Įkraunama...
Įkraunama...

Sodo, daržo, šiltnamio mulčiavimas

QUOTE(diasaja @ 2012 05 27, 00:16)
lotuliukas.gif tai moters įžvalgumas lotuliukas.gif  thumbup.gif

tai kad parašei birželį, tai pats gazas braškėms prinokusioms...nors aš tai jau neužilgo ragausiu, ba jau pradeda raudonuot, tavo kur davei irgi bus uogų, bet kokios didelės thumbup.gif jau mergaitės taikėsi žalias nuskyti...
Atsakyti
QUOTE(Viltis* @ 2012 05 27, 00:18)
tavo kur davei irgi bus uogų, bet kokios didelės thumbup.gif jau mergaitės taikėsi žalias nuskyti...

mulčiavai ir jas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 05 27, 00:20)
mulčiavai ir jas? bigsmile.gif

aha, iš pradžių šiaudais, o šiandien ant viršaus žole pjauta, bet kaip pirmametės tai sakyčiau nemažai uogų...ai kai pasodinau tai nupjauta žole mulčiavau...dauginsiuos po derliaus aš taviškių, labai uogos didelės...jau ant žiedų dydžių mačiau kad bus uogos nemažos...mama kai pamatė sako čia gera veislė kad pirmametės šitokios uogos užmegztos...o taip mano mama kažkaip už mulčiavimą...o vyras irgi pritarę, sakė aš nenusimanau daryk kaip tu nori, kaip tau geriau, man jis tik mulčių atitempia o aš ir šikną pastačius mulčiuoju... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltis* @ 2012 05 27, 00:24)
...mama kai pamatė sako čia gera veislė kad pirmametės šitokios uogos užmegztos..

Blogos veislės nedalinu mirksiukas.gif juk sakiau, kad turiu dvi veisles "Lietuvos kaimo didžiosios" ir "Pašešupio skaniosios" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 05 27, 00:27)
Blogos veislės nedalinu mirksiukas.gif juk sakiau, kad turiu dvi veisles "Lietuvos kaimo didžiosios" ir "Pašešupio skaniosios" lotuliukas.gif

nu jau tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dar skonio neragavau, bet ką matau tai thumbup.gif gali įrašyt kaip išrastą naują veislę... mirksiukas.gif
Atsakyti

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti

as irgi noriu bigsmile.gif kazin imanoma kaip nors gauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2012 05 26, 22:54)
Kaip fainai, su tokiom sąlygom puse Lietuvos atvažiuos, o jau ir inkilų turit , tikriausiai, galybę  thumbup.gif

drinks_cheers.gif rimtai geras sumanymas.. Bus paukštukams namelių.. wub.gif Norinčių, manau, netrūks.. biggrin.gif

vaje, kaip gaila, kad toli gyvenat.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 27 gegužės 2012 - 13:37
QUOTE(saulute32 @ 2012 05 27, 09:57)
kazin imanoma kaip nors gauti blush2.gif

Į šiuos miestus kartais važiuoju pati: Šakiai, Vilkaviškis, Marijampolė, Alytus, Varėna ax.gif

šiemet pavasarį turėjau vieną laisvą lysvę, tai ją uždengiau šiaudais, kai žemė buvo pakankamai įšilusi. Prieš savaitę šiaudus praskleidžiau:

user posted image

žemė buvo drėgna, puri, vėsi, sliekų labai daug bigsmile.gif Pasėjau žirnius(jau trečią kartą šiemet) ir į tarpus garstyčių:

user posted image
Papildyta:
mažojo daržo gale auga lelijos, tai tarplysvius užmulčiavau drožlėmis:

user posted image
Papildyta:
dalis mažojo daržo. Trūksta mulčio agurkų lysvei ir pomidorų/ankstyvųjų morkų lysvei:

user posted image

p.s. mano keturkojės padėjėjos iš kadro neina išprašyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elar @ 2012 05 23, 10:35)
thumbup.gif
Pomidorus auginsiu 2 stiebais, tai jei bus panasus derlius kaip pernai-pilnai uzteks.

o kaip pomidorai dviem stiebais???leidžiat apačioj iš pažasties vieną kad augtų?????
Atsakyti
dalis braškių:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 05 27, 15:11)
user posted image
p.s. mano keturkojės padėjėjos iš kadro neina išprašyti ax.gif

Bet kaip ji kultūringai vaikšto 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti