Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

sekmes visoms rytoj 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Citai, bet jau avataras bigsmile.gif , taip ir bus, ne kitaip! wub.gif

Laba vakara visom. 4u.gif

Afrodite, as laukiu geru geru naujienu is jusu. wub.gif wub.gif wub.gif

Spinsa, sekmes ryt, kad butu daug labai gero turto! cool.gif wub.gif

Kitty, sekmes ir daugiau optimizmo. mirksiukas.gif 4u.gif

O mes jau turim kriksto tevus, vakar visa vakara jie tik apie tai ir kalbejo, kazkaip net nepatogu pasidare, juk dar tiek kelio liko... bet kazkaip neapsakomai malonu buvo... wub.gif
Papildyta:
Iride, grazus parasiukas. wub.gif O del to trecio, vis minti audziu, audziu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 20, 22:02)
Citai, bet jau avataras  bigsmile.gif , taip ir bus, ne kitaip!  wub.gif

O mes jau turim kriksto tevus, vakar visa vakara jie tik apie tai ir kalbejo, kazkaip net nepatogu pasidare, juk dar tiek kelio liko... bet kazkaip neapsakomai malonu buvo...  wub.gif
Papildyta:
Iride, grazus parasiukas.  wub.gif O del to trecio, vis minti audziu, audziu...  wub.gif

Aciu ax.gif Galvoju pries starta pakeisiu amunicija, p triusiukai pasizymi dideliu vaisingumu lotuliukas.gif , va taip save pievoj su dviem savo vaikuciais isivaizduoju wub.gif

teisingai triumfante susiradai kristatevius o dabar jau privalesi duoti jiems darbo biggrin.gif O del trecio, nemanau kad jie atsisakytu ir trecia pakrikstyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 20, 22:55)
Aciu  ax.gif  Galvoju pries starta pakeisiu amunicija, p triusiukai pasizymi dideliu vaisingumu  lotuliukas.gif , va taip save pievoj su dviem savo vaikuciais isivaizduoju  wub.gif

teisingai triumfante susiradai kristatevius o dabar jau privalesi duoti jiems darbo  biggrin.gif O del trecio, nemanau kad jie atsisakytu ir trecia pakrikstyt  mirksiukas.gif

Pasaka tie tavo triusiukai. thumbup.gif wub.gif As jau laukiu nesulaukiu tavo super apvaliu naujienu! wub.gif

Ne as susiradau, jie taip nusprende. Krikstatevis ir gimdyme dalyvaus (darbas jo toks, jeigu bus cp). ax.gif Taigi, visi jau viska suplanave, o man belieka tik sypsotis ir vykdyti. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triumfante: 20 gegužės 2012 - 22:15
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 20, 11:05)

Ne as susiradau, jie taip nusprende. Krikstatevis ir gimdyme dalyvaus (darbas jo toks, jeigu bus cp).  ax.gif Taigi, visi jau viska suplanave, o man belieka tik sypsotis ir vykdyti. biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Niekur nedingsi, sypsokis ir vykdyk wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 20, 22:55)
Aciu  ax.gif  Galvoju pries starta pakeisiu amunicija, p triusiukai pasizymi dideliu vaisingumu  lotuliukas.gif , va taip save pievoj su dviem savo vaikuciais isivaizduoju  wub.gif

Tai tu dar prie paraso kur yra vaikai palik ne "noriu greitai", bet "noriu dabar pat !!!" Koks cia greitai, reik dabar noret.Isakmus tonas, turetu suveikt biggrin.gif

Beje, mazu jau galima sveikint ponia su pirmu Bakst siandiena ? bigsmile.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 05 20, 23:05)
Ne as susiradau, jie taip nusprende. Krikstatevis ir gimdyme dalyvaus (darbas jo toks, jeigu bus cp).  ax.gif Taigi, visi jau viska suplanave, o man belieka tik sypsotis ir vykdyti. biggrin.gif

Krikstatevis pasake, reik vykdyt tongue.gif

Afrodite, nu ka as tau sakiau, kad turesi 3 puikius vaikus, a ? bigsmile.gif Kaip sekesi kartu savaitgali praleist ? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 21 gegužės 2012 - 07:12
sedziu ligoninej ir laukiu kol cista isims o vakare jau priimsiu tavo sveikinima del pirmo bakst:) ir parasa pakeisu i isakmu, jei jau mama jiaga liepia!! ***** pamirsau tapkes tai sedziu basa dabar tikiuos bent kokias kojines duos!! Ciau mergaites tuoj gausiu narkoze o man nugrimzdimas i miega laaabai patinka:D
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(Iride @ 2012 05 20, 20:45)
p.s. stai ir mano parasiukas - neklysti smile.gif

parasiuko grozis wub.gif aukit - stiprekit - belskit mamytei i pilviuka wub.gif

QUOTE(Citas @ 2012 05 21, 09:56)
sedziu ligoninej ir laukiu kol cista isims o vakare jau priimsiu tavo sveikinima del pirmo bakst:) ir parasa pakeisu i isakmu, jei jau mama jiaga liepia!! ***** pamirsau tapkes tai sedziu basa dabar tikiuos bent kokias kojines duos!! Ciau mergaites tuoj gausiu narkoze o man nugrimzdimas i miega laaabai patinka:D

kumstukai suspausti 4u.gif saldaus nugrimzdimo mirksiukas.gif beje, avataras tavo wub.gif

