Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Kiva @ 2012 05 19, 12:15)
Afrodite - geros žinios  thumbup.gif  thumbup.gif Laikom kumštukus, kad leliai įsitvirtintų pilvuke 9 mėnesiams  thumbup.gif

P.S. O kelintą dieną po sjos tau įsodino?  ax.gif

man isodino dvieju dienu stebukliukus
Atsakyti
QUOTE(Kiva @ 2012 05 19, 12:33)
Aš įsikišiu  blush2.gif Man įsodino trečią dieną, bet 8 DPI jau rodė NT antrą brūkšnelį  wub.gif Tai manau 10 DPI tikrai tau ne per anksti  mirksiukas.gif

toli grazu ne visoms taip rodo mirksiukas.gif o Afroditei tikrai reiketu nervus patausoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 19, 12:32)
ACIUUU MERGYTES UZ GRAZIUS PALINKEJIMUS smile.gif :*
IRIDE jeigu man isodino antra diena tai daryt HCG 10dpi yra per anksti?

Ne, as turejau omenyje, kad tavo atveju gali buti per anksti kaip Bykova sake del 7 dpi.
Atsakyti
Afrodite, taip laukiau iš tavęs žinių 4u.gif O jos šiai dienai tikrai geros thumbup.gif thumbup.gif Dabar ramaus laukimo ir už 10 d. gražių HCG skaičiukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 05 19, 12:42)
Ne, as turejau omenyje, kad tavo atveju gali buti per anksti kaip Bykova sake del 7 dpi.

AAAAA, oi ne as nesivadovausiu Bykovos schmoll.gif nes ir man atrodo kad per anksti 7 DPI,bet pamenu kad Treisas ir tom kam isodino antra diena sakydavo pasidaryti HCG 10 DPI,o dar skaiciau ir IVF skyrelyje irgi darydavosi su antros dienos 10DPI ir rodydavo arba nerodydavo jeigu nera nestuke.gif tai as nusprendziau darytis 10 DPI, nes bijau kad neislauksiu iki 13 DPI, blush2.gif neteiskit-juk pacios buvot tokioj pat situacijoje ir zinot kaip sunku laaaaukt ax.gif o NT nedaysiu,nebent po teigiamu keliu HCG pasidarysiu atminciai.
O dar gyvenu laukimu, malda ir tikejimu ir...nieko neplanuosiu kol kas mirksiukas.gif
Aciuuuu,dar karta visoms uz palaikyma ir kad dziaugiates kartu su manim wub.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 19, 00:35)
man isodino dvieju dienu stebukliukus

Norvegijoje 2 dienu stebuklelius tikrina po 14 d. Viena pasidare kraujo tyrima per anksti..tai gavos taip, kad slapimas ryte rode teigiama, o gautas atsakymas po pietu neigiama (mes laukiam kelias d. atsakymu).
Pakartotas kraujo tyrimas parode auganti HCG.
Linkiu, kad ir koki testa darytum butu islaukti II bruksniukai biggrin.gif 4u.gif Tiesa, kazkuri panele is forumu kalbejo, kad zele padeda siuo metu:) Itr skanu ir gaivu...
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 19, 12:55)
AAAAA, oi ne as nesivadovausiu Bykovos schmoll.gif  nes ir man atrodo kad per anksti 7 DPI,bet pamenu kad Treisas ir tom kam isodino antra diena sakydavo pasidaryti HCG 10 DPI,o dar skaiciau ir IVF skyrelyje irgi darydavosi su antros dienos 10DPI ir rodydavo arba nerodydavo jeigu nera  nestuke.gif  tai as nusprendziau darytis 10 DPI, nes bijau kad neislauksiu iki 13 DPI,  blush2.gif neteiskit-juk pacios buvot tokioj pat situacijoje ir zinot kaip sunku laaaaukt ax.gif o NT nedaysiu,nebent po teigiamu keliu HCG pasidarysiu atminciai.
O dar gyvenu laukimu, malda ir tikejimu ir...nieko neplanuosiu kol kas mirksiukas.gif
Aciuuuu,dar karta visoms uz palaikyma ir kad dziaugiates kartu su manim wub.gif  4u.gif  wub.gif

