Sveikos,
help, gal kuri gali patarti. Ryt man bus punkcija, o siandien vaisingos gleives dingo is akiracio ir prasidejo nevaisingos iskyros. Toks didelis jausmas kad jau ovuliavo, nors siandien 11cd. Ar gali po ovitrelio pasikeisti isskyros is vaisingu i ne, ir dar butu folikulai neovuliave? Gal kuri tai pastbejo... Ziauriai bijau
QUOTE(Taaip @ 2012 05 16, 20:22)
Sveikos,
help, gal kuri gali patarti. Ryt man bus punkcija, o siandien vaisingos gleives dingo is akiracio ir prasidejo nevaisingos iskyros. Toks didelis jausmas kad jau ovuliavo, nors siandien 11cd. Ar gali po ovitrelio pasikeisti isskyros is vaisingu i ne, ir dar butu folikulai neovuliave? Gal kuri tai pastbejo... Ziauriai bijau
Atsipalaiduok ir nekreipk dėmesio į gleives. Man yra ir buvę ir ne gleivių. Sėkmės
QUOTE(vasareuk @ 2012 05 16, 19:20)
Fainas multikas,neseniai maciau "youtube",ten kartais nostalgijai uzejus senus filmukus ziuriu.Man labai patiko tas pats maziausias bezdzioniukas kur per slangele is cisternos piena geria,su uzrasu"moloko".Butu gerai tokia cisterna maniskiui itaisyti
O rudeni ir as zadu sugrizti,taigi busim jau dviese
o, as jau sau chebra renku antram dubliui nu kas dar i rudenine pamaina ?
[quote=Lock,2012 05 16, 20:03]
[quote=Citas,2012 05 16, 10:34]
Kokiam mieste ir kokioj klinikoj daraisi Cia i saraseli, mes toklia statistika vedam
O tas statistikos sąrašėlis yra visiems prieinamas? Nepastebėjau tokio šioje temoje, o man labai įdomu, nes planuoju darytis Northway, įdomu, ar yra, kas ten darosi.
[/quote]
Yra tokia tema tikrai, paieškok. Tik kažin ar rasi savo tavo rūpimos klinikos statistiką, kiek žinau jie nesenai pradėjo taikyti IVF (o gal klystu )
[quote=Citas,2012 05 16, 10:34]
Kokiam mieste ir kokioj klinikoj daraisi Cia i saraseli, mes toklia statistika vedam
O tas statistikos sąrašėlis yra visiems prieinamas? Nepastebėjau tokio šioje temoje, o man labai įdomu, nes planuoju darytis Northway, įdomu, ar yra, kas ten darosi.
[/quote]
Yra tokia tema tikrai, paieškok. Tik kažin ar rasi savo tavo rūpimos klinikos statistiką, kiek žinau jie nesenai pradėjo taikyti IVF (o gal klystu )
[quote=Citas,2012 05 15, 11:38]
Gaila kad zinios blogos, bet tikrai gerai kad nesvaistei metu be reikalo. neuzsibuk cia ok
Tikrai taip
Tildushkai nepasiseke
Nu uzmarsuole, gerai kad bent pasamonej viska atsimeni
laukiam
Tikrai nemazai kam pasiseke, o nestumas yra geriausias vaistas nuo endo. Turbut dar priklauso kokioj stadijoj ta endo
pas mane endo I-II
Gaila kad zinios blogos, bet tikrai gerai kad nesvaistei metu be reikalo. neuzsibuk cia ok
Tikrai taip
Tildushkai nepasiseke
Nu uzmarsuole, gerai kad bent pasamonej viska atsimeni
laukiam
Tikrai nemazai kam pasiseke, o nestumas yra geriausias vaistas nuo endo. Turbut dar priklauso kokioj stadijoj ta endo
pas mane endo I-II
QUOTE(Taaip @ 2012 05 16, 19:22)
Sveikos,
neturi buti ovuliave. i išskiras nekreipk demesio.. juk ciklas stimuliuojamas, visokiu isskyru buna.
QUOTE(vasareuk @ 2012 05 16, 19:20)
Fainas multikas,neseniai maciau "youtube",ten kartais nostalgijai uzejus senus filmukus ziuriu.Man labai patiko tas pats maziausias bezdzioniukas kur per slangele is cisternos piena geria,su uzrasu"moloko".Butu gerai tokia cisterna maniskiui itaisyti
Nu va nestukes musu pareina namo kad vel iseitu
QUOTE(Taaip @ 2012 05 16, 19:22)
Sveikos,
nebus ovuliave nepergyvenk.
