Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 20, 12:43)
Sveikos,
dar neišvažiavua, rytoj važiuosim, nes vakar vakare tik susirgau, taip keista, pirmas kraujas pasirodė ketvirtadienį, o pasku inieko... vakar dar pridaviau geležį. Geležis ties viršutine riba, hemoglobinas kaip man pakritęs, bet geras, 132, etritrocitų mažiau normos, bet hemolgobino kiekis eritrocite mažas blink.gif  nežinau, kaip taip gali būti, gal reikės hematologo ieškotis, nieko nežinau, panaršiau nete, jei mažai feritino, o geležies normaliai, greičiausiai įsisavinimo problemos ar pan, vėl nurodo į hipotirozę, nu visi man ją pripaišinėja, bet hormonai nerodo. Nieko nežinau...važiuosim ryt, neskambinsiu šiandein T, ryt paskambinsiu ryte į kliniką, tikiuosi, priims unsure.gif
o kaip kraują paėmė..pradūrė veną, visa ranka ištinusi ir mėlyna..
geri tavo tyrimai 4u.gif
rytoj turi prasidėti stimuliacija...

Afrodite, labai ačiū už info, už palaikymą, kaip nuždiugino tavo rezultatai wub.gif

KittyKitty - sekmes tau rytoj. Gal ir treisas pakonsultuos kazka del tavo rezultau. Tikiuosi jie gana lengvai pakoreguojami.x
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 20, 12:57)
KittyKitty - sekmes tau rytoj. Gal ir treisas pakonsultuos kazka del tavo rezultau. Tikiuosi jie gana lengvai pakoreguojami.x

ačiū 4u.gif

O kaip manot, nieko tokio, kad važiuoju rytoj, nors mmm atėjo vakar vakare? Kiek žinau, pirma diena skaičiuojasi tokiu atveju, kai "pramuša" iki 17 val, man maždaug 19 val buvo, tai neskaičiavau vakar dienos. Teisingai? g.gif

Beje, argininą abu geriam jau daugiau negu 3 mėn..

Kaip man palengvėjo dėl Afroditės... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 20, 02:04)

Citai ir Kitty sekmes jum rytoj....Kam su cistom, kam su gelezim biggrin.gif Bet svarbiausia, kad stimuliavimas jau ryt prasideda:)
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 20, 14:36)
Citai ir Kitty sekmes jum rytoj....Kam su cistom, kam su gelezim biggrin.gif Bet svarbiausia, kad stimuliavimas jau ryt prasideda:)

Aciukas 4u.gif

KittyKitty - tai griebsim jauti uz ragu kartu mirksiukas.gif man danti protini jau dvi dienas skauda, tikiuosi cia ne joks uzdegimas, nes gi ir tai kenkia doh.gif Bet pagalvojau kad vis tiek geriu nuo pirmos stimuliacijos dieno antibijotikus tai isvarys visokias infekcijas biggrin.gif

Afrodite - uz tave visa armija kumsciu, taip kad su visu kurie mus globoja ten aukstai pagalba tau tikrai pasiseks smile.gif

Spinsa - sekmes rytoj, pagaliau sulaukem tavo punkcijos ir tikimes daug kokybisku burbuliuku antradieni wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 20 gegužės 2012 - 14:50
KittyKitty- manau kad mmm skaiciuoji teisingai ir siandien tavo 1cd. O L-arginine tai tik as geriu jau apie pora men bet mb tai negeria, nu tikiuos kad tai nepakenks jam.
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2012 05 19, 12:49)
Afrodite, taip laukiau iš tavęs žinių  4u.gif O jos šiai dienai tikrai geros thumbup.gif  thumbup.gif Dabar ramaus laukimo  ir už 10 d. gražių HCG skaičiukų  4u.gif

