Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Ziuriu lepina ten jus Cituk:) Ir cista ispunktuoja su narkoze (gal didele buvo) ir kiausinelius su narkoze punktuoja. O skyscio daug buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 21 gegužės 2012 - 14:55
Junete - tikrai nepergyvenk, paskaiciau uzsienio forumus ir straipsnius, tai i storuma linkus gleivine daug geriau nei per plona ir labai daug pastojusiu mergaiciu su gleivines 14-15mm. Tik krastutiniu atveju daktaras gali nuspresti kad isodinima nukels i sekanti cikla, bet ir tai neblogiausias variantas 4u.gif

QUOTE(spinsa @ 2012 05 21, 15:41)
ryt passakys sodins treciadieni arba ketvirtadieni

Laukiam rytojaus vadinasi ax.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 21, 15:46)
O koko didumo buvo cista? Tai dave pilna narkoze?

Sake kad iki 2cm skersmens. Nu cia yra toks variantas vadinamas Sedation(nuraminimas smile.gif ) tipo tarp narkozes ir vietinio apmarinimo. Siaip tai visiskai nieko nei maciau nei girdejau, bet atsigavimas daug lengvesnis nei po narkozes.

QUOTE(Triumfante @ 2012 05 21, 15:47)
Na kokia kitokia bloga vargiai ar butu punktave turbut. Taigi dabar jau sveikinu su Startu!  thumbup.gif
Kaip smagu.  wub.gif

Nu reik manyt kad gal ne bloga. Sake skyscio pilna kuri reikia nudreinuoti. Aciu 4u.gif

Pepe - o tai ka kur nors cista isima be narkozes blink.gif O jau ka triumfante patyre per savo punkcija tai man net dabar dar karstis ispila pagalvojus unsure.gif Vat ka cia neapmarino tai kai dare gimdos nuotrauka , bet istveriau ax.gif nedidele kaip suprantu ji buvo iki 2cm, nors nelabai zinau kas skaitosi didele. Jie butu ja palike, bet sake nenori kad ta cista uzimtu vieta ten kur turi folikulai augti biggrin.gif

jau neatsimenu ar jums sakiau bet cia jie vykdi tyrima ir bandyma, kai punkcijos arba mano atveju cistos isemimo metu (zidzuy kuo arciau isodinimo) dar lengvai pagramdo gleivines pavirsiu. tipo po tokios proceduros gleivine paskatinama atsinaujinti ir susidaro kazkoks priimtinesnis embrionui isitvirtinti pavirsius. Problema tik ta kad visos pasirasiusios merginos suskirstomos i dvi grupes, vienoms ta procedura bus atlikta kitoms ne ir tada ziures kurioj grupej buvo didesnis sekmes procentas. Atrinks merginas grynai loterijos principu ir klausiau ar as suzinosiu i kuri voka papuoliau, sake ne, nebent kai jau visas tyrimas bus atliktas, t.y. jau gerokai po visu mano IVF-u. Nu ka tikiuosi kad laimesiu sia loterija ir mane dar karta pagramdys, nors tiek guodzia kad jau vasari per hystero pagramde, nors aisku noretusi ir arciau isodinimo atsisviezint biggrin.gif

Atiloja- cia tau patvirtinimas kad butinai reikalautum pagramdymo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 21 gegužės 2012 - 15:08
QUOTE(Citas @ 2012 05 21, 03:59)
Junete - tikrai nepergyvenk, paskaiciau uzsienio forumus ir straipsnius, tai i Sake kad iki 2cm skersmens. Nu cia yra toks variantas vadinamas Sedation(nuraminimas  smile.gif ) tipo tarp narkozes ir vietinio apmarinimo. Siaip tai visiskai nieko nei maciau nei girdejau, bet atsigavimas daug lengvesnis nei po narkozes.

Nu nemaza buvo....Prisipildzius wub.gif Nezinojau apie toki buda, vat siandien suzinojau nauja dalyka:) Bet skauda biskuti? Panasus skausmas kaip po kiausineliu isemimo, tik silpnesnis?
Ramybes tau siandien 4u.gif Ir sekmingo durio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 21, 16:04)
Nu nemaza buvo....Prisipildzius wub.gif Nezinojau apie toki buda, vat siandien suzinojau nauja dalyka:) Bet skauda biskuti? Panasus skausmas kaip po kiausineliu isemimo, tik silpnesnis?
Ramybes tau siandien 4u.gif Ir sekmingo durio 4u.gif

Nu neskauda kol kas visai, lyg pora kartu durstelejo sona, bet is patirties zinau kad vaistai galutinai nustoja veikti i pavakare tai va tada suzinosiu ar skaudes ar ne. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 21, 03:59)
Pepe - o tai ka kur nors cista isima be narkozes  blink.gif  O jau ka triumfante patyre per savo punkcija tai man net dabar dar karstis ispila pagalvojus  unsure.gif Vat ka cia neapmarino tai kai dare gimdos nuotrauka , bet istveriau  ax.gif  nedidele kaip suprantu ji buvo  iki 2cm, nors nelabai zinau kas skaitosi didele. Jie butu ja palike, bet sake nenori kad ta cista uzimtu vieta ten kur turi folikulai augti  biggrin.gif

