Labas visoms
Nevasariška pas mus, bet saulutė šviečia. Geriausia tai, kad lietūs liovėsi

Šiandien daug darbavausi ir padariau SB staigmeną. Paskambinau į darbinį telefoną. Žinau, kad nesitikėjo, jog skambinsiu ten

Kadangi jis dar dirba ir po darbo valandų, kabinete vienas, tai kažkaip panorau pradžiuginti
Kalbėjot apie sapnus. Tai aš šiąnakt savo neįvykusias vestuves sapnavau

Išpakavau suknelę, o ji buvo tokia baisiai violetinė. Bateliai kažkokie medžiaginiai raudoni. Todėl sakiau, kad
nukeliam vestuves, aš tokia netekėsiu. Ir pabudau
Papildyta:
QUOTE(Green tea* @ 2012 05 12, 11:22)
Green tea*, 12 Geg 2012 - 11:22, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Green tea*, 12 Geg 2012 - 11:22, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Dabar kažkoks nesveikas saldumynų poreikis užėjęs, tik, deja, medžiagų apyktai nėra tokia greita kaip tavo 
Dabar kažkoks nesveikas saldumynų poreikis užėjęs, tik, deja, medžiagų apyktai nėra tokia greita kaip tavo
Aš esu retas atvejis turbūt, bet nesu smaližė. Man nėra saldumynai skanu. Aš kartais netikėtai kitų keistų dalykų užsinoriu - tai raugintų agurkėlių, tai konservuotų pomidorų. Saldainius du per dieną suvalgau, ir per akis man
Papildyta:
QUOTE(Green tea* @ 2012 05 13, 17:27)
Green tea*, 13 Geg 2012 - 17:27, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Green tea*, 13 Geg 2012 - 17:27, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Likimo ironija, vakar pyragu vaišinomės, lyg švęsdami ką, o šiandien MB paskambino dėl darbo užsienyje, tai jau viskas, sutarta.. Nelabai yra ko švęsti 
Likimo ironija, vakar pyragu vaišinomės, lyg švęsdami ką, o šiandien MB paskambino dėl darbo užsienyje, tai jau viskas, sutarta.. Nelabai yra ko švęsti
Ir sveikinu, ir liūdžiu tuo pačiu metu

Laikykis

Jo darbas turbūt truks ne tik vasarą? Kur keliaus?
Tau labai gerai, kad atlikinėsi praktiką. Tikrai užsiėmusiai tai tverti bus lengviau...
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2012 05 12, 12:48)
festina lente, 12 Geg 2012 - 12:48, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
festina lente, 12 Geg 2012 - 12:48, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Labas mergaites
Labas mergaites
Kaip gerai, kad daug ką moki pati pasisiūti. Aš tai visai netikus šituose reikaluose - visiška atbularankė esu
Kaip judviejų savaitgalis? Oras Tau turėtų būti pats tas dabar
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 05 13, 15:48)
abiga, 13 Geg 2012 - 15:48, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
abiga, 13 Geg 2012 - 15:48, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Oi ne, mano apetitu, žinok, daug kas stebisi. Čia yra objektyviai daug
Kokia miela taviškio mama!

Lauktuvės labai praktiškos ir mielos. Kaip sakė
Green tea*, mamos širdį visuomet suminkštinsi savo darytu pyragu ar kokiu kitu skanėstu. Moterys tai mėgsta...
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2012 05 12, 14:12)
Kliamka, 12 Geg 2012 - 14:12, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Kliamka, 12 Geg 2012 - 14:12, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
rašo, kad...
Praėjau šiandien TA
...
rašo, kad...
Praėjau šiandien TA

...
O, kokios geros naujienos

Gera sulaukti tokių žinių. Spėju, kad Tau nuo širdies nemenkas akmuo nusirito gavus tą laišką.
Ir sveikinu dėl TA. O cepelinų nors nelabai mėgstu, bet dabar mielai sukirsčiau vieną

Bet čia turbūt tik todėl, kad galimybės neturiu. Kai turiu ir būnu Lietuvoj, tai aš jų nevalgau
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2012 05 13, 20:40)
Kliamka, 13 Geg 2012 - 20:40, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Kliamka, 13 Geg 2012 - 20:40, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Bet taviškis tai greitas su klausimais. Nors mes irgi bučiavomės per pirmą pasimatymą

Čia, matyt, kai žinai, kad bus atstumas, tai kitaip vertini laiką ir gumos netempi
Šukuosena graži

Dėl to ir bandysiu truputį atsiauginti plaukus, kad galėčiau tokių grožių pasidaryti.
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 05 12, 15:21)
sachar, 12 Geg 2012 - 15:21, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
sachar, 12 Geg 2012 - 15:21, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Labukas
As vakar prisisokau iki soties
...
Labukas 
As vakar prisisokau iki soties

...
Vadinasi, klube laiko veltui neleidai

Aš irgi noriu su draugėm ką nors panašaus nuveikti grįžus. Nors man klubai nelabai patinka, tai gal kokioj kitoj vietoj
Pala, kada dabar Tavo kitas pasimatymas? Spėju, kitą savaitgalį vėl matotės. Na Tu duodi, rekordininkė pas mus visiška.
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 05 13, 20:42)
sachar, 13 Geg 2012 - 20:42, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
sachar, 13 Geg 2012 - 20:42, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Kaip nerealu dėl botanikos sodo

Aš irgi noriu ten! Ei, parodyk nuotraukų kokių iš ten

Labai norėtųsi pasižiūrėt, kaip ten gražu...
Papildyta:
Teisa, smagu matyti sugrįžusią. Imk balioną

Aš Tave prisimenu, bet pačios situacijos jūsų tiksliai neatsimenu

Senokai buvai pas mus užsukusi...
Mėnesis tai tikrai labai nedaug. Netruks praeiti. O kad esi užsiėmusi, tai pats tas. Daugiau nuovargio reiškia mažiau varginančių minčių...
Šiaip į tokią programą kaip Tavo grupiokės aš irgi turbūt skrisčiau... Ne dėl uždarbio, o dėl patirties

Ji tikrai neįkainojama. Tai gera galimybė. Keturi mėnesiai nėra labai trumpai, bet juk grįžę bus vėl kartu. Čia mums netgi sunkiai, nes mūsų atstumas yra ilgalaikis, ne keturių mėnesių ir net ne pusmečio.
Man labiau keista, kai žmonės šiaip draugauja, bet galvoja, kad jei tik atsiras atstumas, tada tikrai skirsis. Tokių santykių nesuprantu. Na, tiksliau, mano akimis žiūrint, tai čia ne santykiai, o pasižaidimas.