Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveikos,

help, gal kuri gali patarti. Ryt man bus punkcija, o siandien vaisingos gleives dingo is akiracio ir prasidejo nevaisingos iskyros. Toks didelis jausmas kad jau ovuliavo, nors siandien 11cd. Ar gali po ovitrelio pasikeisti isskyros is vaisingu i ne, ir dar butu folikulai neovuliave? Gal kuri tai pastbejo... Ziauriai bijau
Atsakyti
Cituk, tai tipo sergi? blink.gif unsure.gif Ir gyd ka?

Taaip, siulyciau nebuti detektyvu ir maziau stresuoti, viskas bus gerai, man irgi keisti dalykai dejosi, bet viskas gavosi kaip turi buti. Lauksime ryt geru naujienu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taaip @ 2012 05 16, 20:22)
Sveikos,

help, gal kuri gali patarti. Ryt man bus punkcija, o siandien vaisingos gleives dingo is akiracio ir prasidejo nevaisingos iskyros. Toks didelis jausmas kad jau ovuliavo, nors siandien 11cd. Ar gali po ovitrelio pasikeisti isskyros is vaisingu i ne, ir dar butu folikulai neovuliave? Gal kuri tai pastbejo... Ziauriai bijau

Atsipalaiduok ir nekreipk dėmesio į gleives. Man yra ir buvę ir ne gleivių. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2012 05 16, 19:20)
Fainas multikas,neseniai maciau "youtube",ten kartais nostalgijai uzejus senus filmukus ziuriu.Man labai patiko tas pats maziausias bezdzioniukas kur per slangele is cisternos piena geria,su uzrasu"moloko".Butu gerai tokia cisterna maniskiui itaisyti lotuliukas.gif
O rudeni ir as zadu sugrizti,taigi busim jau dviese  thumbup.gif

o, as jau sau chebra renku antram dubliui lotuliukas.gif nu kas dar i rudenine pamaina ? bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Lock,2012 05 16, 20:03]
[quote=Citas,2012 05 16, 10:34]
Kokiam mieste ir kokioj klinikoj daraisi ax.gif Cia i saraseli, mes toklia statistika vedam ax.gif
O tas statistikos sąrašėlis yra visiems prieinamas? Nepastebėjau tokio šioje temoje, o man labai įdomu, nes planuoju darytis Northway, įdomu, ar yra, kas ten darosi.
[/quote]
Yra tokia tema tikrai, paieškok. Tik kažin ar rasi savo tavo rūpimos klinikos statistiką, kiek žinau jie nesenai pradėjo taikyti IVF (o gal klystu g.gif )
Atsakyti
[quote=Citas,2012 05 15, 11:38]
Gaila kad zinios blogos, bet tikrai gerai kad nesvaistei metu be reikalo. neuzsibuk cia ok mirksiukas.gif
Tikrai taip thumbup.gif

Tildushkai nepasiseke verysad.gif
Nu uzmarsuole, gerai kad bent pasamonej viska atsimeni biggrin.gif
laukiam 4u.gif
Tikrai nemazai kam pasiseke, o nestumas yra geriausias vaistas nuo endo. Turbut dar priklauso kokioj stadijoj ta endo 4u.gif

pas mane endo I-II unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Taaip @ 2012 05 16, 19:22)
Sveikos,

neturi buti ovuliave. i išskiras nekreipk demesio.. juk ciklas stimuliuojamas, visokiu isskyru buna.
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2012 05 16, 19:20)
Fainas multikas,neseniai maciau "youtube",ten kartais nostalgijai uzejus senus filmukus ziuriu.Man labai patiko tas pats maziausias bezdzioniukas kur per slangele is cisternos piena geria,su uzrasu"moloko".Butu gerai tokia cisterna maniskiui itaisyti lotuliukas.gif
O rudeni ir as zadu sugrizti,taigi busim jau dviese  thumbup.gif

Nu va nestukes musu pareina namo biggrin.gif kad vel iseitu biggrin.gif

QUOTE(Taaip @ 2012 05 16, 19:22)
Sveikos,

nebus ovuliave nepergyvenk.

