sekmes visoms rytoj
Citai, bet jau avataras , taip ir bus, ne kitaip!
Laba vakara visom.
Afrodite, as laukiu geru geru naujienu is jusu.
Spinsa, sekmes ryt, kad butu daug labai gero turto!
Kitty, sekmes ir daugiau optimizmo.
O mes jau turim kriksto tevus, vakar visa vakara jie tik apie tai ir kalbejo, kazkaip net nepatogu pasidare, juk dar tiek kelio liko... bet kazkaip neapsakomai malonu buvo...
Papildyta:
Iride, grazus parasiukas. O del to trecio, vis minti audziu, audziu...
Laba vakara visom.
Afrodite, as laukiu geru geru naujienu is jusu.
Spinsa, sekmes ryt, kad butu daug labai gero turto!
Kitty, sekmes ir daugiau optimizmo.
O mes jau turim kriksto tevus, vakar visa vakara jie tik apie tai ir kalbejo, kazkaip net nepatogu pasidare, juk dar tiek kelio liko... bet kazkaip neapsakomai malonu buvo...
Papildyta:
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 20, 22:02)
Citai, bet jau avataras , taip ir bus, ne kitaip!
Papildyta:
Papildyta:
Aciu Galvoju pries starta pakeisiu amunicija, p triusiukai pasizymi dideliu vaisingumu , va taip save pievoj su dviem savo vaikuciais isivaizduoju
teisingai triumfante susiradai kristatevius o dabar jau privalesi duoti jiems darbo O del trecio, nemanau kad jie atsisakytu ir trecia pakrikstyt
QUOTE(Citas @ 2012 05 20, 22:55)
Aciu Galvoju pries starta pakeisiu amunicija, p triusiukai pasizymi dideliu vaisingumu , va taip save pievoj su dviem savo vaikuciais isivaizduoju
teisingai triumfante susiradai kristatevius o dabar jau privalesi duoti jiems darbo O del trecio, nemanau kad jie atsisakytu ir trecia pakrikstyt
Pasaka tie tavo triusiukai. As jau laukiu nesulaukiu tavo super apvaliu naujienu!
Ne as susiradau, jie taip nusprende. Krikstatevis ir gimdyme dalyvaus (darbas jo toks, jeigu bus cp). Taigi, visi jau viska suplanave, o man belieka tik sypsotis ir vykdyti.
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 20, 11:05)
Ne as susiradau, jie taip nusprende. Krikstatevis ir gimdyme dalyvaus (darbas jo toks, jeigu bus cp). Taigi, visi jau viska suplanave, o man belieka tik sypsotis ir vykdyti.
Niekur nedingsi, sypsokis ir vykdyk
QUOTE(Citas @ 2012 05 20, 22:55)
Tai tu dar prie paraso kur yra vaikai palik ne "noriu greitai", bet "noriu dabar pat !!!" Koks cia greitai, reik dabar noret.Isakmus tonas, turetu suveikt
Beje, mazu jau galima sveikint ponia su pirmu Bakst siandiena ?
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 20, 23:05)
Krikstatevis pasake, reik vykdyt
Afrodite, nu ka as tau sakiau, kad turesi 3 puikius vaikus, a ? Kaip sekesi kartu savaitgali praleist ?
sedziu ligoninej ir laukiu kol cista isims o vakare jau priimsiu tavo sveikinima del pirmo bakst:) ir parasa pakeisu i isakmu, jei jau mama jiaga liepia!! ***** pamirsau tapkes tai sedziu basa dabar tikiuos bent kokias kojines duos!! Ciau mergaites tuoj gausiu narkoze o man nugrimzdimas i miega laaabai patinka:D
Sveikutes
parasiuko grozis aukit - stiprekit - belskit mamytei i pilviuka
kumstukai suspausti saldaus nugrimzdimo beje, avataras tavo
Spinsa - uz tave irgi kumstukai susukti
QUOTE(Iride @ 2012 05 20, 20:45)
p.s. stai ir mano parasiukas - neklysti
parasiuko grozis aukit - stiprekit - belskit mamytei i pilviuka
QUOTE(Citas @ 2012 05 21, 09:56)
sedziu ligoninej ir laukiu kol cista isims o vakare jau priimsiu tavo sveikinima del pirmo bakst:) ir parasa pakeisu i isakmu, jei jau mama jiaga liepia!! ***** pamirsau tapkes tai sedziu basa dabar tikiuos bent kokias kojines duos!! Ciau mergaites tuoj gausiu narkoze o man nugrimzdimas i miega laaabai patinka:D
kumstukai suspausti saldaus nugrimzdimo beje, avataras tavo
Spinsa - uz tave irgi kumstukai susukti
Afrodite, labai dėl tavęs džiaugiuosi. Užgniaužusi kvapą skaičiau. Tikiu, kad viskas bus gerai.
