Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Triumfante @ 2012 05 21, 23:38)
Rute, kaip malonu, kad uzsukai wub.gif , nors tai primena, kad mes vis dar cia...  verysad.gif Bet geriau sakyk kaip jums sekasi?  wub.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif verysad.gif drinks_cheers.gif
Junetė tiesiog kartais issigasti..juk taip sieki,eini ir bac kazkoks gerkles uzdegimas pakisa koja ir sugriauna viska-del to baisu. Bet as jau aprimau, bandau mastyti pozityviai kad veikia visi tie mano LIT ir intralipidai bei prednezolonai lotuliukas.gif o kita antradieni pamatysiu tikiuosi ir meldziuosi nuostabius skaiciukus ax.gif ko linkiu tikrai visoms thumbup.gif kuo greiciau nestuke.gif ir maut is cia wub.gif
Atsakyti
Merginos ar girdejot apie FISH testa?
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 22, 10:53)
mano variantas toks...na, vidutiniškas.

pralinksminai su savo istorija biggrin.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Citas @ 2012 05 22, 11:32)
Jezau tai liepiat man eiti pas dantista  unsure.gif Dar vienas dalykas, as gi Gorgio nurodymu nuo vakar geriu antibijotikus doxycyline viena tablete du kartus dienoj, tai gal tai isspres ir bet kokia danties infekcija  g.gif

eik eik, blogiau tikrai nebus 4u.gif ir baik cia spardytis, eik sakau, pas dantista biggrin.gif
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 22, 11:47)
Merginos ar girdejot apie FISH testa?

o cia kas dar per? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 22, 11:19)
*Nu dabar kai nekramtau tai visai neskauda  blush2.gif , man lyg labiau dantenas pamaudzia, bet kad jis ten yra tai nuolat jauciu  g.gif net neisivaizduoju kur man eiti dabar, gal kokiam sestadieniui uzsirasyciau, ebt stimuliacija jau bus isibegejus **tai ar ne per velu?? 

*Bliamba nebuk kaip MB, kuris susilauze ranka kazkada, nutysiau i ligonine, tai kai pamate, kad ji jau kviesti ruosiasi ir apziureti, tai sumurmejo kazka panasaus i "man jau nebelabai skauda, tuoj praeis" ir dejo i kojas biggrin.gif Aisku, greitai grizo ir tvarkingai iskente gipso procedura, kitaip kazin ar butu praeje biggrin.gif

** as puikiai zinau kaip tne yra su tais dantistais doh.gif bet turi but kakzoks emergency, kur su skuadanciu atvaziuoji.O tos vietines nejautros galima ir nesciom, taigi nieko cia tokio siaubiakisko nebutu, manau kur kas prasciau, jei paliksi taip ir ziuresi kas bus.

QUOTE(Citas @ 2012 05 22, 11:32)
Jezau tai liepiat man eiti pas dantista  unsure.gif Dar vienas dalykas, as gi Gorgio nurodymu nuo vakar geriu antibijotikus doxycyline viena tablete du kartus dienoj, tai gal tai isspres ir bet kokia danties infekcija  g.gif

O jeigu neissispres, kas tada ? Skambink tam Gorgiui, destyk kame reikalas ir klausk ka daryt.

Zodziu reikia tave ant griezto cia imt, kitaip nieko nebus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 22 gegužės 2012 - 11:22
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 22, 11:22)
Jeigu dar neskauda ir zandas netinsta, tai manau gali.....Butu blogiau jei pradetu tinti ir skaudeti, niekas nerautu tada, duodu savatelei su antibiotikais padraugauti...kad nuraminti uzdegima.
Laidine nejautra greitai iskeliauja..Ar ne trumfante stimuliuodamasi issitrauke? Ar pries pat stimuliacija.

As apturejau sita reikala savaite iki stimuliacijos berods, stradalinau kaip isprotejusi, o man buvo pasakyta, kad geriau dabar, nei pirmus 3 nestumo men, o kiek teko dometis, jau geriau vaistai nei uzdegimas, net ir tais pirmais men. Tagi, Cituli, drasiai lek tvarkytis. 4u.gif Anestezija issivaiksto labai greit, tik gerk kuo daugiau skysciu. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2012 05 22, 12:20)
Zodziu reikia tave ant griezto cia imt, kitaip nieko nebus  biggrin.gif

cool.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

o cia kas dar per? blink.gif
[/quote]

Jo, kazkas naujo:) Viena moteriske pataria pasidaryti... Ne visur ta test daro... Ispanijoje (Markus institute) jis kainuoja 400 euru. Tiria spermiukus. Jie su vyru nemazai IVF bande, paskui perejo prie donorystes su kiausialastes donore. Galvojo, kad tik problema su jos kaiusineliais...nes vyro sperma buvo vidutiniska. Visos klinikos taike kiausialastes apvaisinina ivf budu....O pasirodo, kad jo sperma nelabai tinkama apvaisinimui visai...nes spermiukai suira per laika...Taip ir embrionai...Moksliskai nelabai zinau kiap pasakyti...ji pati gan paprastai papasakojo esme...
Tai baisu, kiek gi tu testu dar reikia wub.gif ...jau ir baisu i forumus listi...nes kaip diena taip naujiena...plaukai siausias wub.gif
Geros ir sauletos dieneles 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 05 22, 12:20)
Zodziu reikia tave ant griezto cia imt, kitaip nieko nebus  biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pepe, man nuoroda i ta Marcus instituta imesk, labai idomu kas jie tokie. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 22, 10:58)
Teisingas sprendimas.  thumbup.gif  wub.gif Ir dar drauge turi, Cituka

4u.gif 4u.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 22, 11:18)
Pazistamas stilius:) Sekmes tau Kitty kitty

ačiū 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 05 22, 11:19)
Nepyk, bet prijuokinai mane su savo posmu  lotuliukas.gif O sprendimas ir as manau kad teisingas, nes jei siektumes tobulybes visuose galuose tai stimuliacija pradetume pensijos, o tada jau turbut kiausidziu rezervas butu stipriai pasekes  lotuliukas.gif tai vakar ir tu pirma duri kalei  bigsmile.gif ?

