Sveikos.
Atrodo, per anksti pasidžiaugiau, vėl pas mus lazaretas.
vakar naktį vėmimai ir skausmai kankino, dvylikapirštė, kasa ar dar koks galas, maisto primaišiau, bet jaučiu ,ne tame esmė, įtariu papildus, per daug jų mano organizmui, o dar prisidėjo mišrainės, šašlai ir taurė vyno, va ir rezultatas. O dukrytė vakar pradėjo kosėti, šiandien jau virš 38, eilinį kartą "proginis" sirgimas,draugės vyro gimšius buvo, ten vieni vaikai,o mes vėl kaip bevaikiai dviese, nes dukrytė pas močiutę nakvojo ir jau nebegalėjom pasiimti. Dabar parsivežėm ir man taip baisu, kad neužsikrėsčiau
kaip tyčia, kaip pagal užsakymą. Į darbą mirtinai reikia, bet niekas man negali rytoj jos pažiūrėti, taigi teks neiti. Nužliumbiau posmą, kapstysimės kaip nors...
Afrodite,ir tau sveikatėlės, nu kodėl ligos puola tada, kai jų taip baisiai baisiai nereikia..tikėkimės, neįsivažiuos labai
Vonioj gal galima per stimuliaciją gulėti, po įsodinimo tai tikrai ne, bet jeigu iki punkcijos rekomenduojama šildyti, tai turbūt ir vonia gerai
Siuntinuko dar nepaėmiau, vakar gavau lapuką, tai rytoj prašysiu vyro prieš darbą užvažiuoti.Jau kuris laikas atnešdavo į namus, bte dabar, matyt, pasiketiė paštininkė, spaudą atneša 12 dienos
, su ja ir lapukas buvo. O paštas dirba 7.30 -14.00, savaitgaliais nedirba, tai labai jau "patogu". Bte vis tiek tas siuntinukas jau pašte, tai viskas bus gerai.