QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 05 11, 18:28)
Aha, sukūriau temą, kad neliktume benamės
Ačiū

Man dbr jūs reikalingos (truputį savanaudiška

). Buvau ir su artimais žmonėm, bet jie nieko neklausia, tai aš ir nepuolu kažko pasakotis, vistiek neįeis į tokią situaciją, kiekvienam svarbiausios jo problemos. O draugai tai net nepagalvoja, kad koks vyras gali būt mano gvenime, pripratę, kad vis viena.
Kliamka, ar praėjai technikinę šiandien?
Nea, nespėjau. Užsibuvau pas draugę. Bet užtat nuvariau nuplaut variklį ir į servisą lempas sureguliuot. Servise buvau pirmą kart gyvenime, bet tokie mieli berniukai ten dirba tai gerą įspūdį paliko.

Bandysiu gal rytoj važiuot TA, tik bijau kad kai šeštadienis turgaus diena, tai gali būt užkišta, nes daug kas nori patikrint prieš pirkdamas.
Tu nelabai apsirikai dėl mano šalies. Aš čia ją jau ne kartą rašiau šiaip, bet gal nepastebėjai - Olandijoj gyvenu.
Kažkaip prasprūdo ta šalis.. Mano draugės brolis Olandijoj dirba, sakė ten lb baisios merginos ir aukšti vyrai.

tiesa?
Oi, žinok, suprantu Tave, kaip nežinomybė pjauna. Aš negalėčiau taip nepakalbėjus, nes vietos sau nerasčiau... Aišku, tie pasimatymai ir visa kita labai gražu, bet gi taip norisi kažkokio aiškumo

Norėčiau žinoti, kad nesu tik kažkoks nuotykis kelyje... Atleisk už šitą sakinį, ne asmeniškai Tau taikiau, o kaip apibendrinimą parašiau.
Taip taip.

Bandžiau klaust ar jis nuotykių ieško, bet nenorėjau jo versti kalbėti to dėl ko galbūt nėra tikras ar ko nenori žadėti. Kai aš su juo tai man net nesvarbu nuotykiai čia ar ne nuotykiai, tik kai jo nėra, tada aktualu tampa. Jis vis sakydavo, kad nenori nk žadėti, nes nenori nuvilti. Bet, manau, dbr turi suprasti, kad nuvils jei manęs atsisakys. Na iš mano elgesio tikrai turėjo suprast. O jis pats žinau, kad nori rimtų santykių, netgi vaikų nori. Aš nelabai žinau jo ankstesnio gyvenimo, tik žinau, kad buvo nusivylęs lb draugyste per atstumą. Jis netiki, ka merginoms tokie vyrai reikalingi. Man atrodo jam nelengva pilnai pasitikėt ir į viską pasinert, nes buvo dėjęs daug pastangų ir viskas subyrėjo.
Maniškis buvo irgi iš mažiau kalbančių, o aš iš nieko nežadančių (mus sudėjus turbūt išeitų taviškis

), bet abu viens kitą prie sienos prispaudėm. Jis mane dėl ateities planų, aš jį šiaip išsipasakot priverčiau.

čia gal būtų aš nedaug kalbanti, o jis nežadantis.

Šiaip tai aš galiu būt tauškanti, kai tokia nuotaika užplaukia, bet kai su juo tai man ramybė, užtenka tik būti, net nereikia kažko kalbėti.
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2012 05 11, 18:51)
tai as tuo paciu prisedimu prie siuvimo masinos,jam marskinius pasiuvau

Va ir pasigyriau
oho, nieko sau sugebejimai
Papildyta:
QUOTE(Green tea* @ 2012 05 11, 20:00)
Kliamka, tavo vietoj, būčiau jau kokius 10 kg numetus iš nervų

Užspeisčiau į kampą ir liepčiau pasikaiškinti

O jei rimtai, man būtų sunku taip gyventi .. Bet situacija situacijai nelygu
Numesčiau tiek tai atrodyčiau kaip anoreksikė.

Stengiuos valgyt, nes jau matau kad anos vasaros drabužiai jau nelabai kaip atrodo ant manęs (jau nuo rudens nedaug valgydavau).

Bet pastaruoju metu taip visiškai apetito nėra arba toks keistas.

atodo nori valgyt,pavalgai ir jau negera. Arba suvalgau spurgą su arbata ir atrodo persivalgiau.

Kažko lyg noriu bet nėra malonumo valgyti. O kartais toks nerimas užplaukia, bet iš esmės nuotaika gera, truputį keista. Šiandien tūsinu su
http://www.youtube.c...ObnFUJc&ob=av3e smagi daina ir tokius šokius dievinu, norėčiau šį visą išmokt.
Papildyta:
Gavau laišką!

ir ten yra vienas man stebuklingas žodis
neprapulk