o kur Citas? jinai gi siandien turejo pas gydytoja eiti
QUOTE(ramushka @ 2012 05 17, 23:27)
pas mane taip pat buvo didelis E2, per diena net du kartus liepe darytis ir ka staiga krito ir pun katavom, taip kad ramiai nepanikuok.
aciu uz padrasinima tikrai ramiau pasidare, kad cia gali viskas normalizuotis. nes pirmakart buvo nuspresta punkcija daryti penktadieni, poto sestadieni (jau ir vyras is darbo atsiprase), o dabar darys sake sekmadieni (aisku jeigu E2 bus geras)
tai va, einu miegot, ziauriai pavargau, ketvirta diena dienon lakstau vilniun po darbo po 200 km del tu tyrimu, jau ir pasivargo- o dar galo nematyt. ryt ir vel po darbo varau i grybo g.
QUOTE(spinsa @ 2012 05 17, 22:14)
pas mane siam kartui yra apie 20 foliu, o estradiolis sian sieke 14300 deja, gydytoja pakraupus kad nebutu hiperstimuliacijos. dabar bandysim musti zemyn
Kai pas mane buvo 14 000 , tai ispunktavo 18 vnt, ir pastojau. Tau to ir linkiu.
Afrodite69 - uzjauciu del to kad nusivylei, aisku kad butu smagiau tureti daugiau maziuku, bet juk tie 3 tavo stebuklingieji ir gali buti TIE, kurie ir pasiliks ir privalai tuo tiketi Jei norisi ramybes nuo musu, nuo SM nuo visko tai taip ir daryk, nes tu zinai geriausiai kas tau dabar pades. As tikiu uz tave kad tavo tie patys 3 stipruoliai dalinsis labai labai gerai ir ryt bus puikios kokybes
Tas E2 labai jau apgaulingas reikalas, man tik keista kaip taip lengvai ta punkcija nukelineja jei folikulai jau tinkamo dydzio As zinok nemazai skaiciau apie hyperstimuliacija ir kad ir kokia bloga ji tavo savijautai bet kazkaip daugelio zusienio mergaiciu parasiukuose parasyta kad HCG teigiami. kaip ir atiloja sake blogiausiu atveju tursi snaigiukus ir isodins veliau
Jau zinok net dziaugiuosi kad man situ netyre, nes turbut irgi rastu kokiu nukrypimus. Kaip man siandien profesore viena pasake ligoninej, kad neimciau i galva kad tyrimai siek tiek nenormoj ar kad cista yra, nes tiesiog mes tiek tiriamos ir tiriamos, moterys kuiros pastoja naturaliai irgi butu su tokiais paciais nukrypimais, tik jos nieko netiria
Nu as parvariau po sunkios dienos namo - zinios tokios, mmm pasirodo normalu, jie to ir tikejosi, kraujo tyrimas ir estradiolio norma, gleivine isplonejo, ko jie ir norejo ir tai normalu sulaukus mmm, cista vis dar sedi ir pasitare ten su kitais profesoriais nusprende vis tik ja isimti ir tai padarys pirmadieni (panasi procedura i punkcija) ir iskart ta pati pirmadienio vakara kalsiu prima didele gonal 300 doze. Taigi nors ir kaip nuo manes bego sitas IVF-as nuo vasario men, pagavau vistik
QUOTE(spinsa @ 2012 05 17, 21:15)
as jau cia.