Spinsa - uz tave irgi kumstukai susukti 4u.gif
Atsakyti
Afrodite, labai dėl tavęs džiaugiuosi. Užgniaužusi kvapą skaičiau. Tikiu, kad viskas bus gerai.
Prisiduodu aš: 8 c.d. - 8 vnt. po maždaug 9 mm. Tik gyd. sunerimo, kad gleivinė kažkodėl per stora, nors ir difereliną nuo 21 dienos leidausi ir dar iki pat šiol tebesileidžiu. Skaitydavau, kad mergaitės pergyvena dėl per plonos gleivinės. O kas jei ji per stora? turbūt irgi negerai?
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 20, 19:30)
Kerzaka, kaip tavo savijauta? kaip maziukas? ar jau pasiruosete ir nusprendete kur gimdysi?Kaip greit laikas bega ir kaip faina,kad tuoj priglausi savo stebukla prie krutines.kuo didziausios sekmes jums,zinokit mes su vyru daznai mintim ir kalbom bunam su jumis mirksiukas.gif

Mes, žinok, irgi apie jus dažnai pakalbam 4u.gif Labai norim, kad jums pasisektų 4u.gif 4u.gif
O mažius duodas mano pilvely, kilnoja jį. Atrodo, ir iš kur tiek jėgų turi biggrin.gif Kai pasižiūriu į savo liniuotę, tai net nesitiki, kad tiek nedaug liko pilveliu pasidžiaugti. Patinka pilvelis man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 05 21, 08:10)

Afrodite, nu ka as tau sakiau, kad turesi 3 puikius vaikus, a ?  Kaip sekesi kartu savaitgali praleist ?

Sveikutes 4u.gif
Betute,sakei sakei mirksiukas.gif priburei man sekme,tai jeigu gali priburk is sirdies kad sis kartelis pavyktu mums ir na jjei ne trys tai bent du isitvirtintu puikiausiai ir sveikiausiai nestuke.gif nestuke.gif wub.gif
Tai kad nera ka pasakoti,matyt nuo hormonu padidejes apetitas,anksti keliuosi bet greit jauciu nora miegoti,miegu daznai,nuo punkcijos mano pilvas labai ispustas buvo,savaitgali tai net sonus atrodo tempia nemaloniai kaip issipute,o siandien kaip ir normaliau ,ispustas bet nebetempia,bet kazko pilvo apacia maudzia.Krutine jautroka,bet jautrumas mazeja.Bet siaip viska nurasau vaistams,nes hormonai daro savo.Tad stengiuosi iskenteti iki HCG dienos,o dabar mastymu,prasymu ir glostymu laikas -na juk pati puikiai zinai mirksiukas.gif
Cituk,sekmingai kad tau pasalintu cistuke,gerai atsigauk po narkozeles ir zinoma LAIMINGIAUSIO,SEKMINGIAUSIO DURIO 4u.gif
Kerzaka, as isivaizduoju kaip patinka pilveis ir dar kai juda,vyksta ten veikla thumbup.gif wub.gif Kaip noriu pajusti tai..... aisku,nestumo metu visa laika del kazko nerimauji,baiminiesi, nesi visada rami ir relaksuojanti- bet tas laikas,tas pilvukas-nezinau tiesiog nerealus jausmas-Viespateliau,kaip tikiuosi kad as tai pajusiu netrukus wub.gif Sekmes jums ir linkejimai vyrui mirksiukas.gif
Triumpfante, oho kokie greiti.Na dabar tik pirmyn mergyt nestuke.gif nestuke.gif mirksiukas.gif Mums siaip senokai jau laikas buvo dingti is sio skyrelio blush2.gif
idomu kaip sekasi Spinsai g.gif
Junetė aciu uz siltus zodzius. O del gleivines tai as nezinau,nesu patareja cia.Nes pas mane kaip ir bedu su ja niekada nebuvo g.gif kad per plona tai kiek suprantu blogai kad tada sunkiau implantuotis,o jei per stora...na tikrai nezinau-bet kuriuo atveju kumstukai suspausti-juk mums reikia pagaliau pagerinti statistika thumbup.gif
Atsakyti
Cituk, jau turbut pabudai, laukiam griztant. 4u.gif

Afrodite, miegok miegok. wub.gif wub.gif wub.gif Eisi tu pirma ir mus issivesi. drinks_cheers.gif

Spinsai siandien punkcija. wub.gif
Atsakyti