Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Beila @ 2012 05 22, 17:24)
*Atiloja, geriam antibiotikus nuo Mycoplasma hominis, dar liko 3 savaites gert. Tikiuosi, liksim gyvi po 5 savaičių vaistų kurso. Ir svarstau,ar daryt šią vasarą IVF,ar dar kažkokius tyrimus atlikt...
**Atiloja, o kaip tu laikaisi? 4u.gif
***Be to gal turite kokių pasiūlyti atlikti tyrimų?.. unsure.gif Gal dar kažko esam nepadarę...

*o probiotikus, ar geriat? nes be ju tikrai bus "liudna" 4u.gif
**as normaliai - laukiu atsakymo is G, tada laukiu LP ir gal gi dar iki latviu atostogu, dasikasiu iki IVF'o smile.gif
***kai turesi persitestavimo atsakymus, tai daug ka gales ir paaiskinti, gal tik tiek ir tereikejo, sekmingam nestuke.gif labai to linkiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 05 22, 21:43)
*Atiloja - rimtai nulipk nuo fakso!
**Uzsirasiau sestadieni pas dantista! Taip baret kad issigandau, tai be to protinio dar ir isistatysiu viena danti:) tarp kitko kai jam pasakiau ka jauciiu tai sako gal gleivinej ten tik problema, tai galvoja jobtv.... Dar ir cia gleivine mane pavedineja biggrin.gif

* nulipau, bet jau buvo "pozdna" doh.gif musu telefono linija darbe siandien neveikia ir neaisku kaip seniai doh.gif zodziu, likau siandien be LAD'o, nes Akviles per velai paprasiau, kad tiesiog meil'u persiustu doh.gif frusty.gif
** saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 22, 05:50)
Spinsa ryt ar poryt tures apvaliu naujienu!  bigsmile.gif  wub.gif O gal jau zinai, Spinsa, kaip tavo maziukai laikosi?  wub.gif

Rute, oooo... kad tavo zodziai D i ausyte ir taip visas skyrelis tiesiai pas nestukes.  wub.gif

Pepe, taip pat yra kitas tyrimas, Mejozes (Mejozė (iš gr. meioo 'sumažėti, susitraukti') – eukariotinių ląstelių dalijimosi būdas...), vyrui daroma mazyte chirurgine procedura, taikant vietine nejautra, imamas meginukas is seklidziu saknu, tiriami pakitimai tik deja, tai negydoma, bet yra procentas, kad vyras gali tureti taisyklingu spermatozoidu (be chromosomu anomaliju), tai sunku nustatyti, todel taikoma prieimplantacine embriono diagnoze.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kazin ar tokiem tyrimam as ji prikalbinsiu biggrin.gif Pradziai karyotype testu apsistosim. Nezinau kaip ji pakalbinti del HISH wub.gif Kad nesureguotu zmogus wub.gif Problemos kaip ir manyje aiskios ax.gif Nu reiks kazkaip jei saltukai nepasiliks.
Ta moteriske,kuri patare pasidaryti testa, guodes, jei butu zinoje ta anksciau....
Atsakyti
Mergytes, as tyluteliai prisiduodu... Su jumis esu nuo sios ziemos, pagaliau baigesi mano draugyste su difu, del ilgosios schemos gavau net 3 dozes, o vakar buvo mano "pirmasis duris" blush2.gif . Taigi, Cituk, Kitty, zengiam koja kojon, trise ir keliaukim is cia i nestukiu skyreli, Afroditei is paskos wub.gif . Arodite, ramiai ramiai dabar laukiam dvigubo rezultato - viso tada turesi tris vaikucius (juk neklystu, kad jei bus dvynukai, taip ir gausis?), o mes trys tau is paskos is cia issinesdinsim, grazus skaiciai wub.gif
Nelabai daznai cia uzsuku, bet mintimis su jumis, mergytes! jau greitai musu nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 05 22, 09:52)
*o probiotikus, ar geriat? nes be ju tikrai bus "liudna"  4u.gif

Probiotikai??? g.gif blush2.gif wub.gif ar cia bet kuriai rekomenduojama? Ar yra kokia spec. grupe zmoniu, kam tai patariama biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Laba vakarą mergaitės,

Džiaugiuosi, kad aktyviai visos užsiėmę savo didžiais gyvenimo planų įgyvendinimais.
Stengiuos kuo daugiau paskaitinėti, bet ne visad norai sutampa su galimybėm.

