Sveikutes
Spinsa, laikau labai kumstukus ir zinau,kad tas laikas tampo nervus,itampa-bet as tikiu,kad bus tikrai is tokios galimybes kokybisku kiausialasciu,kurios puikiai apsivaisins ir dalinsis.Laikau kumstukus
Cituk, kaip faina jau nebe uz kalnu-realiai greit prasides taiiiiiip ilgaiiii lauktas IVF. Zinau kaip tu jautiesi ir linkiu,meldziu kad viskas eitusi labai sekmingai-as su tavim,mintim ir sirdim draugyt
Kittykitty, mergyt-as suprantu kad noris pasiruosti kuo puikiau IVF,kad jis butu sekmingas ir uztektu sio karto ir daugiau nebereiktu.Linkiu,kad taip ir ivyktu,mergyt.
As perskaiciau tavo parasyma ir kazkaip prisiminiau,kad man Bykova sake,kad jei liksiu nescia tai man gresia mazakraujyste.Greit ilindau i tyrimus ir radau,kad mano feritinas 30. Visi tyrimai daryti kovo menesi ir Bykova i tai nekreipe demesio,nieko neisrase papildomai.Nezinau kodel-zadu prie progos tikrai jos paklausti,nes liko pikta ir man
Taigi,vakar nulekiau pas vaistininke ir nusakiau situacija,ji man pardave vaistus,kur gelezis su vitaminu C ir pasake,kad sis vaistas greit pakelia feritina.Nezinau reiks ar ne,bet rasau jo pavadinima
TARDYFERON 80mg. Manau,kad jei greit normalizuoja gelezies kieki tai tau stimuliacijos metu,aisku pasitarus su gydytoju, nepakenks ir gal net spes padeti.kaip pavyzdi parasysiu.Man labai sokineja prolaktinas.Prolaktinas maniau kad tik laktacijai reikalingas,o pasirodo ne.Jo sarba irgi yra didele ir jis buna nepastojimo beda.Taigi,kai kalbejau su endokrinologu-man liepe pastoviai tikrinti prolaktina kad per daug neuzkiltu ar nenukristu.jeigu uzkils man liepe prideti ketvirti tablete ir po dvieju dienu daryti tyrima,nes per toki laika vaistas sunormalizuoti turi. Faktiskai taip ir yra. Ir dabar zadu kartoti prolaktina pirmadieni,kad nebutu nukrites.tada teks mazinti ketvirsciu ir t.t.
Zodziu,tikek-o mes visos tave palaikom,as puikiai suprantu ka tu jauti ir kaip nervinies. As siam IVF kai ruosiausi,tai norejau padaryti absoliuciai viska kas imanoma.Vienintelis dalykas ko nepadariau del finansu stokos tai nenuvaziavau pas Georgi. Bet jauciu kad atsibodau su klausimais ir prasymais patarti
T.P.Keberiokst, Citui, Iridei ir Amadei. As ju klausinejau, dariausi Latvijoje imunologinius kitokius tyrimus kur matosi NK lasteles ir pan.siunciau T.P.Keberiokst ir prasiau kad pasakytu ar mano blogi rezultatai ar geri.Zodziu-mes darome viska ka imanoma,ir tikim,ir meldziames. As tikiu,kad stimuliacijos metu pradejus gerti nepabloginsi situacijos.
Man Bykova dave toki lapa,o ten parasyta kad L-argininas butina gerti 3 menesius abiems.Nes tada kokybiskesnes kiausialastes buna ir padideja ir kiekis bei geresne kokybe spermiju.Na,as pradejau ji gerti tik stimuliacijos metu.Nes per velai pasake,kol gavau is USA.Bet siaip kai paskaitai tai kiek visko is tikruju reikia-tai galim buti gyvos tik vitaminais ir papildais
Beje,as revisteroli irgi geriau ir ilgai geriau- jei gerai pamenu jis mazina aktyvuma tu blogu lasteliu,kurios neleidzia musu maziukams implantuotis.
Papildyta:
QUOTE(nevere @ 2012 05 17, 19:36)
Sveikutes, jungiuosi prie jusu visu
Siandien turejau numatyta saldytu embrionu transplantacija, taciau gydytoja informavo, kad atsildzius nebera ka perkelti, taigi grizau namo tusciomis
Per IVF pries metus laiko isodino tris embrioniukus, taciau nesekmingai
Planuojame vel bandyti, taciau kyla abejoniu ar darytis ten pat...
Labai uzjauciu ir puikiai zinau ka jauti,mums irgi taip pat buvo
Laikykites abu,linkiu kuo greiciau atsigauti ir pagauti sekmes paukste
Beje,maciau yra dar mergyciu kurios jau stimuliuosis geguze-linkiu neuzsibuti cia ilgai
kuo greiciau dumti pas
manes klause,jei neklystu
LATE kada buvo darytas paskutinis
IVF.Tai mes paskutini kart daremes IVF rugpjuti kartu su
Kerzaka Abiems nepavyko tada. Paskui po visu operaciju, man rodos vaario menesi pasiemiau snaigutes,kurios liko nuo pirmo
IVF.Bet ir su jomis mums nepavyko,nors abu kartus Treisas sake,kad viskas tiesiog idealu. Taigi,sis
IVF man jau po gero poilsio-
9 menesiu