QUOTE(Triumfante @ 2012 05 16, 19:41)
Cituk, tai tipo sergi?  blink.gif  unsure.gif Ir gyd ka?

Taaip, siulyciau nebuti detektyvu ir maziau stresuoti, viskas bus gerai, man irgi keisti dalykai dejosi, bet viskas gavosi kaip turi buti. Lauksime ryt geru naujienu!  4u.gif

Nu sergu, o pas gydytoja rytoj. Tik kazin ar jie isvis ziures ten viduj kai toks reikalas g.gif Itariu sakys vel grizt po savaites ir taip be galo biggrin.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 05 16, 19:43)
o, as jau sau chebra renku antram dubliui  lotuliukas.gif nu kas dar i rudenine pamaina ?  bigsmile.gif

Nu taip kaipgi gi tu be chebros, as net neisivaizduoju taves vienos, jau dabar matau koks cia alasas kils rudeni lotuliukas.gif ir triumfante zada kazkada rudeniop snaigiukus pasiimti ax.gif

QUOTE(milka111 @ 2012 05 16, 20:28)
pas mane endo I-II  unsure.gif

Tai tikrai labai daug sancu, juk tavo endo dar mazyte 4u.gif
Atsakyti
na va ir as pradejau ruostis IFV ,nuo 21 c.d. jau 6 d. leidziu vaistus,labai tikimes kad vyskas pavyks...turiu endo I-II
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 05 16, 19:36)
Tai tikrai labai daug sancu, juk tavo endo dar mazyte  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Cituk, o tai cia normalu tos mm dabar, kazkaip nesigaudau pas tave? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 16, 11:07)
sveikutes mergytes.vaziuoju jau namo.naujienos kol kas tokios,kad ispunktavo 10kiausialasciu.personalas VK ir Usoniene buvo lb.malonus,draugiski ir mane apramino.jauciuos silpnai,uz valandos busiu namie-eisiu miegot.Beje,mums vietoj IMSI taikys kazkoki PISCI jei gerai pavadinima isgirdau.ryt skambinsiuos kad suzinot kaip sekesi pirma naktele.Isodinimas nusimato penktadieni,2dienu embrionai ir jeigu viskas gerai tad pirmadieni dar blastuke.ACIU UZ KUMSTUKUS.Iki

Linkiu, kad tavo visi embrionukai butu kuo puikiausi smile.gif Ir sulauktum pacio geriausio rezultato smile.gif
Gal galiu paklausti, o kodel visgi tau netaike IMSI, o nutare bandyti PICSI, juk jie tik nuo geguzes men. Pradejo tai taikyti? Ar vyro spermiukai buvo geri, ar kaip? Gal galetum placiau paaiskinti?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 05 16, 17:52)
Skaityuk, moterie, kas rasoma, taigi sakiau, kad visas virvele susirisiu ir issivesiu  lotuliukas.gif galiu ir uz plauku, jeigu taip labiau patinka  lotuliukas.gif

tai kad tu rasei tai maciau, o Citas sake kad tik ja imt... sad.gif biggrin.gif

QUOTE(Citas @ 2012 05 16, 18:44)
ale tikrai skaityk visa posta  bigsmile.gif sakiau kad visas ir beta sake kad visas, jau ***** nori nenori dingsi is cia, nes jau ir sneket bile ka pradedi.  lotuliukas.gif
Matyt atiloja megsta grubuma biski  lotuliukas.gif  mane is prdziu imk uz rankos o jei jau spyriosiuos tai pereik prie kitu galuniu  lotuliukas.gif  (bet plaukus tai pesa labai  blush2.gif )
Nu ir ka mergai - sergu tolka tak, pilnu chodu  blink.gif

nu gerai, gal ka ir praleidau, bet man gi galima, as - blonde biggrin.gif ir ne grubuma as megstu, o man tiesiog dzin, uz ko mane temps, bele tik i nestuke.gif skyreli biggrin.gif
del tavo memiu laukiu rytoj ziniu mirksiukas.gif
QUOTE(Citas @ 2012 05 16, 20:36)
Nu va nestukes musu pareina namo  biggrin.gif

kazkaip liudna pasidare..., kad jos pareina, o as vis dar neiseinu sad.gif blush2.gif
Atsakyti