Del dydzio tai as mastau taip, jei folikulai skaiciuojas mm, o cista cm , tai didoka folikulu atzvilgiu?Be to ir pati kiauside nera lb. didele.
Norvegijoje, bent jau viesojoje as negavau pilnos narkozes. Kai punktavo cista visai jokios negavau..Gal kokiu tableciu apdusinanciu ir dave, nepamenu...Tik paguode, kad kai ims kiausinelius, tada gausiu vietine...Nu pas mane tik 2 buvo, iskenciau biggrin.gif Pamirsau jau skausma, bet atsimenu, kad nelabai linksminaus ten ant kedes wub.gif Jei dideliu derliu taip, galima ir apsisisioti is skausmo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 21 gegužės 2012 - 15:48
Mane per punkcija gelbejo mintis, kad tai del tokio nuostabaus stebuklo. wub.gif As jau ir pamirsau beveik, bet vel patirti nebelabai noreciau. smile.gif Zinoma, po to lauks gimdymas, bet manau bus taip pat, pakentesim ir pamirsim, o uztat koki Stebukla turesim. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Spinsa,derliukas superinis thumbup.gif Jega,buvo verta laukti del tiek kokybisku kiausialasciu,dabar linkiu kad jie puikiai tau sia naktele praleistu mirksiukas.gif ir turetum tuos nuostabius 12 burbuliuku wub.gif kaip pati jautiesi? Nepamirsk,ryt pranesti kaip ten laikosi tavo mazyliai-juk kusmtukai suspausti-dabar neramios esam ir laukiam puikiu naujienu wub.gif
Cituk,vou kaip faina thumbup.gif Na,dabar mergyte pupyte varyk pirma duri,kuris atvers sekmes vartus tau wub.gif Sveikinu su puikia cistos salinimo procedura ir stebuklingos stimuliacijos pradzia thumbup.gif
O as merginos vietos nerandu,pradedu tryznioti blush2.gif Man jau savaite laiko persti gerkle,paskaudineja. Po punkcijos rytais stipriau skauda ir pulius ispajudau,o dienos eigoje atrodo viskas ok,niekas neskauda.Slogos nera,koseti nebekostau jau kelios dienos.Bet labai bijau kad tai gali pakenkti mano maziukams ir ju sekmingai impalntacijai blush2.gif nerandu tiesiog vietos sau...ir reikejo kad butent siuo metu doh.gif jooo.nerami as dusia.....
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 21, 19:15)
Spinsa,derliukas superinis thumbup.gif Jega,buvo verta laukti del tiek kokybisku kiausialasciu,dabar linkiu kad jie puikiai tau sia naktele praleistu mirksiukas.gif ir turetum tuos nuostabius 12 burbuliuku wub.gif kaip pati jautiesi? Nepamirsk,ryt pranesti kaip ten laikosi tavo mazyliai-juk kusmtukai suspausti-dabar neramios esam ir laukiam puikiu naujienu wub.gif 
Cituk,vou kaip faina thumbup.gif Na,dabar mergyte pupyte varyk pirma duri,kuris atvers sekmes vartus tau wub.gif Sveikinu su puikia cistos salinimo procedura ir stebuklingos stimuliacijos pradzia thumbup.gif 
O as merginos vietos nerandu,pradedu tryznioti blush2.gif Man jau savaite laiko persti gerkle,paskaudineja. Po punkcijos rytais stipriau skauda ir pulius ispajudau,o dienos eigoje atrodo viskas ok,niekas neskauda.Slogos nera,koseti nebekostau jau kelios dienos.Bet labai bijau kad tai gali pakenkti mano maziukams ir ju sekmingai impalntacijai blush2.gif nerandu tiesiog vietos sau...ir reikejo kad butent siuo metu doh.gif jooo.nerami as dusia.....

Afrodite, aciu uz palinkejimus mirksiukas.gif , sakyk, o tau po punkcijos kitai dienai liepe gerti aspirina? rolleyes.gif o man ji reiks gerti rolleyes.gif

o jauciuosi labai gerai, nieko neskauda, lyg tos punkcijos ir nebutu buve ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spinsa: 21 gegužės 2012 - 17:28
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 21, 16:45)
Del dydzio tai as mastau taip, jei folikulai skaiciuojas mm, o cista cm , tai didoka folikulu atzvilgiu?Be to ir pati kiauside nera lb. didele.
Norvegijoje, bent jau viesojoje as negavau pilnos narkozes. Kai punktavo cista visai jokios negavau..Gal kokiu tableciu apdusinanciu ir dave, nepamenu...Tik paguode, kad kai ims kiausinelius, tada gausiu vietine...Nu pas mane tik 2 buvo, iskenciau biggrin.gif Pamirsau jau skausma, bet atsimenu, kad nelabai linksminaus ten ant kedes wub.gif Jei dideliu derliu taip, galima ir apsisisioti is skausmo verysad.gif

Ne ne ji tikrai nedidele, taip ir daktarai sake. Ji buvo mazdaug vieno subrendusio folikulo dydzio. Nu bet ***** kodel taip daro pas jus, negi gaila jiems truputi anestetiku. Nors tikriausia teoirija yra kad kunas maziau chemijos gauna pries isodinima g.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 05 21, 16:58)
Mane per punkcija gelbejo mintis, kad tai del tokio nuostabaus stebuklo. As jau ir pamirsau beveik, bet vel patirti nebelabai noreciau.  smile.gif Zinoma, po to lauks gimdymas, bet manau bus taip pat, pakentesim ir pamirsim, o uztat koki Stebukla turesim. 

