Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

Atskirai esam del to, kad abu nusprendem, jog reikia MB isvaziuot padirbet svetur, nes sunkiai gyvenosi mums cia Lietuvoj. O esu nuolatiniu studiju studente, tai nenorejau nutraukt studiju ar imt akademiniu, todel ir likau Lietuvoj su suneliu. Tai va taip ir gyvenam smile.gif Per visa ta laika buvom tik dukart susitike. Buvau nuvaziavusi pas ji desimciai dienu abu kartus. Ilgiausias nesimatymo laikas - 6 menesiai... Kai susitikom, tai apsikabine vienas kita ilgai apziurinejom, aisku su sypsenom iki ausu biggrin.gif Liudna, kad sunus tevelio jau tiek ilgai nemates, bet niekaip neisejo. Dabar jau laukiam pargriztancio i Lietuva vasaros gale atsotogoms, skaiciuojam dienas biggrin.gif
I sapnu tema galiu pasakyt, kad nuolat sapnuoju baisias nesamones doh.gif Stengiuos neziuret i sapnininkus ka reiskia, nes vis prisigasdinu. Praeita nakti sapnavau kad sedziu auditorijoj ir staiga i mane pradeda ristis didziules bangos... Bet spejau issigelbet biggrin.gif
Atsakyti
Sveika melle smile.gif priima čia merginos gražiai, aš pati neseniai pas jas įsipaišiau blush2.gif
Na pusė metų tai daug doh.gif bet šeimoj gal kitaip tas laikas ir atstumas jaučiasi. Svarbiausia, kad ir atskirai būdami vienas ape kitą galvojat.smile.gif Suprantu, kad gyvenimas kartais priverčia būti atskirai, bet kai pagalvoji tai ko verti tie pinigai, mokslai ar dar kažkas jei jų kaina yra prarastas laikas.
O aš tikiu sapnais. biggrin.gif Manau jie perspėja, parodo mūsų jausmus, nuotaikas, baimes.. ne visada, bet būna reikšmingų.
Aš šiandien katinui streiką paskelbiau, nes nupirkau naujo maisto, o jis neėda, kniaukia man į akis žiūrėdamas. Sakiau nieko negausi kol šito nesuėsi. Tai siaučia po namus dbr. biggrin.gif
O šiaip nk naujo.. sleep.gif
Papildyta:
Kas nors parašykit až kaip paveikslėlį įkelti. 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos, pasirodo kaip ilgai manes cia nebuvo doh.gif

QUOTE(Kliamka @ 2012 05 13, 21:43)
Nesmagu kai kitas abejoja, bent jau man tai tikrai nesmagu, bet jei jis pagal zodiaką svarstyklės, tai nekreipk dėmesio.

MB svarstykles ax.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 05 14, 19:06)
Paskambinau į darbinį telefoną. Kadangi jis dar dirba ir po darbo valandų, kabinete vienas, tai kažkaip panorau pradžiuginti...

Kalbėjot apie sapnus. Tai aš šiąnakt savo neįvykusias vestuves sapnavau lotuliukas.gif

Aš esu retas atvejis turbūt, bet nesu smaližė. Man nėra saldumynai skanu.

Bet taviškis tai greitas su klausimais. Nors mes irgi bučiavomės per pirmą pasimatymą blush2.gif Čia, matyt, kai žinai, kad bus atstumas, tai kitaip vertini laiką ir gumos netempi lotuliukas.gif

Pala, kada dabar Tavo kitas pasimatymas? Spėju, kitą savaitgalį vėl matotės. Na Tu duodi, rekordininkė pas mus visiška.

Kaip nerealu dėl botanikos sodo wub.gif Aš irgi noriu ten! Ei, parodyk nuotraukų kokių iš ten blush2.gif Labai norėtųsi pasižiūrėt, kaip ten gražu...

Kokia faina staigmena wub.gif

Na bet jus ir prisapnuojat doh.gif As tai retai kada sapnuoju is tikro ax.gif

Na man anksciau saldumynai ir enskanu buvo, bet paskutiniu emtu akzkas nutike buvo, nieko kito nenorejau tik saldumynu lotuliukas.gif Db jau biski aprimau, bet tik biski...

