QUOTE(Alekto @ 2012 05 30, 18:59)
Na jūs man pasakykit,ką reiškia
įterpti į dirvą???
su grėbliu ar trinagiu
pamakaluoti
Papildyta:
QUOTE(alinux28 @ 2012 05 30, 19:01)
*kazkaip nebezinau ar rudeni ar pavasari set reikia?
**ar laukt kol prazys?o paskuo raut ar tik nupjaut?
***niekada nesusidurusi su tokiu dalyku
*sėjimo laikas priklauso tik nuo jūsų ir dar nuo gamtos
Patartina, kad žemė nebūtų plika ir laisva. Kai turiu sėklų, tai sėju, kai neturiu sėklų, tai užkloju mulčiu. Pavasarį sėjau garstyčias, rudenį rapsus.
**nelaukti kol pražys. Ar rauti, ar pjauti-šį sprendimą taip pat tik JŪS priimate. Niekas nepasakys tinkamiausio varianto. Visada aš pagalvoju-koks būdas yra man ir mano aplinkai priimtiniausias, tai taip ir pasielgiu.
***reikia pabandyti ir bus aiškiau.
Papildyta:
QUOTE(saulute32 @ 2012 05 30, 19:02)
* jei nuojausiu pries zydejima garstycias, tai juos galima det ant darzo kaip mulca ar geriau nedeti?
** turiu garstyciu is ukininku turgelio pirktu kur prieskoniais prekiauja, tai man tiks jos sejimui ar ne?
*aš išrautas garstyčias (būčiau nerovus, bet turiu dar ir savo mamą įtikinti daugeliu savo sprendimų) klojau šiltnamyje ir lauke ant pomidorų.
**nežinau ar jos bus daigios
reikia pabandyti kelias pasėti.
Papildyta:
QUOTE(ruta19 @ 2012 05 30, 20:27)
va va ir as sito nesuprantu. Ir dar ar galima tas garstycias paseti ant lysves, kurioje nieko nebuvo,
tik zole apipjoviau
aš garstyčias sėjau (su ranka išbėriau ir su grėbliu jas įterpiau į žemę-pirmyn ir atgal grėbliu pastumdžiau, tai taip jos ir įsiterpė) į žemę. O kaip pas jus nesuprantu-žolę nupjovėt? ten pieva dabar?