mano manekenui per didele suknele,tad galiu tik taip parodyt:(
QUOTE(enigma3 @ 2012 05 21, 13:46)
na o aš pristatau savąją (sijoninė dalis gavos kiek siaurioka, teks svorį mest )
kiek siauroka,todel kyla i virsu.Svorio mesti nereikia ,reikia truputi paardyti ir paplatinti sijonuka nuo klubu Nuostabi suknele noreciau tokios...
shura ,ispudinga suknele gal priekio schemute galima
Aukso Pieva 2010, labai gražu: ir modeliukas ir raštas
Ligvita, tikrai gražu
enigma3 ,perzvelgiau osinkos tema,galiu pasakyt,kad Jusu suknele pati graziausia
QUOTE(rasa32 @ 2012 05 23, 22:45)
prieki neriau pradzioje pagal sita schema, o poto jau is savo galveles ir is panasaus gaminio nuotraukos...
QUOTE(enigma3 @ 2012 05 25, 11:01)
ačiū mergaitės už pastebėjimus manajai suknutei
rasa32, galvojau pernert, bet tada reiktų nuardyt visą sijonuką ir nuo liemens dėti daugiau rašto motyvų . kažkiek buvau paplatinus šonuose ties klubais, bet nepakako
Aukso Pieva, čia
rasa32, galvojau pernert, bet tada reiktų nuardyt visą sijonuką ir nuo liemens dėti daugiau rašto motyvų . kažkiek buvau paplatinus šonuose ties klubais, bet nepakako
Aukso Pieva, čia
Aciu! Tau gavosi labai graziai!
Papildyta:
QUOTE(Ligvita @ 2012 05 25, 09:06)
Grazu...
Labukas visoms SM as naujoke jusu forume labai megstu nerti, bet nuo tada kai gime musu sunelis labai mazai laiko teturiu nerimui esu ne LT todel net siulo tinkamo rasti sunku, bet gana apie mane JUSU DARBELIAI JEGA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Todel labai noreciau paklausti gal kas zino kaip toki modeliuka numegzti My Webpage nezinau gal but cia is jusu kuri nors esate numezgusi, tiesiog pamaciau google ir man super.Tikiuosi kad pagelbesit dekoju is anksto