Afrodite, liudna kad tau taip sekasi . negaliu ir as nieko dziaugsmingo pasakyt, punkcija nukeliama is sestadienio i sekmadieni ir tai dar klaustukas ar bus sekmadieni
Afrodite, liudna kad tau taip sekasi . negaliu ir as nieko dziaugsmingo pasakyt, punkcija nukeliama is sestadienio i sekmadieni ir tai dar klaustukas ar bus sekmadieni
Tas E2 labai jau apgaulingas reikalas, man tik keista kaip taip lengvai ta punkcija nukelineja jei folikulai jau tinkamo dydzio As zinok nemazai skaiciau apie hyperstimuliacija ir kad ir kokia bloga ji tavo savijautai bet kazkaip daugelio zusienio mergaiciu parasiukuose parasyta kad HCG teigiami. kaip ir atiloja sake blogiausiu atveju tursi snaigiukus ir isodins veliau
QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 17, 21:40)
r kitas dalykas.. Pasidariau tyrimus.. Kai pamaciau.. Zodziu neturiu.. Geriau papildomai B12, bet seniau, geriau irvit D. Ka jus manot.. B12 gerokai per daug, 612,7 (norma 141-489), o vitD per mazai , 58,10 (turi buti virs 75), ir juodzausia dalis -feritinas, dariausi visai "ant durniaus", nes mano aukstas hemoglobinas, hematokritas.. Ir negaliu patiket: 13,98, (norma 13-150), bet internete radau, kad norint pastoti, turi buti bent 40 ka man daryti? ar jus tyretes feritina?
Jau zinok net dziaugiuosi kad man situ netyre, nes turbut irgi rastu kokiu nukrypimus. Kaip man siandien profesore viena pasake ligoninej, kad neimciau i galva kad tyrimai siek tiek nenormoj ar kad cista yra, nes tiesiog mes tiek tiriamos ir tiriamos, moterys kuiros pastoja naturaliai irgi butu su tokiais paciais nukrypimais, tik jos nieko netiria
Nu as parvariau po sunkios dienos namo - zinios tokios, mmm pasirodo normalu, jie to ir tikejosi, kraujo tyrimas ir estradiolio norma, gleivine isplonejo, ko jie ir norejo ir tai normalu sulaukus mmm, cista vis dar sedi ir pasitare ten su kitais profesoriais nusprende vis tik ja isimti ir tai padarys pirmadieni (panasi procedura i punkcija) ir iskart ta pati pirmadienio vakara kalsiu prima didele gonal 300 doze. Taigi nors ir kaip nuo manes bego sitas IVF-as nuo vasario men, pagavau vistik
QUOTE(Aivė @ 2012 05 17, 22:14)
Kazkada Bykova man buvo paskyrusi FERRO-FOLGAMMA, kai feritinas buvo 28,1, (nurodyta norma nuo 5 iki 148,00), o homocisteinas tik truputi virs normos. Kai pastorojo per daug, reiskia truksta folio ir B12. O pas tave B12 per daug, o kaip del folio rugsties?
Matyt LV normos kitokios ir pagal jas tu su 13,98 telpi
Zodziu painus dalykas ir manau be imunologo konsultacijos nereiketu paciai vartoti ka nors
Matyt LV normos kitokios ir pagal jas tu su 13,98 telpi
Zodziu painus dalykas ir manau be imunologo konsultacijos nereiketu paciai vartoti ka nors
Aive, Citai, niekas man situ tyrimu neskyre, as pati juos nusprendziau pasidaryti , jokiu cia LV normu, dariausi Kaune. I normas tellu, bet nete pilna straipsniu, kad norint pastoti, tuributi 40-50 maziausiai. Ir raso: nenuvertinkit feritino, gydytojai dazniausiai jo netiria, jei geras hemoglobinas, o per zemas feritinas- viena is svarbiu nevaisingumo priezasciu.
Citai, suprantu, kad tyrimams gall nera, bet kita vertus, gal tokiu tyr nedarymas ir yra paais,inimas, kodel nepavyksta net su idealiais embrio ais ir t.t. Taip, sveikos poros nesitiria, bet gal jeigu yra simtai milijonu buozgalviu ir vos ne visi A greicio, nera jokiu endo ar PKS, tai tie feritinai ar kofeinai yra dzin, nedaro esminio poveikio, o kai silpnu vietu daug,tai. Blogam sokejui ir. .. trukdo
Bet kai susiruosi IVF ir perskaitai, kad jeigu feritinas maziau negu 40,tai gerokai apsunkina galimybes pastoti,tai ka as zinau.. nutarsiuos suTreijsu,vis tiek vaziuosim, gal dare yra koks nors stebuklingAs sprendimas visam tam..
Tai niekas daugiau nesityret feritino?
