Viliuteee labai grazu tik man irgi pasukneles pritruko, bet cia klientes reikalas
Naiste - sekmes
QUOTE(Naistė @ 2012 05 31, 17:45)
Pradėjau amžiaus projektą Visą gyvenimą norėjau vasarai maxi suknios iki žemės beveik. Bet su savo ūgiu (184) tokios pirkt niekur nerandu. Siūtis brangu. Tai, sakau, nusimegsiu. O ir siūlus turiu nuo caro maro laikų. Tik, kaži, ar šiai vasarai spėsiu
na jau, Naiste, tiek čia ir teužtruksite, nėr ką veikt profei manau mezgat gana greit, žiu po kokio mėnesiuko jau ir pasirodysite
Naiste, o apie kokio silueto suknel3 galvojate? Aš pati esu 177cm, bet vis pabijau, kad man ilga gali netikt - galiu atrodyt bais ilga
Dar ilgesnė būti nebijau. Taip ar taip, vis tiek jau gan ilga Nuo krūtinės norėjau servetėlinę daryt. Bet paskui pagalvojau, kad tikrai pražilsiu į apačią. Tai darau gana palaidą nuo krūtinės, bet ne saulės kliošą.
QUOTE(salota8871 @ 2012 05 31, 15:46)
wow superine suknele, noreciau tokios ilgos, gal galite pasidalint is kur rasteli emet, aciu
jei mano baltoji domina,schemas turetumet cia matyti,jei ne,kelsiu kitaip
http://www.supermama...?...9853&st=204
213 zinute
Naiste, man ilgos sukneles ant "ilgu" merginu - nerealu Kibk greiciau i darbus:
sveikutes gal kuri turite pavyzdziu siukneliu, kad butu virsus nertas o apacia audinys, is anksto dekoju
QUOTE(saulxx @ 2012 06 01, 09:12)
sveikutes gal kuri turite pavyzdziu siukneliu, kad butu virsus nertas o apacia audinys, is anksto dekoju
jei su airiskais neriniais tinka - prasom: nors airiskus galima pakeisti ir paprastais neriniais..
sitas gofruotas audinukas dabar ant bangos:
na o cia dolce gabanna: geles irgi ant bangos si sezona
Yra atskira tena,kur sudetos foto ir aprasymai.
Taip pat daugybe rastu yra osinka.ru (temos:dom modelei,viazem on-line).
Taip pat daugybe rastu yra osinka.ru (temos:dom modelei,viazem on-line).
QUOTE(bastinga @ 2012 05 10, 19:42)
Nuostabios abi suknelės.Norėjau pirmąją nunerti, bet vis nėra kada
rodausi jau senokai baigtą paprastutę vasarinę suknytę
rodausi jau senokai baigtą paprastutę vasarinę suknytę
Paprastume ir slypi grozis Tokia suknele vis dar tik mano planuose