Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2012 05 21, 15:59)
Pepe - o tai ka kur nors cista isima be narkozes  blink.gif 

man latvijoj treisas cista išpunktavo be narkozės. Gydytojas paklausė kaip punktuojam, su narkoze ar be. pasirinkau be narkozes, nes ir taip narkoziu krūva jau buvau apturejusi. maciau visa procesa per monitorių. pati procedura neilgai truko mirksiukas.gif 4u.gif

sveikos visos 4u.gif tyliai seku naujienas ir laikau už jus kumščius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rute: 21 gegužės 2012 - 22:14
Rute, kaip malonu, kad uzsukai wub.gif , nors tai primena, kad mes vis dar cia... verysad.gif Bet geriau sakyk kaip jums sekasi? wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 21, 15:59)
Junete - tikrai nepergyvenk, paskaiciau uzsienio forumus ir straipsnius, tai i storuma linkus gleivine daug geriau nei per plona ir labai daug pastojusiu mergaiciu su gleivines 14-15mm.  Tik krastutiniu atveju daktaras gali nuspresti kad isodinima nukels i sekanti cikla, bet ir tai neblogiausias variantas  4u.gif

Fu, na šiek tiek nusiraminau smile.gif

QUOTE(spinsa @ 2012 05 21, 18:27)
sakyk, o tau po punkcijos kitai dienai liepe gerti aspirina?  rolleyes.gif  o man ji reiks gerti  rolleyes.gif

o man aspiriną liepė gerti nuo pirmos stimuliacijos dienos g.gif

Afrodite, manau nieko baisaus tas gerklės perštėjimas, daug labiau gali pakenkti tavo nervinimasis. Aišku, lengva man šnekėt dabar, aš jaučiu trizniosiu ne ką mažiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas,

Afrodite, Citai, Triumfante, ačiū už rūpestį 4u.gif wub.gif
mano variantas toks...na, vidutiniškas. Išvažiavom vakar ryte, aš turiu tokią problemą, kartais sunkiai suprantu,ką Treijsas kalba, ypač telefonu blush2.gif , nu atrodo,nekurčia gi, bet jis taip sumala, nekėlė regsitratūroj, apskambinau jam į mobilų, sako, atvažiuok ir dar kažką, bet neišgirdau, ai, galvoju, dzin, nuvažiuojam sako, jis operuoja, reikės laukti,galvoju, turbūt tai ir sakė jis man biggrin.gif Kai pakvietė, sakau,noriu dar pasikalbėti, ok, nuėjom, parodžiau tyrimus, pasakiau, jo reakcija tokia.. negerai, bet nėra ką daryti, feritino greitai nepakelsi, iš viso neaišku, ar pavyktų pakelti, nieko čia nepadarysi. Dėl tos miomos - parodžiau fotkę, sako, nežinau, ar čia mioma, ar tiesiog adenomiozė, aš linkęs taip vadinti,irgi negerai, bet nieko nepadarysi. Išrašė geležies preparatų ir tiek. Negerti kavos, arbatos, vyno, valgyti jautieną. ir einam žiūrėt echo. Ok, einam. O aš ką tik wc buvusi, galvojau, vaginaliniu žiūrės, jo žiūrėjo transabdominaliniu, bet jau pūslė buvo pilnoka, aš gi esu juoda myžnė, myžnių karalienė doh.gif , geriu kaip veršis visą parą doh.gif Jis taip..kairė kiaušidė, dešinė, per sekundę pažiūrėjo ir burbtelėjo kažką apie seselę, supratau,kad pakvies seselę, galvoju,turbūt kad užrašytų kiaušidžių matmenis ir t.t. Nu ir guliu toliau doh.gif Guliu, guliu.. 10 min..galvoju, keista. Ateina kitas daktariukas, klausia, kas mane čia paguldė, sakau, Treijsas, nu jis išeina, ateina sesutė, sako, ko čia gulit, pas mane reikėjo ateiti doh.gif Galvoju,aš tai savam stiliuje doh.gif Nuėjom pas ją, viską surašė, lapus davė, pasirašiau, kad nieko nekaltinsiu, jei čia galą gausiu biggrin.gif ir viskas, laisva. Klausiu,kada kita apžiūra, mintyse buriu,kad tik ne šeštadienį, nes mano anytos 60-metis ir dar kito draugo gimtadienis (kai pamatys, kad mes negeriam, prasidės....), žodžiu, sako, apžiūra šeštadienį biggrin.gif OK, sako, 9 ryto- nu jau nelabai ok, galvoju, mano pelėdiškas organizmas to neištvers:) nusprendėm važiuoti iš vakaro. Viskas, apsikabinau Gonalį ir išvažiavom. Kaune gi karšta, aš su suknele ant petnešėlių, Rygoj +18 ir lietus, vėjas... Ir šiandien jau gerklę jaučiu, naktį kosėjau unsure.gif Gal nieko...
Kažkaip iš pradžių nekokia nuotaika buvo, galvoju, jau geriau mėnesiui nukeltų, bet gal išsispręstų problemos nors kiek,o dabar..negerai, bet darom..bet paskui galvoju, jau nieko nepakeisiu, tai reikia nebegalvoti apie tai ir auginti burbuliukus wub.gif Taip ir darau.

