Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(milka111 @ 2012 05 17, 23:55)
as irgi ruosiuosi IVF pas Ziob-iene Northway klinikoje

O kazi kaip R.Z-as, ar jis atlieka IVF'us?
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 18, 09:36)
Tylu čia...

O aš jau galvoju ,kad išsiaiškinau, kur dingo mano geležis unsure.gif  greičiausiai pati prisidirbau unsure.gif  Resveratrolis išstumia geležį....
Taip sunku ant širdies.. Norėjau geriau, o išėjo...  angel_sadangel.gif

O kada jau viskas prasideda? Gal dar spetum pasipildyti santaupas? O kam Resveratrolis naudojamas?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Spinsa, laikau labai kumstukus ir zinau,kad tas laikas tampo nervus,itampa-bet as tikiu,kad bus tikrai is tokios galimybes kokybisku kiausialasciu,kurios puikiai apsivaisins ir dalinsis.Laikau kumstukus mirksiukas.gif
Cituk, kaip faina jau nebe uz kalnu-realiai greit prasides taiiiiiip ilgaiiii lauktas IVF. Zinau kaip tu jautiesi ir linkiu,meldziu kad viskas eitusi labai sekmingai-as su tavim,mintim ir sirdim draugyt friends.gif
Kittykitty, mergyt-as suprantu kad noris pasiruosti kuo puikiau IVF,kad jis butu sekmingas ir uztektu sio karto ir daugiau nebereiktu.Linkiu,kad taip ir ivyktu,mergyt.
As perskaiciau tavo parasyma ir kazkaip prisiminiau,kad man Bykova sake,kad jei liksiu nescia tai man gresia mazakraujyste.Greit ilindau i tyrimus ir radau,kad mano feritinas 30. Visi tyrimai daryti kovo menesi ir Bykova i tai nekreipe demesio,nieko neisrase papildomai.Nezinau kodel-zadu prie progos tikrai jos paklausti,nes liko pikta ir man g.gif Taigi,vakar nulekiau pas vaistininke ir nusakiau situacija,ji man pardave vaistus,kur gelezis su vitaminu C ir pasake,kad sis vaistas greit pakelia feritina.Nezinau reiks ar ne,bet rasau jo pavadinima TARDYFERON 80mg. Manau,kad jei greit normalizuoja gelezies kieki tai tau stimuliacijos metu,aisku pasitarus su gydytoju, nepakenks ir gal net spes padeti.kaip pavyzdi parasysiu.Man labai sokineja prolaktinas.Prolaktinas maniau kad tik laktacijai reikalingas,o pasirodo ne.Jo sarba irgi yra didele ir jis buna nepastojimo beda.Taigi,kai kalbejau su endokrinologu-man liepe pastoviai tikrinti prolaktina kad per daug neuzkiltu ar nenukristu.jeigu uzkils man liepe prideti ketvirti tablete ir po dvieju dienu daryti tyrima,nes per toki laika vaistas sunormalizuoti turi. Faktiskai taip ir yra. Ir dabar zadu kartoti prolaktina pirmadieni,kad nebutu nukrites.tada teks mazinti ketvirsciu ir t.t.
Zodziu,tikek-o mes visos tave palaikom,as puikiai suprantu ka tu jauti ir kaip nervinies. As siam IVF kai ruosiausi,tai norejau padaryti absoliuciai viska kas imanoma.Vienintelis dalykas ko nepadariau del finansu stokos tai nenuvaziavau pas Georgi. Bet jauciu kad atsibodau su klausimais ir prasymais patarti T.P.Keberiokst, Citui, Iridei ir Amadei. As ju klausinejau, dariausi Latvijoje imunologinius kitokius tyrimus kur matosi NK lasteles ir pan.siunciau T.P.Keberiokst ir prasiau kad pasakytu ar mano blogi rezultatai ar geri.Zodziu-mes darome viska ka imanoma,ir tikim,ir meldziames. As tikiu,kad stimuliacijos metu pradejus gerti nepabloginsi situacijos.
Man Bykova dave toki lapa,o ten parasyta kad L-argininas butina gerti 3 menesius abiems.Nes tada kokybiskesnes kiausialastes buna ir padideja ir kiekis bei geresne kokybe spermiju.Na,as pradejau ji gerti tik stimuliacijos metu.Nes per velai pasake,kol gavau is USA.Bet siaip kai paskaitai tai kiek visko is tikruju reikia-tai galim buti gyvos tik vitaminais ir papildais doh.gif
Beje,as revisteroli irgi geriau ir ilgai geriau- jei gerai pamenu jis mazina aktyvuma tu blogu lasteliu,kurios neleidzia musu maziukams implantuotis.
Papildyta:
QUOTE(nevere @ 2012 05 17, 19:36)
Sveikutes, jungiuosi prie jusu visu  4u.gif
Siandien turejau numatyta saldytu embrionu transplantacija, taciau gydytoja informavo, kad atsildzius nebera ka perkelti, taigi grizau namo tusciomis sad.gif Per IVF pries metus laiko isodino tris embrioniukus, taciau nesekmingai sad.gif
Planuojame vel bandyti, taciau kyla abejoniu ar darytis ten pat...

