub.gif Suregavau as del tu blastiukiu, bet nusiraminau...pagal ji, tai zmones negauna to, ka pervertina, tam , kad butu pamokinti mirksiukas.gif Stengsiuos islaikyti pusiausvyra..
Atsakyti
Terze!? bigsmile.gif
Papildyta:
Tino, jeigu kada skaitai, tavo az pilnas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 05 22, 22:09)
Mergytes, as tyluteliai prisiduodu... Su jumis esu nuo sios ziemos, pagaliau baigesi mano draugyste su difu, del ilgosios schemos gavau net 3 dozes, o vakar buvo mano "pirmasis duris"  blush2.gif . Taigi, Cituk, Kitty, zengiam koja kojon, trise ir keliaukim is cia i nestukiu skyreli, Afroditei is paskos  wub.gif . Arodite, ramiai ramiai dabar laukiam dvigubo rezultato - viso tada turesi tris vaikucius (juk neklystu, kad jei bus dvynukai, taip ir gausis?), o mes trys tau is paskos is cia issinesdinsim, grazus skaiciai  wub.gif 
Nelabai daznai cia uzsuku, bet mintimis su jumis, mergytes! jau greitai musu  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

Sveikutes 4u.gif
Sveika prisijungusi stryga ir linkiu,kad tikrai greit iseitum pas nestukes thumbup.gif O kad tavo zodziai i Dievuliuko ausi nueitu, bet....visada yra tikimybe...bet tikiu,kad vistiek kitos merginos tikrai iseis pas nestuke.gif
Cituk,viskas bus ok ir tau ir tavo leliukams,o kad susitvarkysi dantuka man atrodo tikrai nepakenksi o kaip tik padesi pati sau 4u.gif
Spinsa,laikau kumstukus uz tave rytoj thumbup.gif kad burbuliukai sekmingai pas mamyte ateitu ir pasiliktu visiems 9 menesiukams wub.gif
Atiloja,kaip tavo zinios del LAD,nerimauju blush2.gif
KAIP MERGINOS SEKASI BADYTIS?????? BURIAM,BURIAM,GLOSTOM IR KALBINAM KAD TIK UZDERETU KOKYBISKU FOLIKULIUKU NESANCIU DIDZIULEEEEEE LAIME nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 23, 15:08)
Viskas gerai merginos:)  biggrin.gif asaros rodes tik perskaicius apie blastukus, bet trumpai biggrin.gif  blush2.gif Bet juk neverksi del kiekvieno zodelio biggrin.gif uztenka ir taip tu nervu tame kelyje blush2.gif

Pepe/ilgakojine, as tave puikiai suprantu mergyt console.gif as irgi skaitinejau siandien nuo ryto,paskui cia dar paskaitinejau ir kazkaip pradejau verkt....nes pagal ivarius straipsnius as atvirksciai radau,kad didziausia nestumo tikimybe yra kai isodina blastutes ir....maziausia kai dvieju dienu embrionus.Paskui paziurejau forumuose,kad yra kam sodino dvieju dienu ir..nepavyko-suspaude sirdele..stipriai stipriai..
bet nieko,kaip tu sakai paverkiau,asaras nusisluosciau ir einu toliau.Uztenka tikrai tu nervu,per akis tos itampos doh.gif
Taip,kad abi tikekim,kad pavyks mums ir mes tikrai liksime nestukemis nestuke.gif Nes kas mums belieka -VILTIS IR MALDA. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif apsikasusi siandien darbais, tik dabar sugebejau prie SM prisijungti ir el.pasta perskaityti doh.gif

QUOTE(diana_j @ 2012 05 23, 09:42)
Sveikutes bigsmile.gif
Jusu skyrelyje naujoke esu, bet priimkit mane, nes jau nusprendem atlikti ICSI+IVF, baisu, bet ka darysi reikia, nuo birzelio vidurios startuosim jau su vaistukais ir apie liepos vidury turetum jau atlikti pacia procedura  doh.gif
blush2.gif

sveika prisijungus, tik pasizadek, kad trumpam cia pas mus mirksiukas.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 23, 10:15)

Šiaip nuotaika  thumbup.gif , tik kartais toks baimės virpulys pereina blush2.gif  Kad tik susistimuliuotų, kad nebūtų hiper, kad normaliai praeitų punkcija (oi, kaip aš jos bijau blush2.gif ) kad tik vaisintųsi, dalintųsi, būtų ką sodinti.. o paskui jau...sekantis baimės etapas..stengiuosi negalvoti, bet vis praskrenda tokios mintelės blush2.gif Mano skausmo slenkstis labai žemas, ypač moteriškų organų, aš per ovuliaciją su vienu foliu vos atsisėsti iš skausmo galiu natūraliam cikle, tai šiek tiek baiminuosi ir skausmo, ne tik rezultato blush2.gif

oi, KittyKitty, tryzniau tu tryzniau lotuliukas.gif Tu, man atrodo, net beta perspjausi su savo tryzniojimu lotuliukas.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 05 23, 13:33)
Sekasi  wub.gif Auga mazulelis,geras berniukas toks smile.gif Vakar buvo metukai nuo pirmo durio.Sunku patiket net,atrodo toks kelias praeitas,o stai rezultatas ant ranku... virusiukai jums,kad tik greiciau pasisektu  wub.gif

wub.gif ir gaudau gaudau virusiuka 4u.gif

Mergaites, gavau LAD ir ka, apsvieskit man greitai, kol dar nenuprotejau doh.gif visi pradiniai atsakymai namuose doh.gif

Flowcytometry NEGATIVE
T cells IgM 1.0
T cells IgG 3.5
B cells IgM 25.1
B cells IgG 38.6
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2012 05 22, 22:15)

Pirmiausia -Afrodite, sveikinu turint savyje mažučius. Gražiai draugaukit ir niekada nebesiskirkit wink.gif

Ir visoms kitoms mergaitėm, kurių dėl savo šviesios galvos nepaminėjau, siunčiu dviejų dunksinčių širdelių virusiukus  4u.gif

Sakau - iki pasimatymo... iki pasimatymo pas nėštukes

Perkunai, va cia tai WOU thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif Sveikinu mergyt su dviems maziukais wub.gif ir su malonumu apsikresiu dvynukisku virusiuku nestuke.gif nestuke.gif wub.gif Sveikatytes tau ir maziukams,poilsio,graziu akimirku ir viso ko graziausio.Uzsuki,nepamirsk musu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Tiek daug prirasete, tiek ivykiu cia pas jus... Blyn, perskaiciau dar tik iki 25 psl ir turiu begti.
Citai - wub.gif Tikiuosi nuo 25 psl pirmo durio pas tave viskas pagal plana thumbup.gif
Afrodite - grazios naujienos. O del slogos manau suveike intralipidai, reiskias poveikis jau liuksiskas, svarbu nebuvo temperaturos.

Triumfante
- tikiuosi ir mes busim pakvioestos i krikstynas biggrin.gif

Visoms linkejimai, ir baigsiu skaityti vakare, labai tikiuosi nieko blogo neivyko po 25psl....Cia kaip skaitai skaitai knyga, ir ikisi nosi i paskutinius puslapius...

Atsakyti