Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Nu bet tai sitaip barti mane, ar pabludot blink.gif lotuliukas.gif Einu skambint ir tartis su dantistu, ziurek ka jis sakys biggrin.gif Nu bet as neissigalvoju, man tikrai jau kaip ir nebeskauda lotuliukas.gif

Aciu visoms uz patarimus 4u.gif

Atiloja - kur tavo LAD bigsmile.gif ?

KittyKitty - tu sarase rolleyes.gif bet mano 5 man labai baisiai atrodo blink.gif

Atiloja jau siunciu tau atgal sarasiuka kaip ir sutarem mirksiukas.gif

Kur Terze palaidune wub.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 22 gegužės 2012 - 13:58
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 22, 13:44)
Gerai, paskaitinesiu veliau prisedusi, pasiklausinesiu savu tarpe atsiliepimus, o siaip, labai labai geru atsiliepimu girdejusi esu apie siuos http://www.ivi.es/en/4u.gif

sitos klinikos daktaru deka dabar jau varineja su vaikstine mano didziausia gyvenimo meile, superine klinika ir prieziura, aisku finansai irgi patustina kisene,bet ne tame esme
Linkiu visoms mergaitems kuo didziausios sekmes ir svarbiausia pasitikejimo savimi, nenuleiskit ranku ir mastykit tik pozytiviai, jums tikrai pavyks tapti nestuke.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Citai, man irgi nustojo skaudeti, kai jau uzsirasiau pas dantista ir svarsciau galimybe atsaukti, bet tikrai dziaugiuosi susitvarkiusi. smile.gif

Cherish0, Sveikinu! wub.gif O jus svetur ir gyvenate? Tikiu, kad prieziura ir visa kita buvo nuostabu, nes tikrai nemazai liaupsiu girdejau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 22, 14:27)

Cherish0, Sveikinu!  wub.gif O jus svetur ir gyvenate? Tikiu, kad prieziura ir visa kita buvo nuostabu, nes tikrai nemazai liaupsiu girdejau.  smile.gif

tuo metu gyvenom ispanijoj,siuo metu gyvenam irl
Atsakyti
QUOTE(cherish0 @ 2012 05 22, 15:30)
tuo metu gyvenom ispanijoj,siuo metu gyvenam irl

Supratau. 4u.gif
Kiek is viso jums kainavo viskas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 22, 14:36)
Supratau.  4u.gif
Kiek is viso jums kainavo viskas?  4u.gif

Is viso 12000eu,bet cia 2iui ir 1pilnas IVF +saldytas, o pavyko su snaigutem wub.gif wub.gif wub.gif .Siaip IVF kainuoja 6000eu, jei nepabrango dabar
Atsakyti
bet mano 5 man labai baisiai atrodo blink.gif

Kur Terze palaidune wub.gif ?
[/quote]

Cituk, ar jau tavo 5 IVF? Neveltui tiek daug visko zinai:) Nu jau pats laikas uzkibti 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kiek cia erzinsi visas savo ziniomis biggrin.gif Eik nestukes paerzinti 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cherish0 @ 2012 05 22, 15:41)
Is viso 12000eu,bet cia 2iui ir 1pilnas IVF +saldytas, o pavyko su snaigutem  wub.gif  wub.gif  wub.gif .Siaip IVF kainuoja 6000eu, jei nepabrango dabar

Snaigutem. bigsmile.gif wub.gif O kiek dejo? 4u.gif
7000eudabar. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 22, 14:47)
Snaigutem.  bigsmile.gif  wub.gif O kiek dejo?  4u.gif
7000eudabar.  4u.gif

jie paklause kiek noreciau, nes turejau 5, pasakiau kad 2,tai viena snaigute saliai manes dabar sneka savo kalba wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cherish0 @ 2012 05 22, 16:19)
jie paklause kiek noreciau, nes turejau 5, pasakiau kad 2,tai viena snaigute saliai manes dabar sneka savo kalba  wub.gif

Kaip nuostabu... wub.gif
O like snaigiukai, palikote saugoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 22, 14:55)
*Atiloja - kur tavo LAD  bigsmile.gif ?

**Atiloja jau siunciu tau atgal sarasiuka kaip ir sutarem  mirksiukas.gif

***Kur Terze palaidune  wub.gif ?

* faksu vis dar eina ir nepraeina doh.gif as jau visa faksa nusedejau doh.gif gal nulipti nuo jo reikia, tada praeis? biggrin.gif
** siusk, jau pajamsiu, bet tu pati nedink, nes numeri tavo zinau, tai paskui kosmines saskaitas gausiu uz tavo paieskas telefonu lotuliukas.gif
*** as irgi jos jau pasigedau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 22, 12:31)
Jo, kazkas naujo:)

Tai spermatozoidu chromosomu anomaliju tyrimas. Tyrimas leidzia istirti tik 5 is 23 chromosomu, kurias turi kiekvienas is spermatozoidu. (chromosomos 13, 18, 21, X, Y - jose dazniausiai ir pasitaiko anomaliju).
Somatines (ne reprodukcines) chromosomos turi 46 lasteles, t.y. 2 kopijas kiekvienos chromosomos. Lytinese lastelese (sperma ir kiausiniai) turetu buti normaliai 23 cromosomos, t.y. viena kopija kiekvienos chromosomos. Taigi FISH tyrimas leidzia apskaiciuoti chromosomu kieki smermatozoide, ju pakitimus. Rezultatai leidzia parinkti tinkamiausia pagalbinio apvaisinimo buda. Esant chromosominiams pakitimams ambrionai dazniausiai neimplantuojasi, daznai ivyksta persileidimai ir mazas procentas vaiku gimsta su tam tikromis patologijomis. Todel prie sio tyrimo taip pat siuloma ir priainplantacine diagnoze.

Sis diagnostika siuloma pacientams su prastos kokybes sperma, besikartojant abortams, bei vis nepavykstant ivf. 4u.gif

Einu toliau sviestis. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triumfante: 22 gegužės 2012 - 15:56