Sveikos,
dar neišvažiavua, rytoj važiuosim, nes vakar vakare tik susirgau, taip keista, pirmas kraujas pasirodė ketvirtadienį, o pasku inieko... vakar dar pridaviau geležį. Geležis ties viršutine riba, hemoglobinas kaip man pakritęs, bet geras, 132, etritrocitų mažiau normos, bet hemolgobino kiekis eritrocite mažas
nežinau, kaip taip gali būti, gal reikės hematologo ieškotis, nieko nežinau, panaršiau nete, jei mažai feritino, o geležies normaliai, greičiausiai įsisavinimo problemos ar pan, vėl nurodo į hipotirozę, nu visi man ją pripaišinėja, bet hormonai nerodo. Nieko nežinau...važiuosim ryt, neskambinsiu šiandein T, ryt paskambinsiu ryte į kliniką, tikiuosi, priims
o kaip kraują paėmė..pradūrė veną, visa ranka ištinusi ir mėlyna..
QUOTE(Citas @ 2012 05 18, 22:04)
As dabar irgi skaitau apie feritina ir gelezi, i aiskiai parasyta kad dienos begyje galima nustatyti net 30% skirtinga feritino ir gelezies kieki organizme. vadinasi tai labai kintantis rodiklis. Nu aisku reikia konsultuotis su gydytoju, bet vis tiek netikiu kad nurasys tavo IVF
Paziurejau Bykovos tyrimus - tai mano hemoglobinas 12.8 (norma 11.2 iki 15.2) o feritinas 98.4 (normos nuo 5 iki 148), tai cia kaip suprantu gerai? sakes as ne nekreipiau demesio i visus situs tyrimus. Beje Kitty ir as geriau resveratroli
geri tavo tyrimai
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 19, 00:38)
O kada jau viskas prasideda? Gal dar spetum pasipildyti santaupas? O kam Resveratrolis naudojamas?
rytoj turi prasidėti stimuliacija...
Afrodite, labai ačiū už info, už palaikymą, kaip nuždiugino tavo rezultatai