Afrodite, sveikatos tau,kad kosuliai nekibtų 4u.gif
Cituk, bendražyge, kartu varom į finišą bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 22, 10:53)
bet paskui galvoju, jau nieko nepakeisiu, tai reikia nebegalvoti apie tai ir auginti burbuliukus wub.gif  Taip ir darau.

Teisingas sprendimas. thumbup.gif wub.gif Ir dar drauge turi, Cituka. wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triumfante: 22 gegužės 2012 - 09:58
QUOTE(Citas @ 2012 05 21, 22:28)
O man skauda ta protini danti, tikiuosi kad ne koks uzdegimas  unsure.gif eisiu as skalaut kazkuo  smile.gif

Mazut, tu gal numink kur nors pasiziuret ta dankti, ka ? unsure.gif Negerai gi kad jis stiaip.Ne duok D kokia infekcija, tai gal dar greituoju budu spetum ir susitvarkyti.Protiniu dantu dazniausiai jau niekas negelbeja, o UK is vis JOKIU dantu negelbeja, tai gal reikalui esant nebutu jau prasta mintis traukt ji lauk ? g.gif Bent jau as taip mastyciau ax.gif Labai jau negerai butu tas uzdegimas ten, jeigu toks yra unsure.gif
Atsakyti
Bek, Cituli, rauk ji lauk, as juk irgi su vienu protiniu atsisveikinau pries pat starta. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triumfante: 22 gegužės 2012 - 10:08
QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 21, 22:53)

Pazistamas stilius:) Sekmes tau Kitty kitty 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 22, 10:53)
Labukas,
Cituk, bendražyge, kartu varom į finišą bigsmile.gif  4u.gif

Nepyk, bet prijuokinai mane su savo posmu lotuliukas.gif O sprendimas ir as manau kad teisingas, nes jei siektumes tobulybes visuose galuose tai stimuliacija pradetume pensijos, o tada jau turbut kiausidziu rezervas butu stipriai pasekes lotuliukas.gif tai vakar ir tu pirma duri kalei bigsmile.gif ?

Kitty - kelintas cia tavo bandymas bus? blush2.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 05 22, 11:02)
Mazut, tu gal numink kur nors pasiziuret ta dankti, ka ?  unsure.gif  Negerai gi kad jis stiaip.Ne duok D kokia infekcija, tai gal dar greituoju budu spetum ir susitvarkyti.Protiniu dantu dazniausiai jau niekas negelbeja, o UK is vis JOKIU dantu negelbeja, tai gal reikalui esant nebutu jau prasta mintis traukt ji lauk ?  g.gif Bent jau as taip mastyciau  ax.gif Labai jau negerai butu tas uzdegimas ten, jeigu toks yra  unsure.gif

Nu dabar kai nekramtau tai visai neskauda blush2.gif , man lyg labiau dantenas pamaudzia, bet kad jis ten yra tai nuolat jauciu g.gif net neisivaizduoju kur man eiti dabar, gal kokiam sestadieniui uzsirasyciau, ebt stimuliacija jau bus isibegejus tai ar ne per velu??

