QUOTE(Aivė @ 2012 05 16, 22:32)
Vakar vakare parasiau emaila, bet nieko neatsake
Rytoj skambinsiu...
O taip noretusi kad gydytojai butu atidesni... juk ne manikiura darom
As tu savo pasiulymu pati kartais bijau, nes kai girdziu "nu jesli tak hotite.." - susinervinu
jiems visada geriau skambinti
o tu nesinervink del savo pasiulymu.. kartais moters nuojauta ar intuicija daug ka reiskia. nebijok, jei pasiulysi kažka netinkamo, tau nepasakys 'nu jesli chotite', pasakys 'net'
man buvo taip su estrofemu. gleivine buvo tragiska, nustojo augti ir psio.. pasiuliau gerti estrofema didesne doze - sutiko. po punkcijos pasiuliau dar padidinti nors kelioms dienoms dozę - nesutiko ir paaiskino kad gleivine trisluoksne ir grazi, tiesiog plona del neaiskiu priezasciu, o estrofemas sitoj vietoj jos nepastorins nes savo darba jis jau atliko.. ir estrofemo jo nuomone netruksta mano organizme.. bet paskui pamates mano nevilti akyse visgi sutiko su mano pasiulymu. jis man kazkada yra sakes, kad stengiasi isiklausyti i pasiulymus, nes nuojauta daug ka reiskia. ar tas estrofemas padejo - kazkaip abejoju, bet kol ji geriau jauciausi ramesne, nes tik tiek ir tegalejau padaryti, visa kita buvo Viešpaties valioje.
lygiai tas pats buvo su homeopatija klausiau ar galiu derinti su stimuliacijom, isgirdau juoka ir 'nu jesli chotite'
tiesiog manau, kad jis prisilaiko taktikos 'galima viskas, kas netrukdo visam ivf'o procesui'