QUOTE(*Vosylka* @ 2012 05 27, 21:53)
Saulute32 nekreip dėmesio kas ką sneka. Svarbu, kad tau tai i naudą.Į mane ir keistai žiūrėjo, o šiemet jau žiūriu patys tarplysvius mulčiuoja. Džiaugiuosi ir, kad draugei išaiškinau, kaip gerai mulčiavimas. Tai nuvažiavus pamačiau, jog puse daržo apsimulčiavus
as tai nekreipiu demesio, tik tam kartui uzsipieskiau, tiek komentaru geru prisiskaiciau (visas temas perskaiciau) tai esu isitikinus to nauda
QUOTE(Ambro @ 2012 05 27, 22:13)
Mažiau imkit į širdį Svarbu, kad jūs tikit tuo, ką darote
[color=darkviolet]
Ir aš taip manau, kad visų geriausia - sava patirtis
O štai ir mano darželio foto
[color=darkviolet]
Ir aš taip manau, kad visų geriausia - sava patirtis
O štai ir mano darželio foto
as isitikinus, o MB ne, jis vis laukia rezultatu jau ir taip turedavau pavargt kol priprasydavau kad parvestu sieno, o dabar tikiuos nebus dar sunkiau
kaip greit pas tave viskas dygsta ir auga as agurkus 18 diena sejau tai va siandien maciau keli jau pradeta lyst is po zemiu, bet ne visi dar, o ir bulvems dar toli grazu iki islindimo is po mulco, uzvakar buvau viena pakelus aziurejus, tai sakneliu prileidus, ir stiebukas y virsu kokie 8-10cm pasistiebes, bet iki saules sviesos dar toli, na bet tikiuos jei jau dygsta po biski po mulcu tai ir islys is po mulco pernyksciu seklu turejau likusiu tai kiek sejau ko niekas is ju neisdygo, nei zirniai, nei morkos...
cia ne i tema, bet dukra jau kelinta diena is eiles mane bando itikinti kad ziema ir liepia puosti egle. ir lauke kai bunam ir pamato kokiu vaiku saukia "ziema, egle puosiam"