Pasakiška suknutė Norėčiau suknelės sau, bet neįsivaizduoju kaip gražiai reiktų išnerti tuos kaušelius tokius
QUOTE(rasa32 @ 2012 07 31, 16:59)
Pasakiska suknute !!!
Rasyte labai grazi suknute
o cia as su savo "senute" po fotosesijos
o cia as su savo "senute" po fotosesijos
QUOTE(La Perla @ 2012 08 01, 08:53)
Grazu grazu grazu mmm...
Tik juodas kaspinelis gedulingai atrodo.
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2012 08 01, 12:23)
QUOTE(La Perla @ 2012 08 01, 08:53)
Grazu grazu grazu mmm...
Tik juodas kaspinelis gedulingai atrodo.
aciu, kai matosi visas vaizdas (juodos balerinos) jis tinka arba bent jau man atrodo kad tinka
gavau nuo fotografes velniu kad netvarkingai koliaza pasidariau ir suprastinau foto kokybe, bet... norejosi kuo daugiau suknutes parodyt o fotosesija ne suknutei skirta buvo o man tai kiek matesi sudejau i viena...
Rasa32 viskas labai grazu
La Perla- net seile per lupa nuvarvejo , nuostabi fotosesija (cia aisku modelio deka ), o suknele .....puiki puiki puiki
SAUNUOLES MERGINOS
La Perla- net seile per lupa nuvarvejo , nuostabi fotosesija (cia aisku modelio deka ), o suknele .....puiki puiki puiki
SAUNUOLES MERGINOS
reikia patarimo.
Baiginėju suknelę rudeniui, liko pusė rankovės. Ir man lyg nebegražu marga apykaklė Kaip jums atrodo? Su paintu nuėmiau.
Su - tokia ir yra
Be, nuimta su paintu
Bet kaip nuimti realiai tas juostas nežinau. Nėriau iš viršasu žemyn. kaip dabar nuardžius į viršų nert? Gal kokių minčių turit
Baiginėju suknelę rudeniui, liko pusė rankovės. Ir man lyg nebegražu marga apykaklė Kaip jums atrodo? Su paintu nuėmiau.
Su - tokia ir yra
Be, nuimta su paintu
Bet kaip nuimti realiai tas juostas nežinau. Nėriau iš viršasu žemyn. kaip dabar nuardžius į viršų nert? Gal kokių minčių turit
Man nuėmus viršuj tada kažko trūksta taip ir norisi užrišti kokią mažą ploną skarelę
QUOTE(tura @ 2012 08 01, 16:57)
reikia patarimo.
Su - tokia ir yra
Su - tokia ir yra
Man gražiau su viršum Tik margumą būčiau dariusi kaip rankovės
QUOTE(gintarelia @ 2012 08 01, 16:09)
Tas rastas tinka beveik visiems siulams, esu macius ir is labai stiru megzta. Pati esu mezgus ilga megztini pereinanciom spalvom, grazios spalvotos bangeles gaunasi, o kiaurarascio nelabai ir matosi. O ta paskutone suknele megzta is labai plonu ROWAN fine lace siuliuku 2nr virbalu.
tura, grazi suknute As irsu palikciau koks yra. Nes antras variantas liudnokas.
QUOTE(tura @ 2012 08 01, 16:57)
reikia patarimo.
Viskas labai labai grazu Be apykakles butu tikrai liudna.Jei atrodo,kad per daug margumo,tai geriau jau rankoves daryt be rasto.Bet as palikciau viska,kaip yra
Jau noriu tokios