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 16, 19:41)
Cituk, tai tipo sergi? Ir gyd ka?
Taaip, siulyciau nebuti detektyvu ir maziau stresuoti, viskas bus gerai, man irgi keisti dalykai dejosi, bet viskas gavosi kaip turi buti. Lauksime ryt geru naujienu!
Taaip, siulyciau nebuti detektyvu ir maziau stresuoti, viskas bus gerai, man irgi keisti dalykai dejosi, bet viskas gavosi kaip turi buti. Lauksime ryt geru naujienu!
Nu sergu, o pas gydytoja rytoj. Tik kazin ar jie isvis ziures ten viduj kai toks reikalas Itariu sakys vel grizt po savaites ir taip be galo
QUOTE(Beta1 @ 2012 05 16, 19:43)
o, as jau sau chebra renku antram dubliui nu kas dar i rudenine pamaina ?
Nu taip kaipgi gi tu be chebros, as net neisivaizduoju taves vienos, jau dabar matau koks cia alasas kils rudeni ir triumfante zada kazkada rudeniop snaigiukus pasiimti
QUOTE(milka111 @ 2012 05 16, 20:28)
pas mane endo I-II
Tai tikrai labai daug sancu, juk tavo endo dar mazyte
na va ir as pradejau ruostis IFV ,nuo 21 c.d. jau 6 d. leidziu vaistus,labai tikimes kad vyskas pavyks...turiu endo I-II
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 05 16, 19:36)
Tai tikrai labai daug sancu, juk tavo endo dar mazyte
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 16, 11:07)
sveikutes mergytes.vaziuoju jau namo.naujienos kol kas tokios,kad ispunktavo 10kiausialasciu.personalas VK ir Usoniene buvo lb.malonus,draugiski ir mane apramino.jauciuos silpnai,uz valandos busiu namie-eisiu miegot.Beje,mums vietoj IMSI taikys kazkoki PISCI jei gerai pavadinima isgirdau.ryt skambinsiuos kad suzinot kaip sekesi pirma naktele.Isodinimas nusimato penktadieni,2dienu embrionai ir jeigu viskas gerai tad pirmadieni dar blastuke.ACIU UZ KUMSTUKUS.Iki
Linkiu, kad tavo visi embrionukai butu kuo puikiausi Ir sulauktum pacio geriausio rezultato
Gal galiu paklausti, o kodel visgi tau netaike IMSI, o nutare bandyti PICSI, juk jie tik nuo geguzes men. Pradejo tai taikyti? Ar vyro spermiukai buvo geri, ar kaip? Gal galetum placiau paaiskinti?
QUOTE(Beta1 @ 2012 05 16, 17:52)
Skaityuk, moterie, kas rasoma, taigi sakiau, kad visas virvele susirisiu ir issivesiu galiu ir uz plauku, jeigu taip labiau patinka
tai kad tu rasei tai maciau, o Citas sake kad tik ja imt...
QUOTE(Citas @ 2012 05 16, 18:44)
ale tikrai skaityk visa posta sakiau kad visas ir beta sake kad visas, jau ***** nori nenori dingsi is cia, nes jau ir sneket bile ka pradedi.
Matyt atiloja megsta grubuma biski mane is prdziu imk uz rankos o jei jau spyriosiuos tai pereik prie kitu galuniu (bet plaukus tai pesa labai )
Nu ir ka mergai - sergu tolka tak, pilnu chodu
Matyt atiloja megsta grubuma biski mane is prdziu imk uz rankos o jei jau spyriosiuos tai pereik prie kitu galuniu (bet plaukus tai pesa labai )
Nu ir ka mergai - sergu tolka tak, pilnu chodu
nu gerai, gal ka ir praleidau, bet man gi galima, as - blonde ir ne grubuma as megstu, o man tiesiog dzin, uz ko mane temps, bele tik i skyreli
del tavo memiu laukiu rytoj ziniu
QUOTE(Citas @ 2012 05 16, 20:36)
Nu va nestukes musu pareina namo
kazkaip liudna pasidare..., kad jos pareina, o as vis dar neiseinu