QUOTE(bliuskė @ 2012 05 15, 15:22)
Kaip ir nežinau nieko apie slaptus pirkėjus, tačiau mačiau išbandžiusi nenori dalintis patirtim (alia ir taip turi būti aišku), visai gal ir norėčiau pamėginti, tik informacijos trūkumas kiek stabdo...
As galiu papasakot siek tiek apie slapta pirkeja
Nu Uk neturiu patirties, bet Lt zinau, kas yra tai, todle manau, kad ir cia kazkas panasaus turetu buti
Slaptas pirkejas yra paslauga, kai kompanija, nori suzinoti apie savo darbuotojus - tai yra kaip teikiamos, paslaugos, kokia kokybe ir pan.. Dazniausiai uzsako kaviniu, restoranu, parduotuviu savininkai..
Zodziu tas slaptas pirkejas gali buti ivairaus amziaus, taip pat gali buti apsirenges kaip bomzas arba jo isvaizda buti ale lb prabangi
Ir jo uzduotis apsilankymo metu surinkti kuo daugiau informacijos apie ten dirbancius zmones - t.y kaip jie teikia paslaugas, kaip elgiasi vienokioje ar kitokioje situacijoje ir tt Ir poto pateike ataskaitas uzsakovams
Lt geriausiai prisimenu kaip man teko garbe tikrinti Mango parduotuves pardavejas
Turejau buti apsivilkusi paprastai, nu studentiskai..Buvau su dzinsiukais, be jokio makiezo, su vargana striukyte
Ir iejus i parduotuve iskart pajutau pardaveju zvilgsni
Poto paprasiau pagalbos renkantis dzinsus, tai viena pardaveja man iskart pasake o Jus zinot, kiek siti dzinsai kainuoja??? Su tokia mina..tipo net neverta vargintis nes neturi pinigu jiems isigyti
Poto pradejau ziurineti megztukus sulankstytus
Tai priejo prie manes ir pradejo burbeti, kad jei ruosiuosi pirkti tai gal buciau maloni ir visu neislankstyneciau
Nu buna visokiu situaciju aisku
Tai va tokia paslauga yra slaptas pirkejas
As isivaziduoju, kad ir cia turetu panasiu principu veikti slaptas pirkejas, bet va kaip cia su atlygiu ir kur kreiptis tai tikrai nzn