tura, tik su viršutiniu margumynu! Be jo suknytė kažkokia paprastesnė..
Man dar reik vienos pamokeles
kaip ten padarytas tas kaklo kantelis, kuris prasideda nuo pynes per viduri Suprantu kad kazkaip panasiai kaip rombai - bet kaip padaryt ji taip baisiai gulinti
kaip ten padarytas tas kaklo kantelis, kuris prasideda nuo pynes per viduri Suprantu kad kazkaip panasiai kaip rombai - bet kaip padaryt ji taip baisiai gulinti
Ačiū visosm už patarimus . Paliksiu kaip yra. Na ir nuėmimas sudėtingas, ypač neįgudusiai.
QUOTE(Kriiste @ 2012 08 02, 07:50)
kam Jus taip kamuojates? Ar butina viska tip-top daryti kaip originale?As mezgiau tokia suknele ir apsiejau be tu kanteliu(ten ne kantelis,o panasiai kaip pyne mezgama juosta).,sukneles grozis nuo to nenukentejo.
QUOTE(rasa32 @ 2012 08 02, 10:35)
kam Jus taip kamuojates? Ar butina viska tip-top daryti kaip originale?As mezgiau tokia suknele ir apsiejau be tu kanteliu(ten ne kantelis,o panasiai kaip pyne mezgama juosta).,sukneles grozis nuo to nenukentejo.
as bandzau ir paprastai uzbaigt - bet kazkaip truksta kazko, antra diena ties kaklu kamuojuos
Ta pati panele, bet nauja suknele
Labai graži ir suknelė, ir panelė
na o pas mane ir panele, ir suknele tos pacios, bet nuotraukos jau is profesionalios fotosesijos, kuri kaip irLa Perlos buvo skirta ne suknelei, tai jau ka gavau ta jums ir rodau...
koks nuostabus kostiumelis !!!!
Mamyte uogyte ,puiku puiku ir kaip jus sugalvojat ,atrodo, tokiu paprastu rastu toki puiku derini
Ligvita ,ka cia ir bepridursi
Ligvita ,ka cia ir bepridursi
[quote=Ligvita,2012 08 02, 15:01]
na o pas mane ir panele, ir suknele tos pacios, bet nuotraukos jau is profesionalios fotosesijos, kuri kaip irLa Perlos buvo skirta ne suknelei, tai jau ka gavau ta jums ir rodau...
Ligvita labai gražus kostiumėlis.
Net sunku patikėti, jog jis nertas. Šaunus darbelis
Ligvita labai gražus kostiumėlis.
Net sunku patikėti, jog jis nertas. Šaunus darbelis