Sveikutes 4u.gif
Kerzaka, kaip tavo savijauta? kaip maziukas? ar jau pasiruosete ir nusprendete kur gimdysi?Kaip greit laikas bega ir kaip faina,kad tuoj priglausi savo stebukla prie krutines.kuo didziausios sekmes jums,zinokit mes su vyru daznai mintim ir kalbom bunam su jumis mirksiukas.gif
Iride, papasakok kaip tu jautiesi?Kaip tavo dvynukai laikosi? gal jau mamytei pasirode kas bus mirksiukas.gif Atrodo taip neseniai viskas ivyko,o dabar jei neklystu tau jau 20 savaiciu tai tikrai yra-nesupyk jei suklydau,tiesiog liniuotes nera-tai kiek atmintis veza-svarbiausia linkiu daug sveikatosi ir laimes ir aciu tariu 4u.gif
Cituliuk, sergu,palaikau ir visa sirdim esu su tavim. friends.gif Kittykitty,negalvok kad tu pamirsta-as taip pat pagalvoju,kad bus viskas gerai ir su Treisu pakalbesi,ka nors israsys -tikrai bus gerai 4u.gif mano mintys ir linkejimai sirdingiausi friends.gif .mergytes uz jus uzdegtos zvakutes sv. ir tikiu kad jos atnes stebuklinga lemtinga duri.Didziules sekmes jums ir kad nuo pat pirmo durio turtelis augtu super kokybiskas ir zinoma ne mazas.AS su jumis brangiosios mano friends.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Antrą dieną su žiauriu galvos skausmu ir nuskausminamaisiais doh.gif hormonai doh.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 20, 14:36)

ačiū... 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 05 20, 15:45)
Aciukas  4u.gif

KittyKitty - tai griebsim jauti uz ragu kartu  mirksiukas.gif  man danti protini jau dvi dienas skauda, tikiuosi cia ne joks uzdegimas, nes gi ir tai kenkia  doh.gif  Bet pagalvojau kad vis tiek geriu nuo pirmos stimuliacijos dieno antibijotikus tai isvarys visokias infekcijas  biggrin.gif

Ech, smagu būtų kartu, bet aš kažkaip nedaug vilčių turiu rytoj pradėti. O tau sėkmingo pirmojo dūrio 4u.gif 4u.gif 4u.gif Su dantim man irgi dažnai tokios mintys kyla, jie labai prasti ir dažnai taisyt reikia, na bet...kaip nors. Tikėkimės, tau ten irgi nieko rimto 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 05 20, 17:34)
KittyKitty- manau kad mmm skaiciuoji teisingai ir siandien tavo 1cd. O L-arginine tai tik as geriu jau apie pora men bet mb tai negeria, nu tikiuos kad tai nepakenks jam.

ačiū 4u.gif
aišku, nepakenks 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 20, 20:30)
Kittykitty,negalvok kad tu pamirsta-as taip pat pagalvoju,kad bus viskas gerai ir su Treisu pakalbesi,ka nors israsys -tikrai bus gerai 4u.gif mano mintys ir linkejimai sirdingiausi friends.gif  .mergytes uz jus uzdegtos zvakutes sv. ir tikiu kad jos atnes stebuklinga lemtinga duri.Didziules sekmes jums ir kad nuo pat pirmo durio turtelis augtu super kokybiskas ir zinoma ne mazas.AS su jumis brangiosios mano friends.gif  thumbup.gif  wub.gif

ačiū tau, mūsų geroji fėja, mano mintys irgi su tavim wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 20, 15:45)
Afrodite - uz tave visa armija kumsciu, taip kad su visu kurie mus globoja ten aukstai pagalba tau tikrai pasiseks  smile.gif