Na mes net be pasimatymo buciavomes lotuliukas.gif bet pazinties antra vakara blush2.gif ir gan greitai...Apskritai viskas taip zaibiskai ivyko doh.gif

O as penktadieni vaziuoju i vilniaus oro uopsta pasitikti vakare wub.gif Laukia savaitgalis kartu, tik man biski ensmagu, kad pas jo sese reiks gyventi unsure.gif O siaip ne mano nuopelnas cia, o MB, akd daznai matomes wub.gif

Na visos nuotraukos tik su manim ir prie zydinciu krumu lotuliukas.gif

QUOTE(Green tea* @ 2012 05 14, 21:49)
Žinai, man irgi keista, kai kuris iš poros pareiškia, kad jei kitas išvažiuosi, tai jau viskas.. Nesuprantu rimtai  unsure.gif Pamenu, vienas pažįstamas, kai jo draugė turėjo išvažiuoti studijuoti į Vilnių pasakė, kad tada jis irgi vyks kartu su ja, nes jie rimtai draugauja (suprask, kas per atstumą, tas nerimtai...). Na ką, sėkmingai jau antrus metus draugauja per atstumą

Nu jo, atstumas gi tik aptikrina ta meile, nemanau akd tai yra blogai, zinoma sunkiau bet nera jau toks neperzengiamas dalykas.

Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2012 05 15, 01:09)
Aš irgi nesuprantu tokių santykių. Iškart pasimato kas ką galvoja. Blogiausia, kad MB įsitikinęs, kad merginom patogiau turėti tą, kuris po ranka, o ne laukti. Kiek aš jam kaliau galvon, kad svarbiausia yra žmogus, o ne aplinkybės. doh.gif

Mb ir tokias mintis kartais mesteli, bet va vistiek kartu tongue.gif

QUOTE(abiga @ 2012 05 15, 18:38)
Per birželį remotus tikrai turės pabaigt, o gal ir anksčiau, nes varo iki išnaktų kartais. Neramu, kad nepersidirbtų, o iš kitos pusės, jam tokia veikla patinka.

Na o kai baigs tures daugiau laisvo laiko ir tau daugiau nuskils 4u.gif

QUOTE(melle @ 2012 05 15, 22:21)
Ilgiausias nesimatymo laikas - 6 menesiai...

Sveikute 4u.gif

Oho bet ir ilgai...as tai jau pripratus daznai palyginus matytis tai kitaip nemokeciau blush2.gif net MB vakar pasake, akd po issiskirimo kokia sav abiem sunku buna, tada jautresni bunam unsure.gif
Papildyta:
Va idesiu viena nuotrauka biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 05 14, 23:09)
Blogiausia, kad MB įsitikinęs, kad merginom patogiau turėti tą, kuris po ranka, o ne laukti. Kiek aš jam kaliau galvon, kad svarbiausia yra žmogus, o ne aplinkybės. doh.gif

Maniškis irgi taip galvojo ax.gif o dar kažkas ir abejonę pakuždėjęs buvo, kad ką jis žino, ką aš čia veikiu doh.gif bet nieko, meilė viską įveikia wub.gif

Man įsiminė iš mūsų pirmojo pasimatymo, kai sėdėjom lauko kavinukėj ir MB ėjo į vidų trumpam, tai jis pabučiavo man į viršugalvį nueidamas wub.gif dabar ginasi, kad čia aš prisigalvoju, nes jis ne toks drąsus lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(Kliamka @ 2012 05 15, 22:15)
Sveika melle smile.gif priima čia merginos gražiai, aš pati neseniai pas jas įsipaišiau blush2.gif 
Na pusė metų tai daug  doh.gif  bet šeimoj gal kitaip tas laikas ir atstumas jaučiasi. Svarbiausia, kad ir atskirai būdami vienas ape kitą galvojat.smile.gif Suprantu, kad gyvenimas kartais priverčia būti atskirai, bet kai pagalvoji tai ko verti tie pinigai, mokslai ar dar kažkas jei jų kaina yra prarastas laikas.

