Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 18, 11:23)
Jaučiu, plaukia mano IVF...
Low ferritin causes infertility. Hemoglobin is the only test taken by women to test if they are anemic. A Ferritin is an equally important test because a test may reflect normal levels of hemoglobin but the woman may be infertile because of low Ferritin.

Ferritin is the protein that stores iron in human cells. Optimal levels of ferritin are between 70 and 90. If ferritin levels indicated by a serum ferritin test are below 50, it will be difficult for the patient to conceive. Research has proved that increasing iron levels is enough to treat infertility. In one study women were given a combination of iron tablets and vitamin C and became pregnant in the space of a month. In most fertility clinics, a ferritin test and a thyroid test are among the first tests done. Abnormalities in the ferritin content of the body can be easily cured through medication.

Mazute bet gi pati parasei kad lengva ji pakelti. Tai paprasciau kalbant tai yra gelezies trukumas ane?? Reiks nusipirkt gelezies tableciu smile.gif

Zinai KittyKitty - gelezies trukumas tau gali paaiskinti nesibaigianciu ligu priezasti. Mano drauge jautesi kaip maisa trenktu ir persalusi ir nusilpusi ir dar visokios ligos kibo ir kai issityre kad gelezis vos ne ant nulio ribos ir prirase papildomai gelezies, liepe raudonos mesos valgyti ir zinok viskas pasitaise labai greitai. 4u.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 05 18, 11:30)
RAMIAI ramiai kvepuok  mirksiukas.gif viskas bus gerai smile.gif juk jei kiltu abejoniu - nedarytu  4u.gif

wub.gif
Atsakyti
[quote=Citas,2012 05 17, 23:37]
As vel su savais klasuimais jum galva pakvarsinsiu wub.gif Ar kas dares testa po sueities? Ziuriu LT klinikose yra toks testukas. Cia gal tiria kaip moters kunas reaguoja i vyro spermiukus?
Atsakyti
[quote=Pepe/ilgakojine,2012 05 18, 12:01]
[quote=Citas,2012 05 17, 23:37]
As vel su savais klasuimais jum galva pakvarsinsiu wub.gif Ar kas dares testa po sueities? Ziuriu LT klinikose yra toks testukas. Cia gal tiria kaip moters kunas reaguoja i vyro spermiukus?
[/quote]
o kam tau tas testukas reikalingas, jei tau atliekama IVF proicedura? 4u.gif
Atsakyti
Kitty, pagersi gelezi ir susitvarkys viskas viskas, nes pas mane mazakraujyste amziais, nuolat draugauju su gelezimi ir zinok, savijauta tikrai pasitaiso ir ne tik fiziskai. mirksiukas.gif 4u.gif

Cituk, ramiai ir drasiai, viskas bus ok! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 18, 11:37)
Mazute bet gi pati parasei kad lengva ji pakelti. Tai paprasciau kalbant tai yra gelezies trukumas ane?? Reiks nusipirkt gelezies tableciu  smile.gif

Zinai KittyKitty - gelezies trukumas tau gali paaiskinti nesibaigianciu ligu priezasti. Mano drauge jautesi kaip maisa trenktu ir persalusi ir nusilpusi ir dar visokios ligos kibo ir kai issityre kad gelezis vos ne ant nulio ribos ir prirase papildomai gelezies, liepe raudonos mesos valgyti ir zinok viskas pasitaise labai greitai.  4u.gif
wub.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 05 18, 13:01)
Kitty, pagersi gelezi ir susitvarkys viskas viskas, nes pas mane mazakraujyste amziais, nuolat draugauju su gelezimi ir zinok, savijauta tikrai pasitaiso ir ne tik fiziskai.  mirksiukas.gif  4u.gif

Cituk, ramiai ir drasiai, viskas bus ok!  mirksiukas.gif  4u.gif

Pupos, suprantu,kad pakeliamas, bet rašo,kad per 3-4 mėn.. suprantat, jei rytoj pradedu stimuliuotis, tai jau nepakelsiu,nes būtent kiaušialąsčių kokybei kenkia tas feritino trūkumas. Tai nėra geležis, tai baltymas, parodantis geležies atsargas ląstelėse, šiandein norėjau priduot geležį, bet pasirodo, reikia nevalgius,o aš buvau pavalgius. Esmė ta,kad hemoglobinas, hematokritas ir B12 tai dideli, o jie irgi su geležim susiję. PAskaičiau, geležį išvaro kava (negeriu jau antrą mėnesį), pienas (geriu nedaug). KAsdien valgau raudonos mėsos, kiaušinių.. Aš gyvenime nebūčiau įtarusi, kad man per mažai geležies. O dėl nusilpusio imuniteto - taip, tai gali būti priežastis, bet pyp mano šeimos gydytojai tai, aišku, gili naujiena??sad.gif
Atsakyti
Kitty, tu dabar tiek stresuodama sau dar labiau kenki. Pakalbek su gyd, yra skystasis gelezis, kuris pasisavina zymiai greiciau, kita vertus, gali stabdyti ivf procesa ir pradeti kai busi paruosusi organizma, nors as tai turbut nieko nestabdyciau, gerciau gelezi su apelsinu sultimis ir ramiai auginciau turta. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triumfante: 18 gegužės 2012 - 13:37
QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 18, 09:43)
Labsa, ačiū,
o gal atsimeni, koks buvo tavo feritinas, kai pastojai? Šiandein dar pakartojau tyrimą dėl visa ko... Negaliu patikėti, mano hemoglobinas prieš porą mėnesių buvo 136, o seniau būdavo 156 unsure.gif

