labai grazu nertos sukneles, bet minusas tame, kad kiaurai viskas per jas šviečia, dažniausiai reikia pasuknes (pasijonio).. gal kartais kur nors uzmatet, kad kas kur nebrangiai parduotu tokiu dalyku?
QUOTE(ankata @ 2012 07 12, 10:02)
labai grazu nertos sukneles, bet minusas tame, kad kiaurai viskas per jas šviečia, dažniausiai reikia pasuknes (pasijonio).. gal kartais kur nors uzmatet, kad kas kur nebrangiai parduotu tokiu dalyku?
Aš tokių dalykų ieškau padėvėtų rūbų parduotuvėse (Humanoj), kai būna viska po 7-5-3lt, tada ir ieškau suknelėse, kad būtu su pasukne. Labai neblogų ir gražių spalvų labai pigiai galima rast. Bet truputį darbo įdėt reikia poto- pasitaisyt, nusiardyt it t.t
man nelabai gažu, kai po nerta suknute pasuknelė matosi. Na nebent kūno spalvos ir jos beveik nesimato. Gražiausiai man taip
cia su kūno spalvos mudymke, bet galima ir paprasta "body" pasivilkti
QUOTE(taram-param @ 2012 07 12, 10:46)
man nelabai gažu, kai po nerta suknute pasuknelė matosi. Na nebent kūno spalvos ir jos beveik nesimato. Gražiausiai man taip
aisku, labai grazu, bet su bodziu ir retai nerta suknyte i miesta nelabai jauku butu eiti
p.s. Naiste ir tura aciu uz informacija
Gražu kai figūra ideali, bet kitu atveju-man tai nea...
Man visada nea. labai vulgaru, prostitutę primena, net jei ir figūra ideali
QUOTE(tura @ 2012 07 12, 16:02)
Man visada nea. labai vulgaru, prostitutę primena, net jei ir figūra ideali
pritariu
smarkiai jus cia ta viena zodi pavartojot
juroj, jachtoj, papludimyj, prie baseino ir nuotraukose grazu ir su bodziu...ar maudimuku tik tada gal tai truputeli kita 'klase' sukneliu...daugiau kaip 'cover-up'
bet neisivaizduoju zmogaus taaip trokstancio demesio, zvilgsniu ir apkalbu, kad iseitu taip i gatve taigi vieims rupes pamatyt kas ten po apacia ir kaip
juroj, jachtoj, papludimyj, prie baseino ir nuotraukose grazu ir su bodziu...ar maudimuku tik tada gal tai truputeli kita 'klase' sukneliu...daugiau kaip 'cover-up'
bet neisivaizduoju zmogaus taaip trokstancio demesio, zvilgsniu ir apkalbu, kad iseitu taip i gatve taigi vieims rupes pamatyt kas ten po apacia ir kaip
QUOTE(uups @ 2012 07 12, 17:19)
smarkiai jus cia ta viena zodi pavartojot
pernai maciau jauna moteri MAXIMOJ perkancia ...su is retu motyvu nerta selio spalvos suknele ... su stringais... nu visu pirkeju demesys buvo jai visus nerinius nuziuriu, nu bet ir nuogas pasturgalis nepraslydo pro akis
bastinga, wow Koks grozis Tobula suknele
Kiekvienakart pamacius, kad Jus paraset kazka sioj temoj jau mintyse nusiteikiu itin maloniam vaizdui Visada pateisinat mano lukescius
Kiekvienakart pamacius, kad Jus paraset kazka sioj temoj jau mintyse nusiteikiu itin maloniam vaizdui Visada pateisinat mano lukescius