Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 38 TEMA

Viliuteee labai grazu tik man irgi pasukneles pritruko, bet cia klientes reikalas lotuliukas.gif

Naiste - sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2012 05 31, 17:45)
Pradėjau amžiaus projektą smile.gif Visą gyvenimą norėjau vasarai maxi suknios iki žemės beveik. Bet su savo ūgiu (184) tokios pirkt niekur nerandu. Siūtis brangu. Tai, sakau, nusimegsiu. O ir siūlus turiu nuo caro maro laikų. Tik, kaži, ar šiai vasarai spėsiu

na jau, Naiste, tiek čia ir teužtruksite, nėr ką veikt profei mirksiukas.gif manau mezgat gana greit, žiu po kokio mėnesiuko jau ir pasirodysite smile.gif
Atsakyti
Naiste, o apie kokio silueto suknel3 galvojate? mirksiukas.gif Aš pati esu 177cm, bet vis pabijau, kad man ilga gali netikt - galiu atrodyt bais ilga doh.gif
Atsakyti
Dar ilgesnė būti nebijau. Taip ar taip, vis tiek jau gan ilga smile.gif Nuo krūtinės norėjau servetėlinę daryt. Bet paskui pagalvojau, kad tikrai pražilsiu į apačią. Tai darau gana palaidą nuo krūtinės, bet ne saulės kliošą.
Atsakyti
QUOTE(salota8871 @ 2012 05 31, 15:46)
wow  blink.gif  superine suknele,  thumbup.gif   thumbup.gif   thumbup.gif noreciau tokios ilgos, gal galite pasidalint is kur rasteli emet, aciu  4u.gif

jei mano baltoji domina,schemas turetumet cia matyti,jei ne,kelsiu kitaip
http://www.supermama...?...9853&st=204

213 zinute
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 31 gegužės 2012 - 18:48
Naiste, man ilgos sukneles ant "ilgu" merginu - nerealu wub.gif Kibk greiciau i darbus:

user posted image
Atsakyti
sveikutes gal kuri turite pavyzdziu siukneliu, kad butu virsus nertas o apacia audinys, is anksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2012 06 01, 09:12)
sveikutes gal kuri turite pavyzdziu siukneliu, kad butu virsus nertas o apacia audinys, is anksto dekoju

jei su airiskais neriniais tinka - prasom: nors airiskus galima pakeisti ir paprastais neriniais..
sitas gofruotas audinukas dabar ant bangos:
user posted image

na o cia dolce gabanna: geles irgi ant bangos si sezona
user posted image
Atsakyti
Pristatau savo pirmąją servetėlinę suknelę savo dukrytei trečiojo gimtadienio proga. Siūliukai Kid Silk. Labai mėgstu raštus su lapais, tokiu ir mezgiau:)
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos mezgejeles,
gal galite imesti kelias schemas rastu. Labai noriu sau suknele nusimegzsti, bet nerandu idomiu schemu, o jusu darbeliai nuostabus
Atsakyti
Yra atskira tena,kur sudetos foto ir aprasymai.
Taip pat daugybe rastu yra osinka.ru (temos:dom modelei,viazem on-line).
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2012 05 10, 19:42)
Nuostabios abi suknelės.Norėjau pirmąją nunerti, bet vis nėra kada blush2.gif
rodausi jau senokai baigtą paprastutę vasarinę suknytę

Paprastume ir slypi grozis 4u.gif Tokia suknele vis dar tik mano planuose blush2.gif
Atsakyti