Radau netikėtai tokią pat kitoje temoje
Rankų darbo nėriniai (vašelis, raišiojimas) (Crochet and Macrame)
ir jau rodytą šioj temoj
teisingai radai tik skirtumukas vienas ir esminis: tu radai foto nuo podiumo o antroji - nerta musu forumietes supermamos. Tikriausiai sugretindama sias foto norejai pastebeti kad Ligvita turi auksines rankas, ar ne?
QUOTE(sandrasa @ 2012 07 18, 16:14)
Po visų grožybių rodau paprastą suknelę sau iš medvilnės Modelis esu nekoks, tai jau atsiprašau
labai graži suknelė ir gražiai ant jūsų žiūrisi
QUOTE(La Perla @ 2012 07 23, 09:21)
teisingai radai tik skirtumukas vienas ir esminis: tu radai foto nuo podiumo o antroji - nerta musu forumietes supermamos. Tikriausiai sugretindama sias foto norejai pastebeti kad Ligvita turi auksines rankas, ar ne?
Žinoma, man apskritai atrodo, kad taip megzti- aukščiausias pilotažas Neįsivaizduoju, kaip atkurti raštą iš nuotraukos. Mano mezginiai, nors daug kas giria, atrodo kaip pradžiamokslio
QUOTE(re55 @ 2012 07 23, 09:18)
Žinoma, man apskritai atrodo, kad taip megzti- aukščiausias pilotažas Neįsivaizduoju, kaip atkurti raštą iš nuotraukos. Mano mezginiai, nors daug kas giria, atrodo kaip pradžiamokslio
man irgi sunkoka atkurti rasta is nuotraukos,ypac jei ji maza ir nekokybiska, taciau tokius "podiuminius" drabuzelius labai daznai pirmosios numezga rusaites www.club.osinka.ru temose online ir jos isnagrineja visus rastus, o mums jau telieka "pasiskolinti" is ju
o del pradziamokslio - net ir graziausiai mezgancios su laiku vistiek tobuleja ir kiekvienas paskesnis darbas visada tobulesnis us pirmesnyji
QUOTE(La Perla @ 2012 07 23, 11:19)
man irgi sunkoka atkurti rasta is nuotraukos,ypac jei ji maza ir nekokybiska, taciau tokius "podiuminius" drabuzelius labai daznai pirmosios numezga rusaites www.club.osinka.ru temose online ir jos isnagrineja visus rastus, o mums jau telieka "pasiskolinti" is ju
o del pradziamokslio - net ir graziausiai mezgancios su laiku vistiek tobuleja ir kiekvienas paskesnis darbas visada tobulesnis us pirmesnyji
Neužtenka mokėti išmegzti raštus- reikia turėti pojūtį siūlui, mezginio kritimui, skonį raštams suderinti. Pažįstu mezgėjų, kurių mezginiai būtų nuostabūs, jei ne netinkami siūlai ir spalvos. O kokius darbus pamačiau čia- tai net neįtikėtina, kad rankomis megzta- tokio lygumo ir kokybės gaminiai. Talentingos moterys
Ilgokai cia nebuvau,o cia kas darosi as apakus
sandrasa ,puiki puiki suknele
bastinga ,truksta zodziu-TOBULA!!!!
Ligvita ,dar labiau truksta zodziu MB buvo irgi be zado ,kai jam parodziau
Naiste ,10balu uz kantrybe
Mamyte uogyte ,kaip visada originalu
sandrasa ,puiki puiki suknele
bastinga ,truksta zodziu-TOBULA!!!!
Ligvita ,dar labiau truksta zodziu MB buvo irgi be zado ,kai jam parodziau
Naiste ,10balu uz kantrybe
Mamyte uogyte ,kaip visada originalu
QUOTE(Ligvita @ 2012 07 18, 18:35)
turiu tik tokios kokybes paveiksliuka
Ačiū labai viskas man čia aišku ir ižiurima
Ligvita ,Jus viena ar dviese slepiates uz vieno vardo? Kas per tempai Labai labai grazu
Rasele aciu uz pagyrimus suknutems Tai cia jau zinokit grizta mano mezgineliai ant klienciu, nes tiek ta juoda, tiek si, tiek dar viena ilga suknyte, kuria savaitgali atidaviau klientei, ant pakabos tik gadina vaizda, todel dedu jusu teismui jau kai gaunu nuotrauka su modeliu
Ta juoda suknyte pas kliente iskeliavo dar birzeli. Sioji taip pat birzelio pabaigoj jau buvo pas kliente O nuotraukeliu tik dabar sulaukiau.
Papildyta:
cia mazesne, bet padalkos matosi
Ta juoda suknyte pas kliente iskeliavo dar birzeli. Sioji taip pat birzelio pabaigoj jau buvo pas kliente O nuotraukeliu tik dabar sulaukiau.
Papildyta:
cia mazesne, bet padalkos matosi