Va, radau antrą mulčiavimo temą. Va, Ambro dar sukūrė Va čia.
Kirmėlių nebijau, bet kai tiek daug, tai kaip čia pasakius... Ko gero po mano žieminiais česnakais jos įsikūrė, reiks patikrint, nes gelsta labai.
QUOTE(Otaip @ 2012 05 11, 11:16)
penkiolikai minučių išbėgau daržan ir pakapsčiau du metus mulčiuojamas avietes -
http://img4.imagesha...3/vabaliuks.jpg
http://img4.imagesha...3/vabaliuks.jpg
Baltymų kokteilis
QUOTE(Irvel @ 2012 05 11, 13:47)
Nebuvo temos, tai užvedžiau, o paskui ir susidubliavom Dar galvojau papildyti pirmąją žinutę prisėdusi (galiu keisti tik savo žinutes), sukelt visas nuorodas su patarimais iš žinučių, o gi žiūriu - dar viena tema
oi, turim dvi temas.. Kažkurią reikia ištrinti..
Pas mane irgi tų baltų lervų pilna... ir šiltnamyje ir braškėse... Aš surenku ir mamos vištoms atiduodu. Joms jos laabai patinka, riebios tokios..
Papildyta:
tuo pačiu metu sukūrėm temas. Prieš kurdama naujos neradau...
Pas mane irgi tų baltų lervų pilna... ir šiltnamyje ir braškėse... Aš surenku ir mamos vištoms atiduodu. Joms jos laabai patinka, riebios tokios..
Papildyta:
QUOTE(Ambro @ 2012 05 11, 13:54)
Nebuvo temos, tai užvedžiau, o paskui ir susidubliavom Dar galvojau papildyti pirmąją žinutę prisėdusi (galiu keisti tik savo žinutes), sukelt visas nuorodas su patarimais iš žinučių, o gi žiūriu - dar viena tema
QUOTE(rytorasa @ 2012 05 11, 13:58)
oi, turim dvi temas.. Kažkurią reikia ištrinti..
Papildyta:
Papildyta:
Kykutes paprašysiu, gali ir sujungt. Tada galėčiau redaguot pirmąją savo žinutę, nes pagal užvedimo laiką, ji būtų pirmoji
QUOTE(rytorasa @ 2012 05 11, 13:58)
braškių šaknis jos mano griaužia - čia tai jau nuostolis matosi, ne kaip kad avietyne - ten tai nelabai ką ir žinau - uogų daug, jei nepakapstau žemių - tai ir nežinau kas ten gyvena .
Gaila, vištom dar 'nesubrendom" , bet va paukščiai kol sulėks - jie taip ten tam inde vartos, malasi - negaliu laukt....supyliau karštu vandeniu ...fuu, koks šlykštus darbas ir plius dar žudike jaučiuosi ... - Būt paukščiai, tai bent jiems "negeriečių" kaltė būt
QUOTE(Otaip @ 2012 05 11, 14:08)
.fuu, koks šlykštus darbas ir plius dar žudike jaučiuosi ... - Būt paukščiai, tai bent jiems "negeriečių" kaltė būt
paveiksliuke katinas, bet paskutinė iliustracija labai tiktų pritaikyt ir paukščiukam > FOTO <
QUOTE(Otaip @ 2012 05 11, 14:08)
bet va paukščiai kol sulėks - jie taip ten tam inde vartos, malasi - negaliu laukt....supyliau karštu vandeniu ...fuu, koks šlykštus darbas ir plius dar žudike jaučiuosi ... - Būt paukščiai, tai bent jiems "negeriečių" kaltė būt
Pasibarsiu - nu nu nu! Gi sudėti irpalikti kur nuošaliau, ten kur paukščiukai nebijotų ateit, juk galima, ane? Ne vieną kartą įsitikinau, kad varnėnai labai greit prisistato ir išlesa. Beje, į vieną kibiriuką ir kurklių buvau įmetus, labai greit buvo suniamnioti.
paskutine foto graziausia
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 11, 14:37)
Pasibarsiu - nu nu nu! Gi sudėti irpalikti kur nuošaliau, ten kur paukščiukai nebijotų ateit, juk galima, ane? Ne vieną kartą įsitikinau, kad varnėnai labai greit prisistato ir išlesa. Beje, į vieną kibiriuką ir kurklių buvau įmetus, labai greit buvo suniamnioti.
priimu barimą... kažkaip "neišlaukiau" - žiūrėjau žiūrėjau aš taip į juos tortinėje (pastačius tai buvau šalia žiemos lesyklos - ten pas mus paukščiai dažnai sėdi) - ir kažkaip taip jau sutvarkyt šitą "reikalą" iki galo noras sukilo... kad suliejau juos. Kitą kart - bus lesalu jie.
QUOTE(Otaip @ 2012 05 11, 12:16)
Ką kamuoja karkvabalio lervos - čiumpam už pirštinių ir daržan - mes viską galim
Man viena pažįstama pasiūlė pardavinėti lervas žvejams, sakė, kad ant jų gerai lašišos ir dar kažkas kimba arba pačios galim eiti žvejoti
Aš tai vištoms sulesinu, kiaušiniai tokie dyyydeli pasidarė
QUOTE(Alekto @ 2012 05 11, 07:57)
Bet viduj ji supelyjusi.Kaip suprantu,kad nebetinkama naudoti???
nežinau ar galima naudoti, bet aš kloju negražų šieną/šiaudus ant tarplysvių, o ir ant daržo-pievos ribos labai puiku storą sluoksnį užkrauti.
QUOTE(Otaip @ 2012 05 11, 11:16)
avietės gal buvo mulčiuotos medžio drožlėmis? nesu labai tvirta, bet aš pastebėjau, kad šių lervų yra daugiau ten, kur mulčiuota medžio drožlėmis.