Nu bet tai sitaip barti mane, ar pabludot Einu skambint ir tartis su dantistu, ziurek ka jis sakys Nu bet as neissigalvoju, man tikrai jau kaip ir nebeskauda
Aciu visoms uz patarimus
Atiloja - kur tavo LAD ?
KittyKitty - tu sarase bet mano 5 man labai baisiai atrodo
Atiloja jau siunciu tau atgal sarasiuka kaip ir sutarem
Kur Terze palaidune ?
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 22, 13:44)
Gerai, paskaitinesiu veliau prisedusi, pasiklausinesiu savu tarpe atsiliepimus, o siaip, labai labai geru atsiliepimu girdejusi esu apie siuos http://www.ivi.es/en/ .
sitos klinikos daktaru deka dabar jau varineja su vaikstine mano didziausia gyvenimo meile, superine klinika ir prieziura, aisku finansai irgi patustina kisene,bet ne tame esme
Linkiu visoms mergaitems kuo didziausios sekmes ir svarbiausia pasitikejimo savimi, nenuleiskit ranku ir mastykit tik pozytiviai, jums tikrai pavyks tapti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 22, 14:27)
Cherish0, Sveikinu! O jus svetur ir gyvenate? Tikiu, kad prieziura ir visa kita buvo nuostabu, nes tikrai nemazai liaupsiu girdejau.
tuo metu gyvenom ispanijoj,siuo metu gyvenam irl
QUOTE(cherish0 @ 2012 05 22, 15:30)
tuo metu gyvenom ispanijoj,siuo metu gyvenam irl
Supratau.
Kiek is viso jums kainavo viskas?
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 22, 14:36)
Is viso 12000eu,bet cia 2iui ir 1pilnas IVF +saldytas, o pavyko su snaigutem .Siaip IVF kainuoja 6000eu, jei nepabrango dabar
bet mano 5 man labai baisiai atrodo
Kur Terze palaidune ?
[/quote]
Cituk, ar jau tavo 5 IVF? Neveltui tiek daug visko zinai:) Nu jau pats laikas uzkibti Kiek cia erzinsi visas savo ziniomis Eik nestukes paerzinti
Kur Terze palaidune ?
[/quote]
Cituk, ar jau tavo 5 IVF? Neveltui tiek daug visko zinai:) Nu jau pats laikas uzkibti Kiek cia erzinsi visas savo ziniomis Eik nestukes paerzinti
QUOTE(cherish0 @ 2012 05 22, 15:41)
Is viso 12000eu,bet cia 2iui ir 1pilnas IVF +saldytas, o pavyko su snaigutem .Siaip IVF kainuoja 6000eu, jei nepabrango dabar
Snaigutem. O kiek dejo?
7000eudabar.
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 22, 14:47)
jie paklause kiek noreciau, nes turejau 5, pasakiau kad 2,tai viena snaigute saliai manes dabar sneka savo kalba
QUOTE(cherish0 @ 2012 05 22, 16:19)
jie paklause kiek noreciau, nes turejau 5, pasakiau kad 2,tai viena snaigute saliai manes dabar sneka savo kalba
Kaip nuostabu...
O like snaigiukai, palikote saugoti?
QUOTE(Citas @ 2012 05 22, 14:55)
*Atiloja - kur tavo LAD ?
**Atiloja jau siunciu tau atgal sarasiuka kaip ir sutarem
***Kur Terze palaidune ?
**Atiloja jau siunciu tau atgal sarasiuka kaip ir sutarem
***Kur Terze palaidune ?
* faksu vis dar eina ir nepraeina as jau visa faksa nusedejau gal nulipti nuo jo reikia, tada praeis?
** siusk, jau pajamsiu, bet tu pati nedink, nes numeri tavo zinau, tai paskui kosmines saskaitas gausiu uz tavo paieskas telefonu
*** as irgi jos jau pasigedau
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 22, 12:31)
Jo, kazkas naujo:)
Tai spermatozoidu chromosomu anomaliju tyrimas. Tyrimas leidzia istirti tik 5 is 23 chromosomu, kurias turi kiekvienas is spermatozoidu. (chromosomos 13, 18, 21, X, Y - jose dazniausiai ir pasitaiko anomaliju).
Somatines (ne reprodukcines) chromosomos turi 46 lasteles, t.y. 2 kopijas kiekvienos chromosomos. Lytinese lastelese (sperma ir kiausiniai) turetu buti normaliai 23 cromosomos, t.y. viena kopija kiekvienos chromosomos. Taigi FISH tyrimas leidzia apskaiciuoti chromosomu kieki smermatozoide, ju pakitimus. Rezultatai leidzia parinkti tinkamiausia pagalbinio apvaisinimo buda. Esant chromosominiams pakitimams ambrionai dazniausiai neimplantuojasi, daznai ivyksta persileidimai ir mazas procentas vaiku gimsta su tam tikromis patologijomis. Todel prie sio tyrimo taip pat siuloma ir priainplantacine diagnoze.
Sis diagnostika siuloma pacientams su prastos kokybes sperma, besikartojant abortams, bei vis nepavykstant ivf.
Einu toliau sviestis.