Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 38 TEMA

QUOTE(sandrasa @ 2012 07 18, 15:14)
Po visų grožybių rodau paprastą suknelę sau iš medvilnės smile.gif  Modelis esu nekoks, tai jau atsiprašau 

Ir suknyte nuostabi, ir modelis puikus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2012 07 18, 18:40)
Kadangi as jau anksciau esu klausus, tai man merginos paaiskino, kad cia yra megzta su masina, rankom neiseis toks rastelis.

Mezgiau tokią sesei. Virsus blogom akim, sijonas blogom su geru akių juostelėmis. Kad geros akys labiau išryškėtų, tarp jų dariau po 2 blogas.
Atsakyti

QUOTE(Viksė @ 2012 07 18, 19:53)
Mezgiau tokią sesei. Virsus blogom akim, sijonas blogom su geru akių juostelėmis. Kad geros akys labiau išryškėtų, tarp jų dariau po 2 blogas.

gal turi nuotraukelia kaip gavos ? buciau dekinga
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2012 07 18, 18:40)
Kadangi as jau anksciau esu klausus, tai man merginos paaiskino, kad cia yra megzta su masina, rankom neiseis toks rastelis.

Aš turiu tokią, megztą rankomis iš kašmyro ir moheros su šilku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2012 07 18, 22:04)
gal turi nuotraukelia kaip gavos ? buciau dekinga

turiu keleta, bet neturiu leidimo viesinti. Tik truputi apsimelavau. Kadangi mezgiau pries 2 metus, tai jau ir pamirsusi buvau. Pasirodo, virsutine dalis-geromis akimis smile.gif
Atsakyti
Po visų grožybių rodau paprastą suknelę sau iš medvilnės smile.gif 

nu sandrasa ir pasakei-paprastutė blink.gif
grožių grožis, va tokios ir sau norėčiau bigsmile.gif viskas taip gražiai išbaigta-tobula wub.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Oho ligvita, įspūdinga, o ant modeliuko iš vis fantastiškai turėtų atrodyt, būtų įdomu pamatyti.
Atsakyti
Jei gausiu nuotraukas, pamatysite
Atsakyti
Ligvita, netekau žado wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ligvita, negaliu nepagirt. 4u.gif
Atsakyti
Po visų grožybių rodau paprastą suknelę sau iš medvilnės smile.gif  Modelis esu nekoks, tai jau atsiprašau  blush2.gif

Įspūdinga 4u.gif Kokia žavinga detalė- gėlytė ant diržo. Puikus, kokybiškas ir labai skoningas darbas.
Papildyta:
QUOTE(bastinga @ 2012 07 12, 18:39)
Nauja vestuvinė suknelė, šio savaitgalio vestuvėms ax.gif

Nieko panašaus neteko matyti, fantastika. Įdomu, ką sakė jaunikis, turbūt prisiliesti bijojo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo re55: 21 liepos 2012 - 21:35