Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Lock @ 2012 05 16, 19:03)
O tas statistikos sąrašėlis yra visiems prieinamas? Nepastebėjau tokio šioje temoje, o man labai įdomu, nes planuoju darytis Northway, įdomu, ar yra, kas ten darosi.

sveika,
aš dariausi Northway 2 IVF....Ir pasisekė - užkibo, deja po poros menesiu pabėgo.... Patiko klinika, gydytoja, planuose ten ir 3 IVF.
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2012 05 16, 19:47)
Yra tokia tema tikrai, paieškok. Tik kažin ar rasi savo tavo rūpimos klinikos statistiką, kiek žinau jie nesenai pradėjo taikyti IVF (o gal klystu g.gif )

Ai, tą temą jau perskaičius nuo pradžios iki pabaigos esu. Galvojau, gal dar koks nors sąrašiukas yra.

Atsakyti
[quote=Lock,2012 05 16, 19:03]
[quote=Citas,2012 05 16, 10:34]
Kokiam mieste ir kokioj klinikoj daraisi ax.gif Cia i saraseli, mes toklia statistika vedam ax.gif
O tas statistikos sąrašėlis yra visiems prieinamas? Nepastebėjau tokio šioje temoje, o man labai įdomu, nes planuoju darytis Northway, įdomu, ar yra, kas ten darosi.
[/quote]
As irgi nematau statistikos su klinikom, skyrius IVF statistika pildosi pacios mergaites ( as pati pildziau). Nortway ten nera kaip Motinos ir vaiko...
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2012 05 16, 21:00)
sveika,
aš dariausi  Northway 2 IVF....Ir pasisekė - užkibo, deja po poros menesiu pabėgo.... Patiko klinika, gydytoja, planuose ten ir 3 IVF.

Užjaučiu. Linkiu, kad 3-ias kartas būtų sėkmingas 4u.gif
O darėtės pas R.Ž-ienę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lock: 16 gegužės 2012 - 20:05
QUOTE(Lock @ 2012 05 16, 21:04)
Užjaučiu. Linkiu, kad 3-ias kartas būtų sėkmingas 4u.gif
O darėtės pas R.Ž-ienę?

Taip pas ją. O prieš tai dariausi 1 IVF Latvijoje pas Trejs, bet nepasiseke.
Tikiuosi tavo palinkejimas išsipildys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selione: 16 gegužės 2012 - 20:11
Merginos, turiu tokį klausimuką. Kaip dažnai reikia lankytis pas gydytojus, darantis IVF? Aš mąstau, ar įmanoma bus darytis taip, kad darbe nereikėtų išsiprašinėti ir aiškintis, kur einu.
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 16, 20:54)
Cituk, o tai cia normalu tos mm dabar, kazkaip nesigaudau pas tave? 4u.gif

nenormalu schmoll.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 05 16, 20:58)
tai kad tu rasei tai maciau, o Citas sake kad tik ja imt... sad.gif biggrin.gif
nu gerai, gal ka ir praleidau, bet man gi galima, as - blonde biggrin.gif ir ne grubuma as megstu, o man tiesiog dzin, uz ko mane temps, bele tik i  nestuke.gif skyreli biggrin.gif
del tavo memiu laukiu rytoj ziniu  mirksiukas.gif

kazkaip liudna pasidare..., kad jos pareina, o as vis dar neiseinu sad.gif blush2.gif

Citas irgi rase kad ja ir visas kitas blondiuke lotuliukas.gif

Pamatysi iseisim butinai iseisim visos wub.gif

QUOTE(Lock @ 2012 05 16, 21:10)
Merginos, turiu tokį klausimuką. Kaip dažnai reikia lankytis pas gydytojus, darantis IVF? Aš mąstau, ar įmanoma bus darytis taip, kad darbe nereikėtų išsiprašinėti ir aiškintis, kur einu.

pradejus stimuliacija pirma apziura apie 5-6 diena, toliau kas antra diena mazdaug iki punkcijos, o punkcija tai jau priklauso nuo to kaip auga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 05 16, 16:28)
As tai zinok pamenu pati pasitikslinau, ar tikrai man 21 cd, nes ciklas trumpas. Uzakcentavau sita reikala, tai va tada ir pasake "davajte togda ukol 19cd". O tai juk nieko baisaus pasitikslinti paskambinus, juk cia normalu, kad ne is karto viskas aisku buna. Dabar uz tai sedesi ir suksi galva. Aisku nezinau, gal ir 21cd visai normaliai, bet man Treisas sake, kad diferilina reikia leistis savaite iki mmm, tai ir gaunas panasiai 19cd. Del sventos ramybes nebijok ir pasiskambink  4u.gif