Labai uzjauciu ir puikiai zinau ka jauti,mums irgi taip pat buvo sad.gif Laikykites abu,linkiu kuo greiciau atsigauti ir pagauti sekmes paukste 4u.gif console.gif console.gif console.gif
Beje,maciau yra dar mergyciu kurios jau stimuliuosis geguze-linkiu neuzsibuti cia ilgai mirksiukas.gif kuo greiciau dumti pas nestuke.gif
manes klause,jei neklystu LATE kada buvo darytas paskutinis IVF.Tai mes paskutini kart daremes IVF rugpjuti kartu su Kerzaka drinks_cheers.gif Abiems nepavyko tada. Paskui po visu operaciju, man rodos vaario menesi pasiemiau snaigutes,kurios liko nuo pirmo IVF.Bet ir su jomis mums nepavyko,nors abu kartus Treisas sake,kad viskas tiesiog idealu. Taigi,sis IVF man jau po gero poilsio-9 menesiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrodite69: 19 gegužės 2012 - 09:27
QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 18, 15:39)
Kažin kaip Afroditė... g.gif

Atleiskit merginos,kad vakar priverciau jus nerimauti ir neprisidaviau. Vakar jau nebeparasiau,nes velokai gryzome is Vilniaus, buvau issekusi ir fiziskai ir emociskai. Ejau gulti ir nieko nesinorejo. Tiesiog visko buvo per daug. Naktis buvo nemiegota,negalejau,jaudinausi ir meldziausi ir t.t. Su vyru isvykom i Vilniu su nerimu ir baime,nors viltis buvo bet ji ruseno-as visa laika masinoj mintyse prasiau kad butu ka isodinti,meldziausi musu maldele. Kuo arciau Vilnius tuo didesnis nerimas.Kaip buvo sunku atidaryti VK duris doh.gif net geda prsipazinti..ilgai laukti nereikejo,bet tas laikas slinko taaaaaip letai, dar sesute kai pasitikslino pavarde ir paskui varda-abiems kazkaip sirdis atrodo i kulnus nukrito. Net vyras pasake kad dreba jam viskas,liko raudonas nes sukilo spaudimas.
Paskui isejo Usoniene ir pasikviete mane.Iejau i vidu,ziuriu stovi embriologe ir Usoniene atsisedo.Vos tik ji atsisedo atsidaro durys ir ilekia mano vyras-kas jam nebudinga-bet jau jis kaip sake negalejo istverti.
Embriologe syspodamas man pasake kad turiu 3 embrioniukus,jie tiesiog puikus,idealus -ji sako.2 embrioniukai 4 lasteliu ir 1 embrioniukas 5 lasteliu. Ji paziurejo i mane ir sako,as siulau sodinti visus tris-ar jus bijote.?Sakau ne nebijau,nieko.Kiek reikia tiek ir sodinam,nes kuo daugiau tuo labiau tiketina kad man nors vienas implantuosis. Ir idejo visus tris maziukus. Usoniene israse gerti,kaip suprantu, implantacijos pagerinimui-uztikrinimui vaistu; Estrimax 2 mg., Dexamethaso Krka 0.5mg. 1 tabl. ir leistis i pilva Fraxiparine 0.3ml. Keista, bet HCG ji liepe pasidaryti geguzes 30-31. Bet nezinau ,gal darysiuos anksciau nes Bykova sake,kad galiu darytis po isodinimo 7-8 diena ir tada jei atsakymas teigiamas iskart pas ja LIT susileisti. O Treisas juk visus kartus sakydavo darytis po 10 dienu. Tai manau kad pasidarysiu po 10 dienu nuo isodinimo.
