Labukas,
Afrodite, Citai, Triumfante, ačiū už rūpestį
mano variantas toks...na, vidutiniškas. Išvažiavom vakar ryte, aš turiu tokią problemą, kartais sunkiai suprantu,ką Treijsas kalba, ypač telefonu
, nu atrodo,nekurčia gi, bet jis taip sumala, nekėlė regsitratūroj, apskambinau jam į mobilų, sako, atvažiuok ir dar kažką, bet neišgirdau, ai, galvoju, dzin, nuvažiuojam sako, jis operuoja, reikės laukti,galvoju, turbūt tai ir sakė jis man
Kai pakvietė, sakau,noriu dar pasikalbėti, ok, nuėjom, parodžiau tyrimus, pasakiau, jo reakcija tokia.. negerai, bet nėra ką daryti, feritino greitai nepakelsi, iš viso neaišku, ar pavyktų pakelti, nieko čia nepadarysi. Dėl tos miomos - parodžiau fotkę, sako, nežinau, ar čia mioma, ar tiesiog adenomiozė, aš linkęs taip vadinti,irgi negerai, bet nieko nepadarysi. Išrašė geležies preparatų ir tiek. Negerti kavos, arbatos, vyno, valgyti jautieną. ir einam žiūrėt echo. Ok, einam. O aš ką tik wc buvusi, galvojau, vaginaliniu žiūrės, jo žiūrėjo transabdominaliniu, bet jau pūslė buvo pilnoka, aš gi esu juoda
myžnė, myžnių karalienė , geriu kaip veršis visą parą
Jis taip..kairė kiaušidė, dešinė, per sekundę pažiūrėjo ir burbtelėjo kažką apie seselę, supratau,kad pakvies seselę, galvoju,turbūt kad užrašytų kiaušidžių matmenis ir t.t. Nu ir guliu toliau
Guliu, guliu.. 10 min..galvoju, keista. Ateina kitas daktariukas, klausia, kas mane čia paguldė, sakau, Treijsas, nu jis išeina, ateina sesutė, sako, ko čia gulit, pas mane reikėjo ateiti
Galvoju,aš tai savam stiliuje
Nuėjom pas ją, viską surašė, lapus davė, pasirašiau, kad nieko nekaltinsiu, jei čia galą gausiu
ir viskas, laisva. Klausiu,kada kita apžiūra, mintyse buriu,kad tik ne šeštadienį, nes mano anytos 60-metis ir dar kito draugo gimtadienis (kai pamatys, kad mes negeriam, prasidės....), žodžiu, sako, apžiūra šeštadienį
OK, sako, 9 ryto- nu jau nelabai ok, galvoju, mano pelėdiškas organizmas to neištvers:) nusprendėm važiuoti iš vakaro. Viskas, apsikabinau Gonalį ir išvažiavom. Kaune gi karšta, aš su suknele ant petnešėlių, Rygoj +18 ir lietus, vėjas... Ir šiandien jau gerklę jaučiu, naktį kosėjau
Gal nieko...
Kažkaip iš pradžių nekokia nuotaika buvo, galvoju, jau geriau mėnesiui nukeltų, bet gal išsispręstų problemos nors kiek,o dabar..negerai, bet darom..bet paskui galvoju, jau nieko nepakeisiu, tai reikia nebegalvoti apie tai ir auginti burbuliukus
Taip ir darau.
Afrodite, sveikatos tau,kad kosuliai nekibtų
Cituk, bendražyge, kartu varom į finišą