Tikiu kad iskestio galima, tik va kam kenteti jei galima be kanciu ax.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 21, 18:15)

Suprantu kad nejauku, bet galvokim is geros puses, gal tai reiskia kad imuniteta pamuse intralipidai o to mes ir norejom thumbup.gif Svarbu kad nebekosti, mane butent kosulys neramina, nes kai uzsikoseju tai atrodo viska atmesciau kad ir kas noretu implantuotis blink.gif
Gal paskalauk gerkle siltu druskos tirpalu, isvalys pulius ir siaip juk ne vaistai, neturetu pakenkti.

QUOTE(spinsa @ 2012 05 21, 18:27)
Afrodite, aciu uz palinkejimus  mirksiukas.gif , sakyk, o tau po punkcijos kitai dienai liepe gerti aspirina?   o man ji reiks gerti  rolleyes.gif

o jauciuosi labai gerai, nieko neskauda, lyg tos punkcijos ir nebutu buve  ax.gif

O tau su narkoze buvo ane? man pirma diena po punkcijos irgi neskaudedavo, prasidedavo malonumai" kai pilnai narkozes iseidavo doh.gif O aspirina tau tirpstanti dave? cia kad krauja paskystintu.

Atiloja - o tavo LAD jau turetu buti ryt poryt ane bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 21 gegužės 2012 - 17:47
QUOTE(Junetė @ 2012 05 21, 10:53)
Prisiduodu aš: 8 c.d. - 8 vnt. po maždaug 9 mm. Tik gyd. sunerimo, kad gleivinė kažkodėl per stora, nors ir difereliną nuo 21 dienos leidausi ir dar iki pat šiol tebesileidžiu. Skaitydavau, kad mergaitės pergyvena dėl per plonos gleivinės. O kas jei ji per stora? turbūt irgi negerai?

thumbup.gif neblogas derliukas 4u.gif
QUOTE(spinsa @ 2012 05 21, 14:54)
pagaliau as jau namie  smile.gif
gydytojos teigimu ispunktuota 12 labai geros kokybes kiausialasciu (jei gerai supratau)

ryt zinosiu daugiau  mirksiukas.gif

tegul graziai susidraugauja jusu su TB turtas 4u.gif
QUOTE(Citas @ 2012 05 21, 15:15)
Aha, ir jau namie  ax.gif Truputi skaudena ta sona kur cista buvo, bet tai neturalu nes ten gi dure  bigsmile.gif bet siaip jauciuosi kaip po gero baliaus kai jautiesi apsvaiges dar ir kita diena  lotuliukas.gif Tikiuosi narkoze nekirto per atminti taip kad pamirsiu ir savo pirmaji duri  lotuliukas.gif

thumbup.gif tegul ir neskauda, o pirmas duris buna sekmingas 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 05 21, 15:59)
Atiloja- cia tau patvirtinimas kad butinai reikalautum pagramdymo  lotuliukas.gif

tegul tik pabando nepagramdyt biggrin.gif

QUOTE(Citas @ 2012 05 21, 18:40)
Atiloja - o tavo LAD jau turetu buti ryt poryt ane  bigsmile.gif

laukiu nesulaukiu ax.gif siandien dar nera sad.gif rytoj jau rasysiu Akvilei biggrin.gif
Atsakyti
Citai, nu, isidurei jau ? bigsmile.gif

Afrodite, svarbiausia, taigi kad nera tempos aukstos nes tada jau galetum ir jaudintis pradet.O kol kas sedi rami ir laukiam kito pirmadienio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 05 21, 21:24)
Citai, nu, isidurei jau ?  bigsmile.gif

Afrodite, svarbiausia, taigi kad nera tempos aukstos nes tada jau galetum ir jaudintis pradet.O kol kas sedi rami ir laukiam kito pirmadienio  mirksiukas.gif

Dursiu po valandos mazdaug biggrin.gif thumbup.gif O man skauda ta protini danti, tikiuosi kad ne koks uzdegimas unsure.gif eisiu as skalaut kazkuo smile.gif

Afrodite - as irgi sutinku kad jei temperatura normali tai gal nieko 4u.gif

KittyKitty - kaip tau sekesi? Ka Treisas apie tavo feritina ir hemoglobina galvoja? Ar leido pradet stimuliacija? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 21 gegužės 2012 - 21:31