Aciu uz palaikyma,maldas ir visakeriopa pagalba.As meldziausi ir net vaziuodama masinoje iki Vilniaus meldziausi ta musu maldele kur visos meldemes,VK sededama meldziausi.Nakti pries isodinima -negalejau miegoti,kalbejau su maziukais,su Devu,su Mergele Marija,su savo Angelais Sargais-zodziu kaip nuprotejusi kalbu,bet tikrai nebegalejau nebezinojau ko prasyti,kad mums padetu.
Taigi,dabar glostau pilvuka ir vel kalbuosi su savo maziukais,prasau kad nepabegtu.Saugaus ir vyras labai saugo. Vakar kai leido progesterona taip jaudinosi kad skaudziai idure.Bet viskas dzin,svarbiausia,kad sis kartas ismelstas,islaukta,butu Musu sekmes,laimes kartas wub.gif
Aciu labai visoms uz palaikyma,dabar man telieka tik laukimas ir tikejimas.
Kaip minejau labai "sergu" uz musu mergytes kurios jau stimuliuojasi ar prades stimuliuotis- kumstukai suspausti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrodite69: 19 gegužės 2012 - 09:57
Afrodite, nera zodziu tokiu, kaip linkiu, kad sikart ivyktu tas ilgai lauktas stebukliukas... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Afrodite, ramaus laukimo 4u.gif
Atsakyti
Afrodite,saunios zinios wub.gif taip ir toliau ir po 10 dienu pradesim dar labiau sveikinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 19, 09:56)
svarbiausia,kad sis kartas ismelstas,islaukta,butu Musu sekmes,laimes kartas wub.gif 

Afrodite69, laikom kumštukus, kad BŪTINAI TAIP IR BŪTŲ. Tikėk savo mažyčiais, būtinai tikėk 4u.gif .
Atsakyti
Afrodite, dziugios naujienos! Ramybes dabar tau ir tavo mazyliams - tikek, viskas bus gerai! O su HCG labai neskubek, nes tau isodino mazesnius leliukus nei anksciau, vadinasi ir implantacija veliau bus 4u.gif
Atsakyti
Afrodite - geros žinios thumbup.gif thumbup.gif Laikom kumštukus, kad leliai įsitvirtintų pilvuke 9 mėnesiams thumbup.gif

P.S. O kelintą dieną po punkcijos tau įsodino? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiva: 19 gegužės 2012 - 11:18
QUOTE(Iride @ 2012 05 19, 12:13)
Afrodite, dziugios naujienos! Ramybes dabar tau ir tavo mazyliams - tikek, viskas bus gerai! O su HCG labai neskubek, nes tau isodino mazesnius leliukus nei anksciau, vadinasi ir implantacija veliau bus  4u.gif

ACIUUU MERGYTES UZ GRAZIUS PALINKEJIMUS smile.gif :*
IRIDE jeigu man isodino antra diena tai daryt HCG 10dpi yra per anksti?
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 19, 12:32)
IRIDE jeigu man isodino antra diena tai daryt HCG 10dpi yra per anksti?

Aš įsikišiu blush2.gif Man įsodino trečią dieną, bet 8 DPI jau rodė NT antrą brūkšnelį wub.gif Tai manau 10 DPI tikrai tau ne per anksti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiva: 19 gegužės 2012 - 11:33