Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 17, 20:40)
Ir kitas dalykas.. Pasidariau tyrimus.. Kai pamaciau.. Zodziu neturiu.. Geriau papildomai B12, bet seniau, geriau irvit D. Ka jus manot.. B12 gerokai per daug, 612,7 (norma 141-489), o vitD per mazai , 58,10 (turi buti virs 75), ir juodzausia dalis -feritinas, dariausi visai "ant durniaus", nes mano aukstas hemoglobinas, hematokritas.. Ir negaliu patiket: 13,98, (norma 13-150), bet internete radau, kad norint pastoti, turi buti bent 40 unsure.gif ka man daryti? unsure.gif ar jus tyretes feritina?

Žinok, Bykova labai žiūri į feritiną. Dar iki pastojant liepdavo daryti homocisteino ir feritino tyrimus. Keletą kartų berods ir folio kiekį tyrė, ir vit B. Bet į juos vėliau nelabai kreipė dėmesį, nes pas mane normoj būdavo.
Bet va feritinas tai užsifiksavo, kadangi visad maniau jog turint gerą hemoglobiną ir feritinas bus geras. Deja, ne visada taip. Dabar nėštumo metu ji vėl feritiną labai žiūri. Ir kai jau buvo apie 30 (norma nuo 13), liepė papildomai geležies gert. Gėda prisipažint, bet savo galva susivadovavau ir nusprendžiau prie 130 hemoglobino (kai feritinas 30) papildomai geležies negersiu. O po mėnesio ar pusantro hemoglobinas tesiekė 117, o feritinas 13 doh.gif Tad skubos tvarka Bykova liepė Ferro Folgamma gerti.
Atsakyti
[quote=nevere,2012 05 17, 07:36]
Sveikutes, jungiuosi prie jusu visu 4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif gaila nevere 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2012 05 18, 09:43)
Žinok, Bykova labai žiūri į feritiną. Dar iki pastojant liepdavo daryti homocisteino ir feritino tyrimus. Keletą kartų berods ir folio kiekį tyrė, ir vit B. Bet į juos vėliau nelabai kreipė dėmesį, nes pas mane normoj būdavo.
Bet va feritinas tai užsifiksavo, kadangi visad maniau jog turint gerą hemoglobiną ir feritinas bus geras. Deja, ne visada taip. Dabar nėštumo metu ji vėl feritiną labai žiūri. Ir kai jau buvo apie 30  (norma nuo 13), liepė papildomai geležies gert. Gėda prisipažint, bet savo galva susivadovavau ir nusprendžiau prie 130 hemoglobino (kai feritinas 30) papildomai geležies negersiu. O po mėnesio ar pusantro hemoglobinas tesiekė 117, o feritinas 13  doh.gif Tad skubos tvarka Bykova liepė Ferro Folgamma gerti.

Nu va vadinasi eisiu vakare ziuret bykovos lapus ir tiktint ar dare man ta tyrima. nervina akd jos tie rezultatai visi latviskai ten doh.gif Kaip tas feritino tyrimas pas ja lape rasosi??
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 17, 22:57)
Nu as parvariau po sunkios dienos namo - zinios tokios, mmm pasirodo normalu, jie to ir tikejosi, kraujo tyrimas ir estradiolio norma, gleivine isplonejo, ko jie ir norejo ir tai normalu sulaukus mmm, cista vis dar sedi ir pasitare ten su kitais profesoriais nusprende vis tik ja isimti ir tai padarys pirmadieni (panasi procedura i punkcija) ir iskart ta pati pirmadienio vakara kalsiu prima didele gonal 300 doze. Taigi nors ir kaip nuo manes bego sitas IVF-as nuo vasario men, pagavau vistik  4u.gif

Nu va.Dabar savaitgali atsigaunam, pamedituojam ir pirmadieni su trenksmu pradedam auginti derliu bigsmile.gif faina rolleyes.gif

Afrodite, nius, kaip tavo kudikiai siandien gyvena ? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 05 17, 22:57)
Nu as parvariau po sunkios dienos namo - zinios tokios, mmm pasirodo normalu, jie to ir tikejosi, kraujo tyrimas ir estradiolio norma, gleivine isplonejo, ko jie ir norejo ir tai normalu sulaukus mmm, cista vis dar sedi ir pasitare ten su kitais profesoriais nusprende vis tik ja isimti ir tai padarys pirmadieni (panasi procedura i punkcija) ir iskart ta pati pirmadienio vakara kalsiu prima didele gonal 300 doze. Taigi nors ir kaip nuo manes bego sitas IVF-as nuo vasario men, pagavau vistik  4u.gif

na nera taip blogai mirksiukas.gif ir jau startas tuoj tuoj tuoj wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 17, 21:30)
Aciukas  smile.gif  Nu jo kazkaip daktarui praeita stimuliacija patiko, jo nuomone man geriausia su didelem gonalio dozem sukelti soka kaiusidems ir uzmegsti daug folikulu o nuo 6-os dienos pereinam prie 225 Menopur ir taip tipo pagerinam ju kokybe. Zodziu skamba idealiai bet kazin kaip tas mano kunas reaguos  biggrin.gif  ir dar pacia pirma stimuliacijos diena gaves narkoze  doh.gif