nepamenu blush2.gif Atminty užsifiksavo, kad kai hemoglobinas buvo 130, feritinas apie 30, Bykova liepė gert geležį. O aš negėriau. Tai abu parametrai greit krito.
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 18, 14:07)
Kitty, tu dabar tiek stresuodama sau dar labiau kenki. Pakalbek su gyd, yra skystasis gelezis, kuris pasisavina zymiai greiciau, kita vertus, gali stabdyti ivf procesa ir pradeti kai busi paruosusi organizma, nors as tai turbut nieko nestabdyciau, gerciau gelezi su apelsinu sultimis ir ramiai auginciau turta.  smile.gif Tiesa, as sikart gelezi kaip tik nutraukiau, geriau tik tai ka liepe gerti gyd., t.y. vit planuojanciom. Dabar vel gelezi pumpuoju iki isodinimo.

Tiesiog žinai,tas stresas.. Pasiėmiau atostogas, viskas suplanuota ir staiga taip išmuša iš vėžių. Nu tarsiuos, tarsiuos su Treijsu..o kodėl tu pumpuoji geležį, kokie tavo rodikliai?

QUOTE(kerzaka @ 2012 05 18, 14:09)
nepamenu  blush2.gif Atminty užsifiksavo, kad kai hemoglobinas buvo 130, feritinas apie 30, Bykova liepė gert geležį. O aš negėriau. Tai abu parametrai greit krito.

Bet visa tai buvo jau kai laukeisi? O prieš tai,planuodama žinojai apie šitą problemą? Ar gėrei ką nors iš tos serijos iki IVF? Sorry, kad pristojau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Kitty, tu ramiai, pasitarsi su gyd ir tikiu rasit geriausia varianta. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triumfante: 18 gegužės 2012 - 13:22
QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 18, 13:12)
Bet visa tai buvo jau kai laukeisi? O prieš tai,planuodama žinojai apie šitą problemą? Ar gėrei ką nors iš tos serijos iki IVF? Sorry, kad pristojau blush2.gif  4u.gif

taip, čia kai laukiausi.
o prieš planuodama niekad neužfiksavau, nei kokia geležis, nei koks feritinas blush2.gif Aš net nežinojau jų svarbos pastojimui blush2.gif
IVF mes darėm pernai rugpjūtį. Deja, nepavyko. Nusprendėm padaryti pertrauką. Prisipirkau papildų, kur Keberiokšt buvo kažkada rekomendavus (Pregnacare conception, Q10, bičių pienelio) ir pradėjau vartoti. O spalį sužinojau, kad laukiuosi 4u.gif Pati negalėjau patikėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2012 05 18, 14:18)
taip, čia kai laukiausi.
o prieš planuodama niekad neužfiksavau, nei kokia geležis, nei koks feritinas blush2.gif Aš net nežinojau jų svarbos pastojimui  blush2.gif
IVF mes darėm pernai rugpjūtį. Deja, nepavyko. Nusprendėm padaryti pertrauką. Prisipirkau papildų, kur Keberiokšt buvo kažkada rekomendavus (Pregnacare conception, Q10, bičių pienelio) ir pradėjau vartoti. O spalį sužinojau, kad laukiuosi  4u.gif Pati negalėjau patikėti  smile.gif

aaa,aišku. sorry,susipainiojau doh.gif

Panos, pakartotinas tyrimas jau tik 10 blink.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 18, 14:18)
Mano hemoglobinas visada tik apie 104 laikosi, o gelezies dabar nepamenu. Spece sake, kad as su gelezim visa gyvenima tureciau draugauti.

Kitty, tu ramiai, pasitarsi su gyd ir tikiu rasit geriausia varianta.  mirksiukas.gif  4u.gif

ačiū, rasim kažkokį, bet..
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 18, 13:21)
ačiū, rasim kažkokį, bet..

o tu pas Bykovą nevažinėji? Gal jai galima būtų pasiskambinti ir pasikonsultuoti (jei labai neramu)
Atsakyti