QUOTE(Otaip @ 2012 05 11, 16:46)
nea - buitinis kompostas, žolė ir t.t. - viskas, žodžiu. Tiesiog - nejudinu ten per daug žemės, tai jau kai pakėliau - tai net blizgėjo juodžemis -
visur tik lervų nugarėlės, nugarėlės.. .
siaubas..
QUOTE(Keretoja @ 2012 05 11, 16:53)
1. Joo, lervos tikrai ispudingos
pas mane tokiu groziu nerasta, bet uztad labai nervina kitas kenkejas kurio pas mane kibirais (nepadauginu) tai sraiges...kai sauleti orai dziaugiuosi-jos susislepia, o tik po lietaus imk kibira ir eik rinkt, ir svarbiausia tiek zoles aplinkui o jos vistiek lenda prie mano augalu, -visak ryja moliugus salotas na ka pasodini ta ir kemsa, tik lietus reikia begt i kiema gintis, kaip kosmara is pernai metu prisimenu
bet apgyniau moliugus ir cukinijas, daugumai pasiseke uzaugt didesniems, tuomet jau sraiges nebebaisios, blogiausia kai jaunus daigus pasodini ir atvaro armija... gerai nors i siltnami negaug ju pralenda...
O agurkiukai mulciuoti foto chia lauke gal seklom seti?
2. Man irgi dabar nemulciuotos lysves atrodo tokios negyvos ir nederlingos, taip gaila ju, taip ir noris uzmulciuot kai pas kamynus pamatai. Kasa giliausiai, graibo paskui ir palieka stovet plika zeme, negaliu ziuret, taip ir noris pasakyt kam zeme gadinat kaimynai
1. pas kiekvieną kitoks "gėris"..
2.
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 05 11, 16:58)
čia gal pripratimas dar koks
manau, kad čia nuo supratimo, suvokimo priklauso. Kai žemę suvoki kaip gyvą organizmą, tai viskas atsistoja į savo vietas..
Man net
skauda, kai matau kaip žemė draskoma, alinama, teršiama, nuodijama...