Na as kadangi studijuoju ir dar mazas vaikas namie, tai veiklos tikrai yra ir tas laikas greit prabega. Bet ir paciai baisiai skamba tas puse metu biggrin.gif Dar gerai, kad turim galimybe kone kas vakara per skypa pakalbet, susiskambint telefonu... Ir guodziuosi, kad jau greit viskas baigsis, nes po metu jau gris MB visam laikui ir nebereikes sitam laukime gyvent. Tikiuosi nepasikeis planai smile.gif

sachar, kaip grazu wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Čia vis diskutuojam apie santykius, tai norėjau vieną gyvenimišką istoriją papasakoti. Gyvenu aš name su keturiais įvairių tautybių piliečiais. Vienas vaikinas, ispanas, ne per seniausiai išsikraustė. Kartais jam čia ateina svarbių laiškų, tai vis dar užsuka jų pasiimti. Taip jis užsuko praeitą savaitę ir pradėjom šnekučiuotis. Ilgai, gal valandą kokią mes taip. Apie viską. Ir po to priėjom santykių temą. Kaip jis sako, šiuo metu yra ina serious relalionship (rimtai draugauja).

Tai va, jis draugauja su kitos tautybės mergina. Na kol kas abu gyvena čia, bet gali būti, kad vasarą jam teks išsikraustyt. Jei darbo kontrakto nepratęs ir čia daugiau nieko neberas. „Tai ką jūs darysit?“ , - paklausiau. Sakė, kad nežino, nes dar nesikalbėjo. Bet sakė, kad greičiausiai skirsis. Nes draugauti per atstumą not fun. Jei teks išvažiuoti, pasakys prieš pat išvažiuodamas. Aš išreiškiau nemenką nusistebėjimą, kaip draugaujant galima nesišnekėti apie tokius dalykus. O jam buvo nusistebėjimas, kad galima / reikia. Juk santykiai jam a way to spend free time and partying with someone you like (būdas praleisti laisvalaikį ir tūsintis su kažkuo, kas tau patinka). Na, dar spėjų seksas, bet aišku, nepaminėjo.

Arba man jau senatvė, arba aš šiaip konservatyvi šiuo klausimu. Bet nesuprantu tokių santykių doh.gif Išeina taip, kad susirandi kitą žmogų ir žiūri į jį kaip laisvalaikio priemonę, kompaniją pasitūsinimui ir neproblematišką seksą. Jei kažkas nepatiks, netiks, o jei išvis kažkokia nesąmonę, atstumas, pastos kelią – skyrybos be kalbų. Nors aš šiaip spėju, kad jiems abiem vienas iš kito panašių dalykų reikia, bet vis tiek kažkaip fui. Kaip jūs manot – čia man senatviniai marazmai, ar kaip? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 16 gegužės 2012 - 14:33
Melle, sveika atvykus. manau, kai žinai, kad liko tik metai, laukt lengviau. Be to, galažniau pasiamtysit nei kas pusę metų.

Sachar, tikiuosi, kad bus daugiau laiko, bet gyvenimas toks, kad neabejoju - naujų užsiėmimų atsiras. O jums gero ateinančio savaitgalio kartu smile.gif

Elegantiškai sninga, galbūt aš irgi nešiuolaikiška, nemadinga ar šiuo požiūriu konservatyvi, bet taip gyventi kaip Tavo pažįstamas nemokėčiau ir tieisog nenorėčiau - koks čia seriuos relationship, kaip tik nerimta, santykiai dėl pramogos, dėl sekso, dėl vienatvės jausmo atsikratymo - kai tampa nepatogu, tiesiog viską nutrauki (o iš tiesų manau, kad jautiesi dar vienišesnis). Dar pagalvojau, kad merginos atžvilgiu nesąžininga, galbūt ji liks labiau įskaudinta nei jis, nes norėtų tęsti santykius. Jei atstumas būtų priežastis nutraukt santykius, nei vienos iš mūsų čia nebūtų.

