Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 38 TEMA

QUOTE(Gi* @ 2012 06 01, 22:09)
Pristatau savo pirmąją servetėlinę suknelę savo dukrytei trečiojo gimtadienio proga. Siūliukai Kid Silk. Labai mėgstu raštus su lapais, tokiu ir mezgiau:)
user posted image
user posted image
user posted image

dieve, kaip graziai mergyte atrodo, kaip maza princese, nuostabus darbelis wub.gif
Atsakyti
kazkada seniau rodytos ramuneliu sukneles kitaip:)
user posted image
Atsakyti
Ir aš jungiuosi į jūsų gretas smile.gif teko padirbėt nemažai paardyt irgi ne ką mažiau, bet štai koks rezultatas gavosi ax.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaceRenata: 12 birželio 2012 - 10:39
spaceRenata - labai gražu... dievinu liną...

Atsakyti
spaceRenata, labai labai thumbup.gif
Atsakyti
Labai daili spaceRenata, suknutė
wub.gif

Atsakyti
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif labai labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif Ir ant kuno noretusi pamatyti bigsmile.gif
Atsakyti
Tiek grožių primegzta, net baltas pavydas ima smile.gif O aš niekaip nesugalvoju suknelės, nes pilvas atsikišęs po keturių gimdymų. O čia visos tokios laibos ax.gif Vat noriu patarimo. Noriu žiemai suknelės, siūlas vilna ir margas, suktas raudonas su juoda. Tai turbūt raštas jau nelabai matysis? Reiktų lygi raštu megzti? Jei megzt lygiu raštu ir ratu, be siūlių, tai kaip platinti sijoną? Būsiu be galo dėkinga už patarimą.
Atsakyti
Aciu meginos uz pagyras aciuks.gif draugei cia neriau tai tikuos ji pasidalins nuotraukom, kai apsilankys kur pajury smile.gif gundausi ir sau tokia nusinert bet tikriausiai jau kitai vasarai ax.gif
Atsakyti
spaceRenata-labai kruopštus darbas 4u.gif

Rodau naują suknutę, nertą pagal šį modelį:
user posted image
Ačiū už foto. 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2012 06 13, 10:01)

Rodau naują suknutę, nertą pagal šį modelį:

be zodziu wub.gif tobula thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2012 06 13, 16:16)
be zodziu  wub.gif tobula  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif turėjau labai nedaug laiko, todėl man pačiai atrodo, kad iki tobulumo dar trūko apie 1savaitės darbo blush2.gif
Atsakyti