Labas merginos, pasirodo kaip ilgai manes cia nebuvo
QUOTE(Kliamka @ 2012 05 13, 21:43)
Nesmagu kai kitas abejoja, bent jau man tai tikrai nesmagu, bet jei jis pagal zodiaką svarstyklės, tai nekreipk dėmesio.
MB svarstykles
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 05 14, 19:06)
Paskambinau į darbinį telefoną. Kadangi jis dar dirba ir po darbo valandų, kabinete vienas, tai kažkaip panorau pradžiuginti...
Kalbėjot apie sapnus. Tai aš šiąnakt savo neįvykusias vestuves sapnavau
Aš esu retas atvejis turbūt, bet nesu smaližė. Man nėra saldumynai skanu.
Bet taviškis tai greitas su klausimais. Nors mes irgi bučiavomės per pirmą pasimatymą

Čia, matyt, kai žinai, kad bus atstumas, tai kitaip vertini laiką ir gumos netempi
Pala, kada dabar Tavo kitas pasimatymas? Spėju, kitą savaitgalį vėl matotės. Na Tu duodi, rekordininkė pas mus visiška.
Kaip nerealu dėl botanikos sodo

Aš irgi noriu ten! Ei, parodyk nuotraukų kokių iš ten

Labai norėtųsi pasižiūrėt, kaip ten gražu...
Kokia faina staigmena
Na bet jus ir prisapnuojat

As tai retai kada sapnuoju is tikro
Na man anksciau saldumynai ir enskanu buvo, bet paskutiniu emtu akzkas nutike buvo, nieko kito nenorejau tik saldumynu

Db jau biski aprimau, bet tik biski...
Na mes net be pasimatymo buciavomes

bet pazinties antra vakara

ir gan greitai...Apskritai viskas taip zaibiskai ivyko
O as penktadieni vaziuoju i vilniaus oro uopsta pasitikti vakare

Laukia savaitgalis kartu, tik man biski ensmagu, kad pas jo sese reiks gyventi

O siaip ne mano nuopelnas cia, o MB, akd daznai matomes
Na visos nuotraukos tik su manim ir prie zydinciu krumu
QUOTE(Green tea* @ 2012 05 14, 21:49)
Žinai, man irgi keista, kai kuris iš poros pareiškia, kad jei kitas išvažiuosi, tai jau viskas.. Nesuprantu rimtai

Pamenu, vienas pažįstamas, kai jo draugė turėjo išvažiuoti studijuoti į Vilnių pasakė, kad tada jis irgi vyks kartu su ja, nes jie rimtai draugauja (suprask, kas per atstumą, tas nerimtai...). Na ką, sėkmingai jau antrus metus draugauja per atstumą
Nu jo, atstumas gi tik aptikrina ta meile, nemanau akd tai yra blogai, zinoma sunkiau bet nera jau toks neperzengiamas dalykas.
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2012 05 15, 01:09)
Aš irgi nesuprantu tokių santykių. Iškart pasimato kas ką galvoja. Blogiausia, kad MB įsitikinęs, kad merginom patogiau turėti tą, kuris po ranka, o ne laukti. Kiek aš jam kaliau galvon, kad svarbiausia yra žmogus, o ne aplinkybės.
Mb ir tokias mintis kartais mesteli, bet va vistiek kartu
QUOTE(abiga @ 2012 05 15, 18:38)
Per birželį remotus tikrai turės pabaigt, o gal ir anksčiau, nes varo iki išnaktų kartais. Neramu, kad nepersidirbtų, o iš kitos pusės, jam tokia veikla patinka.
Na o kai baigs tures daugiau laisvo laiko ir tau daugiau nuskils
QUOTE(melle @ 2012 05 15, 22:21)
Ilgiausias nesimatymo laikas - 6 menesiai...
Sveikute
Oho bet ir ilgai...as tai jau pripratus daznai palyginus matytis tai kitaip nemokeciau

net MB vakar pasake, akd po issiskirimo kokia sav abiem sunku buna, tada jautresni bunam
Papildyta:
Va idesiu viena nuotrauka