Linkėjimai visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 05 16, 14:31)
Čia vis diskutuojam apie santykius, tai norėjau vieną gyvenimišką istoriją papasakoti.

Panasu, kad tikrai nerimta ten viskas smile.gif Meiles nera, taciau liudna but vienam, todel ir antra puse 'reikalinga'. Man tai atrodytu laiko ir energijos svaistymas, bet zmones skirtingi...
As tai prisimenu kaip mano drauge issiskyre su vaikinu del to, kad ji kraustesi i uzsieni gyvent. Baisiai verke, liudejo ir issiskyre. Bet tai jiems buvo po 16 biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(melle @ 2012 05 16, 14:44)
Ir guodziuosi, kad jau greit viskas baigsis, nes po metu jau gris MB visam laikui ir nebereikes sitam laukime gyvent. Tikiuosi nepasikeis planai smile.gif

Smagu, akd nusimato pabaiga tam atstumui ir jus tikrai saunuoliai, kad nenukabinat nosies nors ir retai matotes 4u.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 05 16, 15:31)
Arba man jau senatvė, arba aš šiaip konservatyvi šiuo klausimu.

Na vadinas mes cia visos senamadiskos kitaip nesedetume temoje susijusioje su atstumu ir santykiais mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Pas mus šiandien nedarbo diena. Nors aš tai vis tiek turiu nemažai darbų pasidaryti blush2.gif

Pas mus pastarosios dienos buvo labai vėsios – vos 10 šilumos temperatūra tebuvo. Užtat lietus nustojo lyti biggrin.gif Bet šiaip dabar turėtų atšilti.
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2012 05 15, 21:23)

Kaip dabar Tavo nuotaikos? Gero laiko jums 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(melle @ 2012 05 15, 22:21)

O kiek laiko sūneliui? Bet Tu šaunuolė, kad sugebi tai suderinti su mokslais 4u.gif O jei ir taviškio nėra kartu, darosi dar sunkiau.
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2012 05 15, 23:15)
Na pusė metų tai daug  doh.gif  bet šeimoj gal kitaip tas laikas ir atstumas jaučiasi. Svarbiausia, kad ir atskirai būdami vienas ape kitą galvojat.smile.gif Suprantu, kad gyvenimas kartais priverčia būti atskirai, bet kai pagalvoji tai ko verti tie pinigai, mokslai ar dar kažkas jei jų kaina yra prarastas laikas.
O aš tikiu sapnais. biggrin.gif Manau jie perspėja, parodo mūsų jausmus, nuotaikas, baimes.. ne visada, bet būna reikšmingų.
Aš šiandien katinui streiką paskelbiau, nes nupirkau naujo maisto, o jis neėda, kniaukia man į akis žiūrėdamas. Sakiau nieko negausi kol šito nesuėsi. Tai siaučia po namus dbr. biggrin.gif
O šiaip nk naujo.. sleep.gif
Papildyta:
Kas nors parašykit až kaip paveikslėlį įkelti. 4u.gif

O katinas Tavo vyriškis ar moteris? biggrin.gif Bet neėsdamas tai jis Tau irgi streiką paskelbė. Daugiau jokių žinių iš TB?

Beje, jei dar negavai paaiškinimo dėl nuotraukos, tai į vakarą pasistengsiu atsiųsti AŽ 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(solitude @ 2012 05 16, 14:23)
Man įsiminė iš mūsų pirmojo pasimatymo, kai...

Vau, kaip miela wub.gif

Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 05 16, 10:00)

Kokia graži ta nuotrauka wub.gif Kampelis tikra gamtos idilė. Man tai būna akimirkų, kai viskas užknisa juodai ir tada labai norėčiau ten pasislėpti. Ech wub.gif

Va va, tai teisi buvau. Vėl savaitgalis kartu? Jėga taip dažnai matytis thumbup.gif O Tau jo šalis patinka? Na iš to, ką tenka matyti. Norėtum ten kartu įsikurti?
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 05 16, 20:46)

Kaip taviškis po stratybų, labai pavargęs? Lieka laiko Tau dėmesį parodyt? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Na Lietuvoj orelis siandien tai irgi nekoks...