Vakar vakare parasiau emaila, bet nieko neatsake unsure.gif Rytoj skambinsiu...
O taip noretusi kad gydytojai butu atidesni... juk ne manikiura darom doh.gif
As tu savo pasiulymu pati kartais bijau, nes kai girdziu "nu jesli tak hotite.." - susinervinu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivė: 16 gegužės 2012 - 21:39
QUOTE(milka111 @ 2012 05 15, 11:20)
sveikos merginos 4u.gif ruosiames IVF, kam pavyko pastoti su endometrioze?

man buvo rasta 4 st endo labai isplitusi mirksiukas.gif dare dvi laparoskopijas,po ju I IVF,rezultatas mano parasiuke thumbup.gif thumbup.gif
Cituk,laikom visi suspaude kumstukus uz PASKUTINI,SEKMINGA tavo bandyma 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2012 05 16, 22:32)
Vakar vakare parasiau emaila, bet nieko neatsake  unsure.gif Rytoj skambinsiu...
O taip noretusi kad gydytojai butu atidesni... juk ne manikiura darom  doh.gif
As tu savo pasiulymu pati kartais bijau, nes kai girdziu "nu jesli tak hotite.." - susinervinu  cool.gif

jiems visada geriau skambinti 4u.gif
o tu nesinervink del savo pasiulymu.. kartais moters nuojauta ar intuicija daug ka reiskia. nebijok, jei pasiulysi kažka netinkamo, tau nepasakys 'nu jesli chotite', pasakys 'net'
man buvo taip su estrofemu. gleivine buvo tragiska, nustojo augti ir psio.. pasiuliau gerti estrofema didesne doze - sutiko. po punkcijos pasiuliau dar padidinti nors kelioms dienoms dozę - nesutiko ir paaiskino kad gleivine trisluoksne ir grazi, tiesiog plona del neaiskiu priezasciu, o estrofemas sitoj vietoj jos nepastorins nes savo darba jis jau atliko.. ir estrofemo jo nuomone netruksta mano organizme.. bet paskui pamates mano nevilti akyse visgi sutiko su mano pasiulymu. jis man kazkada yra sakes, kad stengiasi isiklausyti i pasiulymus, nes nuojauta daug ka reiskia. ar tas estrofemas padejo - kazkaip abejoju, bet kol ji geriau jauciausi ramesne, nes tik tiek ir tegalejau padaryti, visa kita buvo Viešpaties valioje.
lygiai tas pats buvo su homeopatija klausiau ar galiu derinti su stimuliacijom, isgirdau juoka ir 'nu jesli chotite' smile.gif tiesiog manau, kad jis prisilaiko taktikos 'galima viskas, kas netrukdo visam ivf'o procesui' 4u.gif
Atsakyti
Cituli, bais laukiu ziniu is gydytojo kas ten per reikalai su tom memem valkatom ir kada stimuliacija prasides.Tikiuosi siandien ax.gif

Afrodite, niu, kaip vaikam sekas ? bigsmile.gif

QUOTE(Citas @ 2012 05 16, 20:36)
*Nu va nestukes musu pareina namo  biggrin.gif kad vel iseitu  biggrin.gif
**Nu taip kaipgi gi tu be chebros, as net neisivaizduoju taves vienos, jau dabar matau koks cia alasas kils rudeni  lotuliukas.gif  ir triumfante zada kazkada rudeniop snaigiukus pasiimti  ax.gif

* zinai gi, be namu negeraaaaaaiiiii........ lotuliukas.gif

** garantuoju, bus tikras balaganas hihihi.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 05 16, 20:58)
kazkaip liudna pasidare..., kad jos pareina, o as vis dar neiseinu sad.gif blush2.gif

Kol dar tos nestukes parsivilks, tu jau senai busi is cia dingus irnesakyk.gif
Beje, kada tavo startas nusimato ? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Įlysiu su tokiu prašymu blush2.gif Gal kuri neužilgo planuojate važiuoti į LV ir galėtumėte man parvežti Crinone paką? 4u.gif Arba Vln iš LT klinikos paimti ir atsiųsti, už viską sumokėčiau blush2.gif
Atsakyti