Kitty - kelintas cia tavo bandymas bus? blush2.gif
Nu dabar kai nekramtau tai visai neskauda 

Ar ne per velu kai stimuliacija prasidejus?

ačiū, taip, kaliau pirmą dūrį.

Pirmas kartas..va ir stradalinu, viskas man nauja blush2.gif

Žinai, dėl danties..galvojau,rašyt, nerašyt, bet parašysiu. Man pernai pavasarį traukė protinį. Pats traukimas yra tikrai nebaisus, suleidžia vaistų ir išrauna, na,sunkiai, nes man kažkaip į žandikaulį įaugęs buvo, bet...išlupo. Ir būtų visai nieko, ir per stimuliaciją čia nieko tokio visai.
Bet pasakysiu kitą dalyką: geriausia būtų paprašyti, kad iš karto užsiūtų. Nu ten lieka ta "skylė", kur buvo šaknis. Ne visada užsiuva, man nesiuvo, nes neatrodė, kad reikia. Parėjau namo, viskas ok, ryte atsikeliu- dar kraujuoja. Lyg ir neturėtų taip būti g.gif Išeinu į darbą, darbe po pietų man pasidaro silpna, skauda pečius, galvą, išvažiuoju namo, kratausi, vos parvairuoju, namie pamatuoju tempą, 39, skambinu dantistei..atvažiuok. Nuvažiuoju, o ten neužsidarė ta skylė, nesusidarė krešulys, prasidėjo vos ne kraujo užkrėtimas, žodžiu, man valandą draskė viską, krapštė tą žaizdą, darė naują žaizdą, kad susidarytų krešulys. Vat tada skausmas buvo nenormalus, nepadėjo jokie nuskausminamiej, gavau stiprių antibų, iš pradžių dar nenorėjau gerti, IUI planavau, bet po kelių dienų vis tiek teko pradėti juos gerti, savaitę gyvenau su tokiu skausmu, kad prisiminti silpna, ištinus visa, ir dieną ir naktį skaudėjo, vaistai nepadėjo, kas mane matė, sakė, akyse skausmas toks, kad graudu žiūrėti. PAsveikau po 10 dienų gal. Tai va, rašau ne prigasdint norėdama, o tiesiog kad perspėčiau, mano dantistė gera, tiesiog "pagal protokolą" nepriklausė nieko daryti daugiau, o va nesukrešėjo, todėl tau per stimuliaciją reikėtų imtis visų atsargumo priemonių, jeigu teks rauti tą dantuką. Ir tada viskas bus gerai,pats rovimas tikrai nėra pavojingas stimuliuojantis, vietiniai vaistukai, nieko labai blogo 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 22, 11:31)

KittyKitty, manau kad teisingai pasielgei- o ir Treisas nenoretukad jam nepavyktu-jie visi siekia kuo geresniu rezultatu,tai yra  nestuke.gif Tad ramiai, gerk papildus ir sekmingo durio kuris uzaugintu puikius burbuliukus

ačiū wub.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 05 22, 12:00)
pralinksminai su savo istorija

tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Pritarsiu Kitty, tikrai, jeigu jau raus, prasyk uzsiuti, nes man irgi neuzsiuvo, ilgai kraujavo, o ir maisto prilenda, vieni nepatogumai, as butent del infekciju ir uzdegimo po rovimo pergyvenau, ne del pacio rovimo, nors mano buvo greiciau ne rovimas, o ispjovimas, nes ispjove ji. Ir savaite zandikauli paskaudes, nusipirk skalavimui skyscio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 22, 01:53)
Pepe, man nuoroda i ta Marcus instituta imesk, labai idomu kas jie tokie.  4u.gif

Oi.. jie geri, bet kainuoja....Jie net turi 3 bandymu kontrakta, jei nepavyksta is 3 pilnu kartu (sviezus + saldyti) grazina 70% sumos.

http://www.institutomarques.com/
Triumfante, jei paskaitinesi, galesi gal papasakoti apie ta HISH testa? As suprantu, kad cia panasus kaip Kariotype tastas, bet istiria daugiau nei tik kromosomu klaidas. Yra ir angliskai informacija ju puslapyje. Ta testa galima ir kazkur Londone pasidaryti irgi. Dar visikai informacijos nesusirankiojau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 22 gegužės 2012 - 13:40
Gerai, paskaitinesiu veliau prisedusi, pasiklausinesiu savu tarpe atsiliepimus, o siaip, labai labai geru atsiliepimu girdejusi esu apie siuos http://www.ivi.es/en/ . 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triumfante: 22 gegužės 2012 - 13:46