Prisiduodu aš: 8 c.d. - 8 vnt. po maždaug 9 mm. Tik gyd. sunerimo, kad gleivinė kažkodėl per stora, nors ir difereliną nuo 21 dienos leidausi ir dar iki pat šiol tebesileidžiu. Skaitydavau, kad mergaitės pergyvena dėl per plonos gleivinės. O kas jei ji per stora? turbūt irgi negerai?
Prisiduodu aš: 8 c.d. - 8 vnt. po maždaug 9 mm. Tik gyd. sunerimo, kad gleivinė kažkodėl per stora, nors ir difereliną nuo 21 dienos leidausi ir dar iki pat šiol tebesileidžiu. Skaitydavau, kad mergaitės pergyvena dėl per plonos gleivinės. O kas jei ji per stora? turbūt irgi negerai?
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 20, 19:30)
Kerzaka, kaip tavo savijauta? kaip maziukas? ar jau pasiruosete ir nusprendete kur gimdysi?Kaip greit laikas bega ir kaip faina,kad tuoj priglausi savo stebukla prie krutines.kuo didziausios sekmes jums,zinokit mes su vyru daznai mintim ir kalbom bunam su jumis
Mes, žinok, irgi apie jus dažnai pakalbam Labai norim, kad jums pasisektų
O mažius duodas mano pilvely, kilnoja jį. Atrodo, ir iš kur tiek jėgų turi Kai pasižiūriu į savo liniuotę, tai net nesitiki, kad tiek nedaug liko pilveliu pasidžiaugti. Patinka pilvelis man
QUOTE(Beta1 @ 2012 05 21, 08:10)
Afrodite, nu ka as tau sakiau, kad turesi 3 puikius vaikus, a ? Kaip sekesi kartu savaitgali praleist ?
Sveikutes
Betute,sakei sakei priburei man sekme,tai jeigu gali priburk is sirdies kad sis kartelis pavyktu mums ir na jjei ne trys tai bent du isitvirtintu puikiausiai ir sveikiausiai
Tai kad nera ka pasakoti,matyt nuo hormonu padidejes apetitas,anksti keliuosi bet greit jauciu nora miegoti,miegu daznai,nuo punkcijos mano pilvas labai ispustas buvo,savaitgali tai net sonus atrodo tempia nemaloniai kaip issipute,o siandien kaip ir normaliau ,ispustas bet nebetempia,bet kazko pilvo apacia maudzia.Krutine jautroka,bet jautrumas mazeja.Bet siaip viska nurasau vaistams,nes hormonai daro savo.Tad stengiuosi iskenteti iki HCG dienos,o dabar mastymu,prasymu ir glostymu laikas -na juk pati puikiai zinai
Cituk,sekmingai kad tau pasalintu cistuke,gerai atsigauk po narkozeles ir zinoma LAIMINGIAUSIO,SEKMINGIAUSIO DURIO
Kerzaka, as isivaizduoju kaip patinka pilveis ir dar kai juda,vyksta ten veikla Kaip noriu pajusti tai..... aisku,nestumo metu visa laika del kazko nerimauji,baiminiesi, nesi visada rami ir relaksuojanti- bet tas laikas,tas pilvukas-nezinau tiesiog nerealus jausmas-Viespateliau,kaip tikiuosi kad as tai pajusiu netrukus Sekmes jums ir linkejimai vyrui
Triumpfante, oho kokie greiti.Na dabar tik pirmyn mergyt Mums siaip senokai jau laikas buvo dingti is sio skyrelio
idomu kaip sekasi Spinsai
Junetė aciu uz siltus zodzius. O del gleivines tai as nezinau,nesu patareja cia.Nes pas mane kaip ir bedu su ja niekada nebuvo kad per plona tai kiek suprantu blogai kad tada sunkiau implantuotis,o jei per stora...na tikrai nezinau-bet kuriuo atveju kumstukai suspausti-juk mums reikia pagaliau pagerinti statistika