Ji šiuo metu 40 Lt. kainuoja su nemokamu atvežimu iš knygos.lt. Aš pati perpirkau iš kito žmogas - dar mažiau kainavo . Pasilepinau
QUOTE(Otaip @ 2012 05 12, 10:43)
Ji šiuo metu 40 Lt. kainuoja su nemokamu atvežimu iš knygos.lt. Aš pati perpirkau iš kito žmogas - dar mažiau kainavo . Pasilepinau
O, tai einu žiūrėt.
O as nusipirkau knyga "Svajoniu darzas" Labai man ji naudinga
Man tai Kurdiumovo knyga pirmas mokytojas buvo - "Protingas darzas". Ir dabar randu naudingu patarimu nemazai, nors nebe su viskuo sutinku, siek tiek pasikeite poziuris.
Merginos klausykit, gal teko girdet apie meshla ant kurio auginami pievagrybiai? Vyro tevai gavo jo labai daug uz kapeikas parduoda ta imone kur pievagrybius augina Moletu plente. Sako kad jis tipo jau nebenaudingas jiem (pievagrybiai jame augo) ir labai gerai daugeliui darzoviu kurios rugsties nemegsta. Sako atrodo kaip shienas. Noreciau ishsiaikint ar ten nebus kokios chemijos, nes poto jie priaugins ant jo darzoviu o mano vaikas valgys
Merginos klausykit, gal teko girdet apie meshla ant kurio auginami pievagrybiai? Vyro tevai gavo jo labai daug uz kapeikas parduoda ta imone kur pievagrybius augina Moletu plente. Sako kad jis tipo jau nebenaudingas jiem (pievagrybiai jame augo) ir labai gerai daugeliui darzoviu kurios rugsties nemegsta. Sako atrodo kaip shienas. Noreciau ishsiaikint ar ten nebus kokios chemijos, nes poto jie priaugins ant jo darzoviu o mano vaikas valgys
QUOTE(laurindre @ 2012 05 12, 16:02)
O as nusipirkau knyga "Svajoniu darzas" Labai man ji naudinga
jo, pagal aprašymą gera turi būt, bet kaina irgi.... gera.. . Reiks pavartinėt knygyne.
Papildyta:
QUOTE(Keretoja @ 2012 05 12, 19:12)
Man tai Kurdiumovo knyga pirmas mokytojas buvo - "Protingas darzas". Ir dabar randu naudingu patarimu nemazai, nors nebe su viskuo sutinku, siek tiek pasikeite poziuris.
pas man ji suskaityta suskaityta - vos lapai laikos
QUOTE(Keretoja @ 2012 05 12, 19:12)
KAžkur esu girdėjus apie tokių dalykų panaudojimą - ar tik ne pas Kurdiunovą knygoj - ar pas Bubliką daržo margumynuose ?
QUOTE(Keretoja @ 2012 05 12, 20:12)
Nezinau kaip lietuvoj juos augina ,bet esu dirbusi airijoj prie grybu tai ten ziaurei daug chemijos pildavo jei puldavo juos ligos jei nepuldavo tai ir nepildavo,seip kvapas turi but grybu to komposto,jei kas prilieta tai ir jauciasi ta chemija is tolo ,ten ta panaudota komposta vezdavo i kruvas ir laikydavo ilgai kol jis perdegdavo o tik po ji kazkur vezdavo ,na tikiuos suprasit ka norejau pasakyt
QUOTE(diasaja @ 2012 05 11, 21:00)
*jeigu storą sluoksnį krovėt, tai papildymas su žole bus labai nežymus ir nenaudingas.
o jeigu nestorai apdėjau tai galiu dėti česnakams žolės ant viršaus???o tą žolę pasmulkinti truputį??
QUOTE(Otaip @ 2012 05 12, 09:38)
. Jei pieva tręšta, bet nepurškaliojat rundapu pienių ir pan. - nieko baisaus
turiu giminaičių ir pažįstamų didelių ūkininkų. Dažnai pakalbam apie ūkį ir bites Jų nuomone, rondapas nėra grėsminga cheminė priemonė, sakė, kad visiškai iš augalo pasišalina per 1 ar 2 savaites. negaliu tiksliai parašyti, nes neprisimenu
QUOTE(Otaip @ 2012 05 12, 10:32)
QUOTE(linksmuoliukas @ 2012 05 12, 22:03)
o jeigu nestorai apdėjau tai galiu dėti česnakams žolės ant viršaus???o tą žolę pasmulkinti truputį??
o kam žolę smulkinti?
QUOTE(diasaja @ 2012 05 12, 22:21)
na gal zmones veiklos nori, gi yra cia tokiu pasisventusiu mulciavimui, kad net sakas sekatorium smulkina kad tik butu kuo mulciuot tik niekas neisizeiskit, as cia nepiktai, tik juokauju
kaip mane nervina kad zoles neturiu, man taip patogu su ja mulciuot, ir grziau nei sienu, bet... veja sudygo blogai, lietus puse seklu isplove. reik dar pirkt ir pabarstyt, nes laukt kol pauksciai ir vejas prinesios seklu laukines zoles labai ilgai truks. tikiuosbent i vasaros gala turet zoles
Noriu patarimo Sugalvojome,kad reikia savo darziuko.Lauka,nemaciusi zemes padargu suareme is rudens ir dabar.Pries tai buvo pieva.Dabar suarta ir nuaketa,bet zeme vistiek pilna velenos ir praktiskai vien varpucio saknu.Bandeme isnesti is darzo,tai tolygu kovai su vejo malunais.Kaimynai liepia net nesitersti ir nupurksti Roundapu iki sekancio pavasario.Labai noretusi kazka uzsiauginti siemet.O jei mulciuotume?Zoles turetu pakakti,bet bijau,kad varputis prasivers..Kaip protingiau pasielgti?
QUOTE(jasia @ 2012 05 12, 23:19)
.Kaip protingiau pasielgti?
jeigu turit daug daug žolės, tai bandykit. Aš šiais metais bandysiu varputį įveikti šiaudais ir šienu.
Aš bandyčiau šiemet jau sodinti. O nupurkščiau rudeni viską nuėmus.