QUOTE(jurgute2008 @ 2013 01 27, 15:20)
O kas nutiko? Gripas prigriebė? Sveikit
Mes kol kas laikomės. Šiais metais dar nesirgo Va 2 sav. Santariškėse reabilitavosi panos dėl plokščiapėdystės: fizioterapijos procedūros, masažas, mankšta, baseinas. Turėjom veiklos taip sakant: rytą į Santariškes, po to aš į darbą, vyras jas į daržą veždavo. Tai ketvirtadienį ir penktadienį jau atostogas paėmiau, kad nelakstyt. Ryt dar mamadienį pasiėmiau, nes reikia su Migle pas psichologę dėl vėluojančios socialinės raidos. Žiūrėsim ką sakys...
Mes kol kas laikomės. Šiais metais dar nesirgo Va 2 sav. Santariškėse reabilitavosi panos dėl plokščiapėdystės: fizioterapijos procedūros, masažas, mankšta, baseinas. Turėjom veiklos taip sakant: rytą į Santariškes, po to aš į darbą, vyras jas į daržą veždavo. Tai ketvirtadienį ir penktadienį jau atostogas paėmiau, kad nelakstyt. Ryt dar mamadienį pasiėmiau, nes reikia su Migle pas psichologę dėl vėluojančios socialinės raidos. Žiūrėsim ką sakys...
o kaip pasireiskia jums ta veluojanti raida?
as kazkaip jau pradedu galvot gal reiks susirupint. Bendradarbe pasakojo kad jos giminaites mergaite 3 metuku nemoka apsirengt, eilerasciu nenori sakyt nu ir tt ten.
Pradejau galvot - mano bernai eilerascio nemoka ne vieno. (nes ju niekas nemokino tiesa sakant) I darza neina vienu ar kitu budu - bandziau vest, tartis, pratint, tai sirgt pradejo ir vistiek savo pasieke - neina ir taskas. Tai kaip ir irgi nesocialus tokie....rengtis patys nenori, net valgyt jau patys tingi