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 05 17, 08:42)
O kiek laiko sūneliui? Bet Tu šaunuolė, kad sugebi tai suderinti su mokslais 4u.gif O jei ir taviškio nėra kartu, darosi dar sunkiau.

Suneliui 2 metukai su puse smile.gif Gyvenu pas savo tevus, tai visus namu ruosos darbus, maisto gaminima pasidalijam, kartais turiu labai daug mokytis, tai tevai paziuri vaika, nors aisku tenka ir naktim pasedet, ir rytais anksciau atsikelt, kad viska suspet, bet is esmes tevai tikrai daug padeda. Tai nesu tokia ir saunuole blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melle: 17 gegužės 2012 - 16:16
Laba, aš tai šiandien pramigau į darbą. Pabundu ir galvoju ko ta kaimynė visu garsu 6 val. ryto radiją klauso. biggrin.gif doh.gif o pasirodo jau beveik 9 buvo doh.gif Geriausia tai kolegė prie visų pametėjo mintį, kad turbūt ne viena miegu ir lb sunku ryte kažką palikt, kad į darbą dažniau vėluoju. laugh.gif
QUOTE(solitude @ 2012 05 16, 14:23)
*Maniškis irgi taip galvojo ax.gif o dar kažkas ir abejonę pakuždėjęs buvo, kad ką jis žino, ką aš čia veikiu doh.gif bet nieko, meilė viską įveikia wub.gif
**Man įsiminė iš mūsų pirmojo pasimatymo, kai sėdėjom lauko kavinukėj ir MB ėjo į vidų trumpam, tai jis pabučiavo man į viršugalvį nueidamas wub.gif dabar ginasi, kad čia aš prisigalvoju, nes jis ne toks drąsus lotuliukas.gif

* Manau čia manęs laukia nemažas įdirbis.
**Jau kaip miela. wub.gif Galvoju kas čia man įsiminė iš pirmo pasimatymo... mastau.gif žinau! pats keisčiausias jausmas buvo: kalbu su juo telefonu ir kylu eskalatorium, sakau 'aš su baltu šaliku', o jis sako, 'aha, jau matau tave'. O aš tai jo nemačiau, nugara buvau į jį atsisukus ir pirma mintis buvo 'dar nežinau kas, bet kažkas mane dbr jau mato ir stebi' biggrin.gif (buvom vienas kito nematę). Užkilus atsisukau ir pamačiau Jį tokį aukštą su raudonom gėlėm. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 05 17, 07:33)

Na vadinas mes cia visos senamadiskos kitaip nesedetume temoje susijusioje su atstumu ir santykiais  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif manau šitoj temoj nebūna tokių, kurioms būtų reikalingi tik santykiai for fun. Tokios tikrai nelauktų, o gyventų čia ir dbr.
Papildyta:
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 05 17, 09:42)
O katinas Tavo vyriškis ar moteris? biggrin.gif Bet neėsdamas tai jis Tau irgi streiką paskelbė. Daugiau jokių žinių iš TB?
Beje, jei dar negavai paaiškinimo dėl nuotraukos, tai į vakarą pasistengsiu atsiųsti AŽ 4u.gif

Vyriškis mirksiukas.gif mano draugelis, pasišnekam kasdien, labai mėgsta jis bendraut, aš jį itališkai pamokau, pakalbinu biggrin.gif jau kvakšt darausi biggrin.gif dėl maisto jau susitarėm, įmaišiau skanesnio mirksiukas.gif
Gavau laiškelį. smile.gif nieko pikantno. mirksiukas.gif
Beje, šiandien LT oras manau nei kiek ne geresnis nei pas tave. biggrin.gif Bandau įkelt paveiksliuką tokį į temą. Jei išeis įkelsiu dažniau, jei taip galima, temą paįvairintų. smile.gif
Kalbėjom apie laiko trūkumą ir skubėjimą. mirksiukas.gif Įdomiausia, kad šitą paveiksliuką buvau išsisaugojus pas save pc dar praeitos vasaros pabaigoj, kai MB net nepažinojau.
user posted image
Atsakyti