Pirmiausia -Afrodite, sveikinu turint savyje mažučius. Gražiai draugaukit ir niekada nebesiskirkit wink.gif

Citas, na va ir tavo finišo tiesioji...jauti kaip kvepia leliukais?

Atiloja, tu irgi jau kaip suprantu jurgiui pasimatymą paskyrus ir pradedi narkošintis, ane? Sekmės.

Triumfante, gražios vasaros...paskutinė ji tau tokia. Paskui kiti reikalai.Mėgaukis wink.gif

spinsa, gražaus susitikimo su žirniukais.

Pepe, žaviuosi atkaklumu...Vaikai tikrai ateis pas tokią mamą.

Terze, Warwara, rezgat slaptą planą? Kad kuo geresni rezultatai būtų.

Ir visoms kitoms mergaitėm, kurių dėl savo šviesios galvos nepaminėjau, siunčiu dviejų dunksinčių širdelių virusiukus 4u.gif

Sakau - iki pasimatymo... iki pasimatymo pas nėštukes
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2012 05 22, 10:15)

Ir visoms kitoms mergaitėm, kurių dėl savo šviesios galvos nepaminėjau, siunčiu dviejų dunksinčių širdelių virusiukus  4u.gif

JO...tikras perkunas is giedro dangaus su tokiomis ziniomis:) 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif wub.gif Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 05 22, 22:09)
Nelabai daznai cia uzsuku, bet mintimis su jumis, mergytes! jau greitai musu  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 22, 22:11)
Probiotikai??? g.gif  blush2.gif  wub.gif ar cia bet kuriai rekomenduojama? Ar yra kokia spec. grupe zmoniu,  kam tai patariama biggrin.gif  wub.gif

probiotikus reikia vartoti kartu su antibiotikais, tik skirtingom valandom, kad organizmo mikrofluora palaikyti 4u.gif

QUOTE(PerKūnas @ 2012 05 22, 22:15)
Atiloja, tu irgi jau kaip suprantu jurgiui pasimatymą paskyrus ir pradedi narkošintis, ane? Sekmės.

Ir visoms kitoms mergaitėm, kurių dėl savo šviesios galvos nepaminėjau, siunčiu dviejų dunksinčių širdelių virusiukus  4u.gif

man dar iki "narkasinimosi" toloka mirksiukas.gif bet tai tu cia kaip menulis is giedro dangaus doh.gif ar mano atmintis slubuoja ir kazka pamirsau? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 22, 14:55)
Nu bet tai sitaip barti mane, ar pabludot  blink.gif  lotuliukas.gif

Cia viskas tik is meiles Cituk, tik is meiles biggrin.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 05 22, 16:41)
faksu vis dar eina ir nepraeina  doh.gif as jau visa faksa nusedejau  doh.gif gal nulipti nuo jo reikia, tada praeis? biggrin.gif

As jau buciau ne tik uzlipus, o jau ir gerai pasokinejus ant jo biggrin.gif

QUOTE(Citas @ 2012 05 22, 21:43)
*mergai - mane supykino per vakariene, sakau gal pastojau nuo pirmo gonal durio:) o jei rimtai tai neisivaizduoju kas cia man, taip trumpai bet tikrai atrode kad vemsiu. Gal antibijotikai?

**Uzsirasiau sestadieni pas dantista! Taip baret kad issigandau, tai be to protinio dar ir isistatysiu viena danti:) tarp kitko kai jam pasakiau ka jauciiu tai sako gal gleivinej ten tik problema, tai galvoja jobtv.... Dar ir cia gleivine mane pavedineja biggrin.gif

* jauciu, kad cia galetu but sventoji dvasia g.gif lotuliukas.gif Palauk tu kol prades pykint ne nuo sventos dvasios, gonalio ar antibu biggrin.gif Ne tik kad vemsi toliau nei matysi, bet dar ir sypsosies tai darydama biggrin.gif