QUOTE(Triumfante @ 2012 05 22, 11:07)
Bek, Cituli, rauk ji lauk, as juk irgi su vienu protiniu atsisveikinau pries pat starta.  4u.gif

Ar ne per velu kai stimuliacija prasidejus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 22 gegužės 2012 - 10:21
QUOTE(Citas @ 2012 05 21, 23:19)
Ar ne per velu kai stimuliacija prasidejus?

Jeigu dar neskauda ir zandas netinsta, tai manau gali.....Butu blogiau jei pradetu tinti ir skaudeti, niekas nerautu tada, duodu savatelei su antibiotikais padraugauti...kad nuraminti uzdegima.
Laidine nejautra greitai iskeliauja..Ar ne trumfante stimuliuodamasi issitrauke? Ar pries pat stimuliacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 22 gegužės 2012 - 10:26
QUOTE(spinsa @ 2012 05 21, 18:27)
Afrodite, aciu uz palinkejimus  mirksiukas.gif , sakyk, o tau po punkcijos kitai dienai liepe gerti aspirina?  rolleyes.gif  o man ji reiks gerti  rolleyes.gif

o jauciuosi labai gerai, nieko neskauda, lyg tos punkcijos ir nebutu buve  ax.gif

Sveikutes 4u.gif
Uzlekiau paziureti naujienu nuo Spinsos, Kittykitty ir Cituko ax.gif
Spinsa, nu saunu kad nieko neskauda-tiesiog liux,o as visada jauciu ir kaip auga ir po punkcijos visi sonai maudzia biggrin.gif Man aspirino neisrase, bet as savavaliskai ji geriau nuo stimuliacijos pradzios, pries punkcija negeriau ir po punkcijos vel geriau mirksiukas.gif Man israse vaistukus kai maziukus isodino, leidziamus i pilva. Tai dabar juos tik leidziuosi ir aspirino nebevartoju. Laukiu juodai tavo naujienu thumbup.gif
KittyKitty, manau kad teisingai pasielgei- o ir Treisas nenoretukad jam nepavyktu-jie visi siekia kuo geresniu rezultatu,tai yra nestuke.gif Tad ramiai, gerk papildus ir sekmingo durio kuris uzaugintu puikius burbuliukus wub.gif
Cituk, as tavo vietoj gal pasirodiciau dantistui g.gif Ogal tau tiesiog dantenos sujautrejo? g.gif Na,stai palanavome abi startuoti -o jus abi su Kittykitty zengsis-sekmingu keliu thumbup.gif
Siaip as mastau,kad del tu visu maudimu ar mano keistu gerkles maudimu- nebus tikrai Bykova tas blogybes patvarkiusi, todel dabar bet kokiam biesui esam jautrios g.gif ai,koks skirtumas-svarbiausia kad tik padetu mirksiukas.gif
Sveikute Rute,kaip malonu matyt tave.Kaip laikotes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 22, 11:22)
Jeigu dar neskauda ir zandas netinsta, tai manau gali.....Butu blogiau jei pradetu tinti ir skaudeti, niekas nerautu tada, duodu savatelei su antibiotikais padraugauti...kad nuraminti uzdegima.
Laidine nejautra greitai iskeliauja..Ar ne trumfante stimuliuodamasi issitrauke? Ar pries pat stimuliacija.

Jezau tai liepiat man eiti pas dantista unsure.gif Dar vienas dalykas, as gi Gorgio nurodymu nuo vakar geriu antibijotikus doxycyline viena tablete du kartus dienoj, tai gal tai isspres ir bet kokia danties infekcija g.gif
Atsakyti