Afrodite - tik nenusimink! Dabar labai sunku, nes tavo lūkesčiai buvp daug didesni, bet sėkmei, kaip mergaitės rašė, reikia vienintelio embrioniuko. Tie du likę būs patys stirpiausi ir įsiraus pas tave ilgam. Stebuklas būtinai įvyks!
afrodite turi nepasiduoti ir blogas mintis viti salin. aukstyn nosi ir viskas bus gerai sekmes tau rytoj
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 17, 15:06)
As meldziuosi verkdama kad tie dalintusi puikiai.Dabar juk jie tik apsivaisino ir tai vienas su klaustuku.
Matai, pas Treijsa viskas taip tobulai vyko,kad jis pats nustebo kai tau nepasiseke.Taigi matai, kad net ir prie tokiu visu teigiamu aplinkybiu rezultats buna nulinis.Taip kad sis kartas gali buti kaip tik tas, kurio tau ir reikia.As kazkaip tikiu tokiais dalykais.....Nes man paciai tik taip ir buvo.Pirmo IVF tooookia euforija buvo, kad vaiksciojau kojom zemes nesiekdama.Per sekanti IVF be prastos embrionu kokybes dar juk ir isodinimas buvo apsunkintas, Treijsas pats sake, kad vien del jo mano sansai mazejo pastoti.Trinziojau tada pati zinai kaip........Ir tokiu pavyzdziu tau mrgaites cia galetu begales isvardinti.Galu gale, taip jau buna gyvenima, kad kai atrodo, paskutini jau kantrybes lasa istrauke ir atrodo jau niekas niekaip nebebus geriau, o kaip tik tuo momentu viskas ir atsisuka tik pacia geriausia puse.As tikiu, kad tau taip bus.O kai tavo emocija nuslugs, patikesi ir tu.Aisku, nerimas siaubingas dabar galvojant kaip dalinsis ir t.t.Bet palik dabar jau viska savieigai.....nieko kito padaryt jau nebegali.
Afrodite, nu siaubas, kaip tavęs gaila.. Bet juk tikrai ne viskas prarasta, mažut, nu kaip nors susiimk, kaip nors, žinai, kas trukdo implantuotis - stresas..pupa... Išgyvens jie, pasidalins, įsodins kad ir vieną ir tas vienas bus pats pats ,aišku, suprantu tave, labai gerai suprantu paniką, nusivylimą, liūdesį, viską suprantu, bet tai dar ne neigiamas hcg, tai ne ta situacija, kai nieko nelieka įsodinti (Terzei, berods, taip buvo?), dar implantacijai, skaičiau,padeda vit B6, ananasai, burokėliai..nu vis...ramybė..kaip ją išgauti... pupa,imk
Beje, man pats Trejisas sakė, kad blastocistos pradedamos pripažinti jau nebe tokia gera panacėja, nėra taip jau ir gerai jos.. Geriausios vaisingumo klinikos USA jau blastocistu atsisako po biškutuką, taigi, o gal vis dėl to tai visai neblogai, visgi kuo anksčiau pas mamytę sugrįžti, daug geriau Aukštyn nosytę!
p.s. čia jis taip pasakojo, tik ką iš konferencijos grįžęs, iš užsienio...
p.s. čia jis taip pasakojo, tik ką iš konferencijos grįžęs, iš užsienio...
nebezinau kaip padeti,perskaiciau aibe straipsniu angliskai, rusiskai- bet niekur neparasyta kaip apdeti kad embrionai impalantuotus .
As nezinau ,ar U dirba pagal tokia schema,bet siaip implantacijai kartais padeda pregnilis,tik ji reikia pagal tam tikra schema leistis,cia K.O.SKIRIA,o be to as skaiciau dar prie imunologu,kad jei embrionai neisiimplantuoja reikia kelti HCG JEI KA SUPPRATAI
Papildyta:
QUOTE(late @ 2012 05 17, 16:24)
nebezinau kaip padeti,perskaiciau aibe straipsniu angliskai, rusiskai- bet niekur neparasyta kaip apdeti kad embrionai impalantuotus .
As nezinau ,ar U dirba pagal tokia schema,bet siaip implantacijai kartais padeda pregnilis,tik ji reikia pagal tam tikra schema leistis,cia K.O.SKIRIA,o be to as skaiciau dar prie imunologu,kad jei embrionai neisiimplantuoja reikia kelti HCG JEI KA SUPPRATAI
Kiek laiko praejo nuo pirmo IVF
Afrodite Gaila mergyt, pasistenk nesuglebti Siandien ir as ryte norejau rekti NEVAISINGUMAS UZKNISA. Nuotaiku svyravimai nuo euforijos iki depresijos ne maziau uz....Vieninteli ka galime padaryti, bent jau tiem nepasitikejimo kirminam neleisti sliauzioti musu sirdyje blogos mintys gerio neatnesa
Mes visos su tavimi, uz tave ir jusu sekme Tikesim ir lauksim....
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 17, 16:36)
Afrodite Gaila mergyt, pasistenk nesuglebti Siandien ir as ryte norejau rekti NEVAISINGUMAS UZKNISA. Nuotaiku svyravimai nuo euforijos iki depresijos ne maziau uz....Vieninteli ka galime padaryti, bent jau tiem nepasitikejimo kirminam neleisti sliauzioti musu sirdyje blogos mintys gerio neatnesa
Pepe, o cia tau.
Sveikos mergaites
nu ziurek man, kad jei sugalvosiu is cia neiseiti, tai tempk uz visu galuniu
jei memes nepaves (o pastaruoju metu, jos man draugiskos), tai birzelio pabaigoj tureciau startuoti
mergaites jau tave isbare, todel as tau liepiu tik saugoti save ir ramybes
QUOTE(Beta1 @ 2012 05 17, 09:06)
Kol dar tos nestukes parsivilks, tu jau senai busi is cia dingus
Beje, kada tavo startas nusimato ?
Beje, kada tavo startas nusimato ?
nu ziurek man, kad jei sugalvosiu is cia neiseiti, tai tempk uz visu galuniu
jei memes nepaves (o pastaruoju metu, jos man draugiskos), tai birzelio pabaigoj tureciau startuoti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 17, 14:29)
Sveikutes
mergaites jau tave isbare, todel as tau liepiu tik saugoti save ir ramybes
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 17, 18:46)
Atiloja, tai as tada jau pradedu sirgti.
dar palauk pradziai LP dar reikia pasidaryti O jei memes sugalvos veluoti, tada nespesim birzeli pasidaryti ir darysimes rugpjuti, kai gydytojai gris is atostogu