** nu va.Gerai padarei.Ale su ta gleivine tau rimtai neina nei per viena vieta susitart lotuliukas.gif Sakyciau nustok buti tokia konfliktiska, ka nors pasiekti galima tik geruoju lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2012 05 22, 22:15)

kokios fainos naujienos. wub.gif sveikinimai nuoširdžiausi, ramaus laukimo laiko wub.gif
Atsakyti
vakar jau pradejau vartoti crinone, sian kazkaip jauciuosi nekaip, toks jausmas kad tuoj tuoj mm ateis. ar cia normalu, nes jauciu sioki toki diskomforta
Atsakyti
Sveikutes bigsmile.gif
Jusu skyrelyje naujoke esu, bet priimkit mane, nes jau nusprendem atlikti ICSI+IVF, baisu, bet ka darysi reikia, nuo birzelio vidurios startuosim jau su vaistukais ir apie liepos vidury turetum jau atlikti pacia procedura doh.gif

blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

Perkūnai wub.gif Aš irgi jaučiuosi praleidusi blush2.gif

Katiniškos naujienos iš kvakšt pasaulio doh.gif Man skauda dantį cool.gif Ir atrodo, protinį cool.gif Užsirašiau ryt pas dantistę. Du variantai: jei ten iš tikrųjų negerai (na, jis plombuotas ir matau juodulį kažkokį), tai man kyla klausimas: kodėl internetu galima užsikrėsti kariesu, bet negalima užsikrėsti nėštumu? cool.gif Jei ten nieko nėra - oficialiai prisipažįstu per šitą visą IVF-SM situaciją galutinai nušokusi nuo proto doh.gif Anyway, Citai, susitvarkai dantį ir daugiau jokių nukrypimų, prašyčiau, nes matai, yra pasekėjų doh.gif biggrin.gif
Beje, šiandien tau nebeskauda, ir man nebeskauda, bet vakare stipriai skaudėjo. Kvakšt, garbės žodis.

QUOTE(Citas @ 2012 05 22, 14:55)
KittyKitty  - tu sarase . bet mano 5 man labai baisiai atrodo 

ačiū, o tavo 5 man žinai, kaip atrodo? Kad jis turi būti paskutinis.

QUOTE(spinsa @ 2012 05 22, 18:44)
as jau atkeliavau su naujienom : is 12 siai dienai liko 7  , isodinimas ketvirtadieni, tada jau bus aisku kiek is 7 liks

sėkmytės 4u.gif

QUOTE(stryga @ 2012 05 22, 22:09)
Mergytes, as tyluteliai prisiduodu... Su jumis esu nuo sios ziemos, pagaliau baigesi mano draugyste su difu, del ilgosios schemos gavau net 3 dozes, o vakar buvo mano "pirmasis duris"  . Taigi, Cituk, Kitty, zengiam koja kojon, trise ir keliaukim is cia i nestukiu skyreli, Afroditei is paskos

sveikutė, smagu, žygiuosim kartu 4u.gif

QUOTE(diana_j @ 2012 05 23, 09:42)
Sveikutes
Jusu skyrelyje naujoke esu, bet priimkit mane, nes jau nusprendem atlikti ICSI+IVF, baisu, bet ka darysi reikia, nuo birzelio vidurios startuosim jau su vaistukais ir apie liepos vidury turetum jau atlikti pacia procedura 

sveika, sėkmingo starto 4u.gif

O mano super jautrus skrandis į geležį kol kas neblogai reaguoja,galvojau, bus katastrofa. Tik šiek tiek apetitą lyg mažina, o tai irgi į naudą biggrin.gif

Šiaip nuotaika thumbup.gif , tik kartais toks baimės virpulys pereina blush2.gif Kad tik susistimuliuotų, kad nebūtų hiper, kad normaliai praeitų punkcija (oi, kaip aš jos bijau blush2.gif ) kad tik vaisintųsi, dalintųsi, būtų ką sodinti.. o paskui jau...sekantis baimės etapas..stengiuosi negalvoti, bet vis praskrenda tokios mintelės blush2.gif Mano skausmo slenkstis labai žemas, ypač moteriškų organų, aš per ovuliaciją su vienu foliu vos atsisėsti iš skausmo galiu natūraliam cikle, tai šiek tiek baiminuosi ir skausmo, ne tik rezultato blush2.gif
Atsakyti