O su vietine narkoze jum cistos vidu ispunktuos? Nebepamenu tiksliai, bet man kelios dienos pries punkcija punktavo, bet ji tusciavidure kazkokia buvo biggrin.gif Skaudejo maziau, nei kiausineliu ispunktavimas.
Kai pasiskaitineju ivairias praktikas daktarai taiko, o mano...kaip uzsukti ciulba...ne...eik tuo keliu, kuriuo eini...sansu su savais nera.
Prisidaviau savai klinikai per prievarta, kad mm prasidejo... pirmom dienom geriau proginova atbulais dantim, visai ne pagal grafika...jau siandien biski i pozityvuma linkstu...bet dar neapsisprendus vistiek verysad.gif 100%
Galvojau, leisiu graikam uz mane nuspresti biggrin.gif issiusiu siuntinuka, bet paskui vel klausimu puokste wub.gif O tai tas kraujas nesuira kol ten nukeliauja? juk paprastu pastu eina, ne specialiame saldytuve ir t.t Juk nei viena labaratorija taip kuno skysciu nesiuncia i kitas klinikas g.gif Tai vienu zodziu...ir vel galvoju wub.gif Gal to galvojimo ir per daug schmoll.gif Reikia moketi pasiduoti likimui i rankas.
Geros dienos merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 05 18, 10:00)
Nu va.Dabar savaitgali atsigaunam, pamedituojam ir pirmadieni su trenksmu pradedam auginti derliu  bigsmile.gif  faina  rolleyes.gif

Afrodite, nius, kaip tavo kudikiai siandien gyvena ?  ax.gif

taip ir padarysiu smile.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 05 18, 10:10)
Sveikutes  4u.gif
na nera taip blogai  mirksiukas.gif ir jau startas tuoj tuoj tuoj  wub.gif

Nu jo tik ta narkoze pirma stimuliacijos diena kazkaip neramina. Jau taip didziuojuosi savo kunu pakelianciu visa chemija i ji pumpuojama, ir dar teks uzkrauti papildoma narkoze, vadinasi bus dvi nrkozes per dvi savaites doh.gif (pirmadieni ir punkcija )

Afrodite - mieloji, sekmes pasiimant vaikucius ir tikek jais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2012 05 17, 21:05)
labai linkiu,kad vietoj to,kas parasyta greit atsirastu tai,kas ir pas mane,tik jau aisku skirtusi datos mirksiukas.gif

Nepykciau tikrai, jei taip atsitiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2012 05 18, 09:43)
Bet va feritinas tai užsifiksavo, kadangi visad maniau jog turint gerą hemoglobiną ir feritinas bus geras. Deja, ne visada taip. Dabar nėštumo metu ji vėl feritiną labai žiūri. Ir kai jau buvo apie 30  (norma nuo 13), liepė papildomai geležies gert. Gėda prisipažint, bet savo galva susivadovavau ir nusprendžiau prie 130 hemoglobino (kai feritinas 30) papildomai geležies negersiu. O po mėnesio ar pusantro hemoglobinas tesiekė 117, o feritinas 13  doh.gif Tad skubos tvarka Bykova liepė Ferro Folgamma gerti.

Labsa, ačiū,
o gal atsimeni, koks buvo tavo feritinas, kai pastojai? Šiandein dar pakartojau tyrimą dėl visa ko... Negaliu patikėti, mano hemoglobinas prieš porą mėnesių buvo 136, o seniau būdavo 156 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2012 05 17, 21:15)
as jau cia.  4u.gif

Tu tik nepergyvenk, svarbiausia turto daug, dar svarbiau, kad ispunktuotu kuo daugiau ir kokybisku, o jeigu iskart ir neides, tai dar nieko blogo, snaigutes bus, svarbiausia mamuko sveikata. 4u.gif wub.gif

Afrodite. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Jaučiu, plaukia mano IVF...

Low ferritin causes infertility. Hemoglobin is the only test taken by women to test if they are anemic. A Ferritin is an equally important test because a test may reflect normal levels of hemoglobin but the woman may be infertile because of low Ferritin.

Ferritin is the protein that stores iron in human cells. Optimal levels of ferritin are between 70 and 90. If ferritin levels indicated by a serum ferritin test are below 50, it will be difficult for the patient to conceive. Research has proved that increasing iron levels is enough to treat infertility. In one study women were given a combination of iron tablets and vitamin C and became pregnant in the space of a month. In most fertility clinics, a ferritin test and a thyroid test are among the first tests done. Abnormalities in the ferritin content of the body can be easily cured through medication.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 18, 10:18)
taip ir padarysiu  smile.gif
Nu jo tik ta narkoze pirma stimuliacijos diena kazkaip neramina. Jau taip didziuojuosi savo kunu pakelianciu visa chemija i ji pumpuojama, ir dar teks uzkrauti papildoma narkoze, vadinasi bus dvi nrkozes per dvi savaites  doh.gif (pirmadieni ir punkcija )

RAMIAI ramiai kvepuok mirksiukas.gif viskas bus gerai smile.gif juk jei kiltu abejoniu - nedarytu 4u.gif
Atsakyti