Papildyta:
Citai, sekmes pirmadieni, jega,kad pagaliau sulaukei
QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 17, 23:15)
Aive, Citai, niekas man situ tyrimu neskyre, as pati juos nusprendziau pasidaryti , jokiu cia LV normu, dariausi Kaune. I normas tellu, bet nete pilna straipsniu, kad norint pastoti, tuributi 40-50 maziausiai. Ir raso: nenuvertinkit feritino, gydytojai dazniausiai jo netiria, jei geras hemoglobinas, o per zemas feritinas- viena is svarbiu nevaisingumo priezasciu.
Citai, suprantu, kad tyrimams gall nera, bet kita vertus, gal tokiu tyr nedarymas ir yra paais,inimas, kodel nepavyksta net su idealiais embrio ais ir t.t. Taip, sveikos poros nesitiria, bet gal jeigu yra simtai milijonu buozgalviu ir vos ne visi A greicio, nera jokiu endo ar PKS, tai tie feritinai ar kofeinai yra dzin, nedaro esminio poveikio, o kai silpnu vietu daug,tai. Blogam sokejui ir. .. trukdo
Bet kai susiruosi IVF ir perskaitai, kad jeigu feritinas maziau negu 40,tai gerokai apsunkina galimybes pastoti,tai ka as zinau.. nutarsiuos suTreijsu,vis tiek vaziuosim, gal dare yra koks nors stebuklingAs sprendimas visam tam..
Papildyta:
aciu:)tikiuosi pirmadieni jau niekas nesutrukdys. o kas tas feritinas apskritai ir su kuo jis valgomas?? As galvoju gal bykova mums ji tyre?? Nors turbut ne. Gal galima ji kaip nors lengvai pakelti? Gal ziurek treisas pasiulys kokius papildus?x
Papildyta:
aciu:)tikiuosi pirmadieni jau niekas nesutrukdys. o kas tas feritinas apskritai ir su kuo jis valgomas?? As galvoju gal bykova mums ji tyre?? Nors turbut ne. Gal galima ji kaip nors lengvai pakelti? Gal ziurek treisas pasiulys kokius papildus?x
QUOTE(Lock @ 2012 05 16, 20:04)
O darėtės pas R.Ž-ienę?
as irgi ruosiuosi IVF pas Ziob-iene Northway klinikoje
[quote=Citas,2012 05 17, 10:57]
Sekmes citai pirmadieni Gonalio doze didoka tikriausiai uzaugins daug
O del tu tyrimu....Jo ...mes kaip po padidinamu stiklu...pabandyk ta, pabandyk ana kaip koks triusiukas laboratorinis....Sekmes su IVF
O del tu tyrimu....Jo ...mes kaip po padidinamu stiklu...pabandyk ta, pabandyk ana kaip koks triusiukas laboratorinis....Sekmes su IVF
labas rytas gal kuriai reiketu gonal F 900 vaistukai Klaipedoj
QUOTE(frige1 @ 2012 05 17, 20:51)
labas rytas gal kuriai reiketu gonal F 900 vaistukai Klaipedoj
Sveikinu su dvynukais..ir dar porele... koks sekmes receptas ?
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 18, 07:57)
Sveikinu su dvynukais..ir dar porele... koks sekmes receptas ?
aciu dirbtinai sukeltas klimaksas,dvi laparoskopijos ir turbut Dievuliui nusibodau su savo prasymais,kad dave du is karto
tik dabar pasiziurejau i tavo uzrasa "svajoju apie dvynukus" pries savo sekminga IVF savo seniai laikyta,kad bus vaiku pakeiciau i "noriu dvynuku" tai juos ir gavau labai linkiu,kad vietoj to,kas parasyta greit atsirastu tai,kas ir pas mane,tik jau aisku skirtusi datos
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 18, 08:51)
Aciukas Nu jo kazkaip daktarui praeita stimuliacija patiko, jo nuomone man geriausia su didelem gonalio dozem sukelti soka kaiusidems ir uzmegsti daug folikulu o nuo 6-os dienos pereinam prie 225 Menopur ir taip tipo pagerinam ju kokybe. Zodziu skamba idealiai bet kazin kaip tas mano kunas reaguos ir dar pacia pirma stimuliacijos diena gaves narkoze