Neraliai graži suknutė, Bastinga
QUOTE(Ligvita @ 2012 05 11, 15:47)
o gal ant zmogaus turit kaip atrodo
Gal kas galetu man paaiskint kaip nerti sita suknele?
Suknele
cia surasyta viskas step by step, bet nelabai as vistiek suprantu angliskai Ziurint i nuotrauka atrodo vienaip, o parasyta lyg kitaip... Gal kas lietuviskai trumpai galetu paaiskinti kaip nerti pirma, antra, trecia ir t.t. eiles?
pvz. pirmoj aiskinimo nuotraukoj parasyta nunerti 120 akiu, o nuotraukoj rodo jau 2 eiles. Tai kaip ta antra eile daryti? Ir poto kaip trecia, ketvirta? Nuotraukoj lyg matosi kad eina 3 stulpeliai, o is ketvirtos akies isneriami jau du stulepiai, tada i kiekviena aki vel po viena stulpeli, tada vel du is akies ir t.t. O aprasyma raso kad lyg turi buti vis po du stulepius... Nelabai as suprantu anglisko parasymo Schema nubraizyta moku skaityt, bet parasymo ne...
Suknele
cia surasyta viskas step by step, bet nelabai as vistiek suprantu angliskai Ziurint i nuotrauka atrodo vienaip, o parasyta lyg kitaip... Gal kas lietuviskai trumpai galetu paaiskinti kaip nerti pirma, antra, trecia ir t.t. eiles?
pvz. pirmoj aiskinimo nuotraukoj parasyta nunerti 120 akiu, o nuotraukoj rodo jau 2 eiles. Tai kaip ta antra eile daryti? Ir poto kaip trecia, ketvirta? Nuotraukoj lyg matosi kad eina 3 stulpeliai, o is ketvirtos akies isneriami jau du stulepiai, tada i kiekviena aki vel po viena stulpeli, tada vel du is akies ir t.t. O aprasyma raso kad lyg turi buti vis po du stulepius... Nelabai as suprantu anglisko parasymo Schema nubraizyta moku skaityt, bet parasymo ne...
Mano suknytė, beje, nerta irgi pernai, bet dar nesirodyta. Modeliukas gal daug kam matytas jau, bet man labai patiko
Gražus darbas. Aš irgi šią suknutę praeitais metais nusinėriau
Radau suknią , nertą gražuolę:
ir nesuprantu....kaip ten sujunginėt? kiek suprantu, padarau tuos ratukus sujungtus, o tada ? kaip tuo viduriukų užpildymus daryt? kiekvieną atskirai???
gal dar kas patartų, kaip padaryt tų gėlyčių sujungimą nepertraukiant siūlo?
ir nesuprantu....kaip ten sujunginėt? kiek suprantu, padarau tuos ratukus sujungtus, o tada ? kaip tuo viduriukų užpildymus daryt? kiekvieną atskirai???
mano akim ziurint tu uzpildymu nenutraukus siulo nepadarysite. kiekvienas uzpildymas neriasi atskirai, tik paskutines 3eiles jau nenutraukiant kartu ratu.
QUOTE(vikosiuks @ 2012 05 12, 09:44)
o gal ant zmogaus turit kaip atrodo
neturiu, jei tureciau, tai ir deciau jau ant modelio
Gal gausiu ir tokiu nuotrauku
QUOTE(astisius @ 2012 05 12, 18:54)
Radau suknią , nertą gražuolę:
Čia Osinkoje visa tema, ten yra ir schemos, kur spalvotai pažymėta kaip nerti nenutraukus siūlo.
QUOTE(vilma Liu @ 2012 05 11, 19:31)
Ligvita, gal raštelio schemą tos baltos sunutės?
Stai rastas ir suknutes originalas, kadangi suknute paauglei ir skirta pirmajai komunijai tai virsu, pasitare su mama, darem kiek kitoki
Papildyta:
QUOTE(varna575 @ 2012 05 14, 12:00)
Čia Osinkoje visa tema, ten yra ir schemos, kur spalvotai pažymėta kaip nerti nenutraukus siūlo.
nezinau... man asmeniskai tie siulu perkaisiojimai negrazu, o ir matosi labai, gal ziurintis is salies ir nepastebi, bet kai as zinau, tai labai man kliuva
Ačiū labai labai varna575