Turbut 10dpi viduriukas tarp bykovos 7dpi ir kitu gydytoju 13dpi ir pats teisingiauskas. Nera zodziu apsakyti kaip palengvejo kaip pamaciau tavo posmus kaip tau sekesi. Dabar su idealiais 3 vaikuciais savyje, tikek, melskis ir kalbink juos pasilikti wub.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos, o kokia tikymybe, pvz dedamt tris, kad liks visi trys? 4u.gif

Spinsa, laukiu naujienu. wub.gif

Kurios dar kokiu naujienu turi, greitai prisipazinkit. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 19, 15:15)
Merginos, o kokia tikymybe, pvz dedamt tris, kad liks visi trys?  4u.gif

Spinsa, laukiu naujienu.  wub.gif

Kurios dar kokiu naujienu turi, greitai prisipazinkit.  wub.gif

galu gale punkcija vyks pirmadieni blush2.gif jau sakiau ir vel gal nusikels del dideliu estradiolio skaiciuku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2012 05 19, 16:15)
galu gale punkcija vyks pirmadieni  blush2.gif  jau sakiau ir vel gal nusikels del dideliu estradiolio skaiciuku  blush2.gif

Tau panasiai kaip ir man buvo, bet svarbiausia, kad turtas gerai subrestu iki to laiko. didis.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 19, 14:15)
Merginos, o kokia tikymybe, pvz dedamt tris, kad liks visi trys?  4u.gif

Kokia statistika nezinau, bet pati sia tikimybe isbandziau smile.gif per 3 IVF'a man kabinosi ir trecias leliukas, bet po keliu savaiciu nustojo vystytis.
Atsakyti
Sveikos,
dar neišvažiavua, rytoj važiuosim, nes vakar vakare tik susirgau, taip keista, pirmas kraujas pasirodė ketvirtadienį, o pasku inieko... vakar dar pridaviau geležį. Geležis ties viršutine riba, hemoglobinas kaip man pakritęs, bet geras, 132, etritrocitų mažiau normos, bet hemolgobino kiekis eritrocite mažas blink.gif nežinau, kaip taip gali būti, gal reikės hematologo ieškotis, nieko nežinau, panaršiau nete, jei mažai feritino, o geležies normaliai, greičiausiai įsisavinimo problemos ar pan, vėl nurodo į hipotirozę, nu visi man ją pripaišinėja, bet hormonai nerodo. Nieko nežinau...važiuosim ryt, neskambinsiu šiandein T, ryt paskambinsiu ryte į kliniką, tikiuosi, priims unsure.gif
o kaip kraują paėmė..pradūrė veną, visa ranka ištinusi ir mėlyna..

QUOTE(Citas @ 2012 05 18, 22:04)
As dabar irgi skaitau apie feritina ir gelezi, i aiskiai parasyta kad dienos begyje galima nustatyti net 30% skirtinga feritino ir gelezies kieki organizme. vadinasi tai labai kintantis rodiklis. Nu aisku reikia konsultuotis su gydytoju, bet vis tiek netikiu kad nurasys tavo IVF  4u.gif

Paziurejau Bykovos tyrimus - tai mano hemoglobinas  12.8 (norma 11.2 iki 15.2) o feritinas 98.4 (normos nuo 5 iki 148), tai cia kaip suprantu gerai? sakes as ne nekreipiau demesio i visus situs tyrimus. Beje Kitty ir as geriau resveratroli  unsure.gif

geri tavo tyrimai 4u.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 19, 00:38)
O kada jau viskas prasideda? Gal dar spetum pasipildyti santaupas? O kam Resveratrolis naudojamas?

rytoj turi prasidėti stimuliacija...

Afrodite, labai ačiū už info, už palaikymą, kaip nuždiugino tavo rezultatai wub.gif
Atsakyti