Beje,koks tavo avataras superinis nestukinis ir vasariskas toks wub.gif - jauciu kad tavo sirdelen Dievulis pasiunte zinute kad neveltui nestukiu ir mamyciu skyrelyje uz tave kumstukai suspausti, ir cia ju netruksta-taip kad mergyt-varyk su sypsena i starta,lemtinga starta thumbup.gif thumbup.gif
SPINSA-mergyt, issimiegok siandien,stenkis paiilseti,nes ryt tokia svarbi dienele kurios mes visos nekantraudamos laukiam.Sekmingos tau rytoj punkcijos,kuri PAGALIAU atejo ir laikysim kumstukus kad tavo kiausialastes butu puikios.Pranesk kaip sekesi mirksiukas.gif Taigi sekmingos punkcijos, oryt kad tavo turtelis puikiai susiporuotu ir praleistu sekmingai ir vaisingai pirmaja naktele wub.gif
Cituk,as bandau tiketi-dabar optimizmo pilna lotuliukas.gif alia,kad tik po keliu dieneliu nepradetu mano optimizmas blesti blush2.gif na pati juk supranti,bet tikiu,mergyt labai tikiu ir dabar tu tikek savo sekme,kaip ir linkiu tiketi Spinsai ir Kittykitty wub.gif
ok,mergytes gero vakaro visoms.As einu ziureti Lietuvos balsa,susileisti reikia dar progesterona.O ir vyras dabar nepatikesite, neleidzia sedeti prie kompo,kalbeti ilgai telefonu vis aiskina kad kenkia ir t.t. lotuliukas.gif paranojiskas pasidare....nors man siom dienom kazkoks nuovargis uzejes, nes labai traukia miegelio,ir apetitas isaugo doh.gif tai dar vis tik namuose reikia apsisukti,tas anas pasidaryt ir gaunasi naturaliai kad reciau prisedu prie kompo ax.gif
bet ryt seksiu zinias ir labai lauksiu-tad ramios nakteles musu mergytems linkiu ir ryt zenkit i sekmes perioda,laimes kilimu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 20, 20:30)
Iride, papasakok kaip tu jautiesi?Kaip tavo dvynukai laikosi? gal jau mamytei pasirode kas bus mirksiukas.gif  Atrodo taip neseniai viskas ivyko,o dabar jei neklystu tau jau 20 savaiciu tai tikrai yra-nesupyk jei suklydau,tiesiog liniuotes nera-tai kiek atmintis veza-svarbiausia linkiu daug sveikatosi ir laimes ir aciu tariu 4u.gif 

Aciu, kad klausi ir didelis dekui uz palinkejimus, ju mums labai reikia smile.gif yra siek tiek nerimo del vieno mazylio, buvo ir asaru, bet tikiu, kad viskas bus gerai. Placiau apie tai nenoriu nei rasyti, nei galvoti, tiesiog viskas turi buti gerai ir ne kitaip. Kaip ir jums visoms 4u.gif

p.s. stai ir mano parasiukas - neklysti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 05 20, 20:45)
Aciu, kad klausi ir didelis dekui uz palinkejimus, ju mums labai reikia smile.gif yra siek tiek nerimo del vieno mazylio, buvo ir asaru, bet tikiu, kad viskas bus gerai. Placiau apie tai nenoriu nei rasyti, nei galvoti, tiesiog viskas turi buti gerai ir ne kitaip. Kaip ir jums visoms  4u.gif

p.s. stai ir mano parasiukas - neklysti smile.gif

koks fainas parasiukas thumbup.gif koks grozis wub.gif Tai ir negalvok,saulyte, bus viskas gerai ir tik daug daug sveikatytes, dziauggsmo,asaru tik laimes tau ir tavo vyrui.O maziukams tavo kad smagiai augtu, mamytes nebejaudintu,o draugiskai pabaksnotu ir butu sveikuciai rubuiliukai wub.gif Laikau kumstukus-laikykis 4u.gif
Atsakyti
Afrodite - man labai patinka tavo nuotaika ir kad nuovargi ir mieguistuma jauti patinka:) o jei ir apslops tavo optimizmas tai mes cia budim kad ji vel pakeltume!!!

Iride - linkiu ir tikiuosi kad visos problemeles issispres ir abu tavo stebukliukai bus saugus.

KittyKitty - niekas nezino o ziurek treisas ims ir leis tau ryt pradet stimuliacija ir abi zengsim is cia o dviese visada drasiau!!
Atsakyti
Sekmes rytoj Spinsa. Kumstukai uz gausu ir kokybiska derliu suspausti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti