Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Atiloja @ 2012 05 18, 00:21)
o kam tau tas testukas reikalingas, jei tau atliekama IVF proicedura?  4u.gif

ai, nu jo...gal ir nereik:) biggrin.gif As pagalvojau gal parodo kiap mano organizmas reguoja i vyro sperma arba embrionukus.
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 18, 15:03)
ai, nu jo...gal ir nereik:)  biggrin.gif As pagalvojau gal parodo kiap mano organizmas reguoja i vyro sperma arba embrionukus.

Nekvarsink sau galvos ir nemetyk pinigu. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2012 05 18, 02:18)
taip, čia kai laukiausi.
o prieš planuodama niekad neužfiksavau, nei kokia geležis, nei koks feritinas blush2.gif Aš net nežinojau jų svarbos pastojimui  blush2.gif
IVF mes darėm pernai rugpjūtį. Deja, nepavyko. Nusprendėm padaryti pertrauką. Prisipirkau papildų, kur Keberiokšt buvo kažkada rekomendavus (Pregnacare conception, Q10, bičių pienelio) ir pradėjau vartoti. O spalį sužinojau, kad laukiuosi  4u.gif Pati negalėjau patikėti  smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif cia stebuklai:) IVF nepagelbejo, o pati pastojai:)
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2012 05 18, 14:30)
o tu pas Bykovą nevažinėji? Gal jai galima būtų pasiskambinti ir pasikonsultuoti (jei labai neramu)

ne, kol kas su ja nesusipažinusi..
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 18, 14:07)
4u.gif  4u.gif  4u.gif cia stebuklai:) IVF nepagelbejo, o pati pastojai:)

Aha thumbup.gif Matai, aš prieš tai buvau pastojus tris kartus (visus tris kart po IUI). Deja, persileidau visus tris kart. O šis kartas stebuklingas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2012 05 18, 03:18)
Aha  thumbup.gif Matai, aš prieš tai buvau pastojus tris kartus (visus tris kart po IUI). Deja, persileidau visus tris kart. O šis kartas stebuklingas  thumbup.gif

Nebuvo lemta su mediku pagalba...kudikelis atejo pats kai buvo laikas...Istorija su linksma pabaiga biggrin.gif 4u.gif thumbup.gif wub.gif
O del persileidimu buvo kas tirta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 18 gegužės 2012 - 14:23
Kažin kaip Afroditė... g.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 18, 15:39)
Kažin kaip Afroditė... g.gif

As tikiu, kad ji su dviem puikios kokybes maziukais pilvuke 4u.gif
Atsakyti
Tikiuosi ir as, kad Afrodite ramiai guli su savo mazuliukais. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Tylu čia...

O aš jau galvoju ,kad išsiaiškinau, kur dingo mano geležis unsure.gif greičiausiai pati prisidirbau unsure.gif Resveratrolis išstumia geležį....
Taip sunku ant širdies.. Norėjau geriau, o išėjo... angel_sadangel.gif
Atsakyti
O ziniu is Afrodites nera? Tikiuos, kad viskas gerai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 18, 21:36)
Tylu čia...

O aš jau galvoju ,kad išsiaiškinau, kur dingo mano geležis unsure.gif  greičiausiai pati prisidirbau unsure.gif  Resveratrolis išstumia geležį....
Taip sunku ant širdies.. Norėjau geriau, o išėjo...  angel_sadangel.gif

As dabar irgi skaitau apie feritina ir gelezi, i aiskiai parasyta kad dienos begyje galima nustatyti net 30% skirtinga feritino ir gelezies kieki organizme. vadinasi tai labai kintantis rodiklis. Nu aisku reikia konsultuotis su gydytoju, bet vis tiek netikiu kad nurasys tavo IVF 4u.gif

Paziurejau Bykovos tyrimus - tai mano hemoglobinas 12.8 (norma 11.2 iki 15.2) o feritinas 98.4 (normos nuo 5 iki 148), tai cia kaip suprantu gerai? sakes as ne nekreipiau demesio i visus situs tyrimus. Beje Kitty ir as geriau resveratroli unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 18 gegužės 2012 - 21:17