jos darbai SM yra ir stai cia
http://public.fotki.com/ilamka/
http://kru4ok.ru/let...ate-s-oborkami/
gal kas galit pasakyti, kodėl ten 2 schemos du piešinukai? kaip ten reikia daryti?
gal kas galit pasakyti, kodėl ten 2 schemos du piešinukai? kaip ten reikia daryti?
QUOTE(žemuogienė @ 2012 06 28, 14:07)
http://kru4ok.ru/let...ate-s-oborkami/
1 schema - tinkliukas, kuriuo neriamas visas suknutes pagrindas
2 schema - pati suknutes apacia (apie 2 cm) nes raso kad nunerus 60 cm tinkliuko pereiti prie schemos 2
3 schema - kas ketvirta tinkliuko eile neriasi tos kvarbatkeles arba ta kita schema kur be numerio, butent suknute is foto nerta pagal ta schema kur be numerio o 3 nenaudota
QUOTE(La Perla @ 2012 06 28, 16:26)
1 schema - tinkliukas, kuriuo neriamas visas suknutes pagrindas
2 schema - pati suknutes apacia (apie 2 cm) nes raso kad nunerus 60 cm tinkliuko pereiti prie schemos 2
3 schema - kas ketvirta tinkliuko eile neriasi tos kvarbatkeles arba ta kita schema kur be numerio, butent suknute is foto nerta pagal ta schema kur be numerio o 3 nenaudota
dėkui, dėl tos apačios susimakalavau einu karbatkų nerti, tinklą jau turiu
Kokia žavi tos paskutinės nuotraukos... Norisi man tokios pačiai, bet aš tokia biški su mėsike mergička ir niekad nesu tokio dydžio daiktų nėrus Net neįsivaizduoju kaip reikėtų viską apskaičiuot Nebent jei krūtinei pasidaryt lygiu rašteliu tokią tipo juostą, o po to žemyn trapecija nert gal taip pasilengvinčiau savo noro įgyvendinimą?
Prašau pagalbos, norėčiau nusinerti suknelę 10- 15 cm žemiau kelių, nuo liemens platėjančią iš lino, kamuoliuke yra 50g ir 300m, suknutę galvoju nerti su švarkiuku, bet trumpučiu tik iki krūtinės, esu 162, liemens apimtis 72 ir klubų 102. Kiek kamuoliukų siūlų man reikėtų nusipirkti. Iš anksto dėkoju.
*zuikulis*, kokia daili suknele Man labai grazus sitas rastelis
As irgi neriu nuo pernai tokiu rasteliu sijona, bet turbut su tokiais tempais galesiu pasipuost tik kitamet
As irgi neriu nuo pernai tokiu rasteliu sijona, bet turbut su tokiais tempais galesiu pasipuost tik kitamet
QUOTE(desrele-lt @ 2012 06 29, 18:05)
*zuikulis*, kokia daili suknele Man labai grazus sitas rastelis
noriu dar zalios,bet kazin ar siemet benusinersiu
Visų labai gražios suknelės Rodau savo užbaigtą suknią .Itališka medvilnė,siūlai storoki bet neriasi labai gerai.
QUOTE(*zuikulis* @ 2012 06 29, 15:26)
Suknytė labai gražiai nunerta, bet va ta balta pasuknelė vaizdą daro tragišką. Sorry
QUOTE(Terezza @ 2012 06 30, 19:14)
bet va ta balta pasuknelė
Kad tenai ne pasuknele, o manekenas