QUOTE(Triumfante @ 2012 05 22, 10:58)
Teisingas sprendimas.
Ir dar drauge turi, Cituka
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 22, 11:18)
Pazistamas stilius:) Sekmes tau Kitty kitty
ačiū
QUOTE(Citas @ 2012 05 22, 11:19)
Nepyk, bet prijuokinai mane su savo posmu
O sprendimas ir as manau kad teisingas, nes jei siektumes tobulybes visuose galuose tai stimuliacija pradetume pensijos, o tada jau turbut kiausidziu rezervas butu stipriai pasekes
tai vakar ir tu pirma duri kalei
?
Kitty - kelintas cia tavo bandymas bus?
Nu dabar kai nekramtau tai visai neskauda
Ar ne per velu kai stimuliacija prasidejus?
ačiū, taip, kaliau pirmą dūrį.
Pirmas kartas..va ir stradalinu, viskas man nauja
Žinai, dėl danties..galvojau,rašyt, nerašyt, bet parašysiu. Man pernai pavasarį traukė protinį. Pats traukimas yra tikrai nebaisus, suleidžia vaistų ir išrauna, na,sunkiai, nes man kažkaip į žandikaulį įaugęs buvo, bet...išlupo. Ir būtų visai nieko, ir per stimuliaciją čia nieko tokio visai.
Bet pasakysiu kitą dalyką: geriausia būtų paprašyti, kad iš karto užsiūtų. Nu ten lieka ta "skylė", kur buvo šaknis. Ne visada užsiuva, man nesiuvo, nes neatrodė, kad reikia. Parėjau namo, viskas ok, ryte atsikeliu- dar kraujuoja. Lyg ir neturėtų taip būti
Išeinu į darbą, darbe po pietų man pasidaro silpna, skauda pečius, galvą, išvažiuoju namo, kratausi, vos parvairuoju, namie pamatuoju tempą, 39, skambinu dantistei..atvažiuok. Nuvažiuoju, o ten neužsidarė ta skylė, nesusidarė krešulys, prasidėjo vos ne kraujo užkrėtimas, žodžiu, man valandą draskė viską, krapštė tą žaizdą, darė naują žaizdą, kad susidarytų krešulys. Vat tada skausmas buvo nenormalus, nepadėjo jokie nuskausminamiej, gavau stiprių antibų, iš pradžių dar nenorėjau gerti, IUI planavau, bet po kelių dienų vis tiek teko pradėti juos gerti, savaitę gyvenau su tokiu skausmu, kad prisiminti silpna, ištinus visa, ir dieną ir naktį skaudėjo, vaistai nepadėjo, kas mane matė, sakė, akyse skausmas toks, kad graudu žiūrėti. PAsveikau po 10 dienų gal. Tai va, rašau ne prigasdint norėdama, o tiesiog kad perspėčiau, mano dantistė gera, tiesiog "pagal protokolą" nepriklausė nieko daryti daugiau, o va nesukrešėjo, todėl tau per stimuliaciją reikėtų imtis visų atsargumo priemonių, jeigu teks rauti tą dantuką. Ir tada viskas bus gerai,pats rovimas tikrai nėra pavojingas stimuliuojantis, vietiniai vaistukai, nieko labai blogo
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 22, 11:31)
KittyKitty, manau kad teisingai pasielgei- o ir Treisas nenoretukad jam nepavyktu-jie visi siekia kuo geresniu rezultatu,tai yra
Tad ramiai, gerk papildus ir sekmingo durio kuris uzaugintu puikius burbuliukus
ačiū
QUOTE(Atiloja @ 2012 05 22, 12:00)
pralinksminai su savo istorija