QUOTE(wavin @ 2012 06 20, 06:07)
Rasa32 nereali suknelė
Merginos, aš norėjau pasiklausti, kai nuneriat suknelę, ka su ja darot prieš atiduodant klientui:plaunat, lyginat?
Merginos, aš norėjau pasiklausti, kai nuneriat suknelę, ka su ja darot prieš atiduodant klientui:plaunat, lyginat?
Aciu uz pagyras bet dar laukiu kokiu nors minciu,ka galima butu po krutine prideti
Pries atiduodant klientei visada isplaunu,islyginu(jei reikia) drabuzeli.
Neplaunu nebent kokiu mazu kepuryciu.
QUOTE(rasa32 @ 2012 06 19, 23:50)
As irgi rodausi uzsakyma ir laukiu pastabu ar pasiulymu.Dar ne visai aisku,ar bus kokiu papuosimu,ar ne.Man lyg kazko truksta ties perejimu i sijona ,galejau kokia kiauresne juostele padaryt,bet jau saukstai po pietu
nu ner žodžių aš nematau jokių trūkumų nieko nedėčiau ir nekeisčiau
oi mergaitės jūs auksarankės visos
jūs rašėt kad suknelę prieš atiduodant skalbiat ir lyginat gal galit pasakyti kaip tai daroma? skalbiama vos siltam vandeny rankomis? kaip lyginama? as laukiu suknytes irgi tai mane domina jos priežiūra
Rasa32-pasakiška suknelė, nėra prie ko prikibti
Man gražiau be juostelės
Man gražiau be juostelės
QUOTE(bastinga @ 2012 06 20, 08:14)
rasa32 prisidedu prie visu pagyru ir netruksta nieko
beje gal galetumet schemute pasidalint, gal kada ateity... kazkaip... rasiu laiko ir sau tokiai
QUOTE(Liusii @ 2012 06 20, 09:07)
jūs rašėt kad suknelę prieš atiduodant skalbiat ir lyginat gal galit pasakyti kaip tai daroma? skalbiama vos siltam vandeny rankomis? kaip lyginama? as laukiu suknytes irgi tai mane domina jos priežiūra
nertas sukneles plaunu rankomis nekarstam vandeny(tikrai ne vos siltam ),isgreziu skalbimo masinoje ant 1200apsuku ir patiesiu ant pastatomos dziovyklos,patampau,paformuoju.O lyginu su garais,kur reikia galima patempti.
QUOTE(rasa32 @ 2012 06 20, 10:19)
nertas sukneles plaunu rankomis nekarstam vandeny(tikrai ne vos siltam ),isgreziu skalbimo masinoje ant 1200apsuku ir patiesiu ant pastatomos dziovyklos,patampau,paformuoju.O lyginu su garais,kur reikia galima patempti.
labai aciu nes gavus toki meno kurini sugadinti labai nesinori
Rasa, na kam tas kas nors po krūtine labai gražu ir taip, o ten gi nei gėlės, nei kitko neuždėsi, žemiau tiek kvarbatkų..su atlasine nuostele man nuotakos suknelė iš karto atrodo, nebent juostelę rišti kitos spalvos.
Bet tikrai labai gražu. Nusinerk dar ką nors į plaukus ar ant rankos iš tų siūlų ir palik tą krūtinę ramybėje
Bet tikrai labai gražu. Nusinerk dar ką nors į plaukus ar ant rankos iš tų siūlų ir palik tą krūtinę ramybėje
[quote=rasa32,2012 06 19, 20:50]
IngridaGal,labai grazi suknele As tokia jau irgi sau ruosiuos nertis,tik siek tiek kita fasona
As irgi rodausi uzsakyma ir laukiu pastabu ar pasiulymu.Dar ne visai aisku,ar bus kokiu papuosimu,ar ne.Man lyg kazko truksta ties perejimu i sijona ,galejau kokia kiauresne juostele padaryt,bet jau saukstai po pietu
Prasau ziureti tik i pacia suknele,nes deja,as esu kur kas aukstesne ir stambesne(ypac ties klubais) uz busima savininke.Suknele turetu buti iki pat keliu.
nuostabi suknyte , kaip jus tiek kantrybes turite?
o gal kartais rastuko shemute turite ar aprasyma?
IngridaGal,labai grazi suknele As tokia jau irgi sau ruosiuos nertis,tik siek tiek kita fasona
Prasau ziureti tik i pacia suknele,nes deja,as esu kur kas aukstesne ir stambesne(ypac ties klubais) uz busima savininke.Suknele turetu buti iki pat keliu.
nuostabi suknyte , kaip jus tiek kantrybes turite?
o gal kartais rastuko shemute turite ar aprasyma?
Rasa32, labai grazus ir kruopstus nerinys, labai skoningai pateiktas
Man graziausias sios sukneles variantas: be gelytes ant krutines, o tik su balta juostele Daugiau nieko papildomo man cia nesinori, rubas pats is saves labai dailus, puosnus.
Is kokiu siulu nerete ir kiek sunerete? O pasuknele kokia nors yra? Neiziuriu nieko, bet niekas ir nepersisviecia per tas kvarbatkas
~♥KaipTaiKaip♥~, dailus medaljonai Noretusi ant modelio pamatyt pilna vaizda, tada isvis pasaka butu
Man graziausias sios sukneles variantas: be gelytes ant krutines, o tik su balta juostele Daugiau nieko papildomo man cia nesinori, rubas pats is saves labai dailus, puosnus.
Is kokiu siulu nerete ir kiek sunerete? O pasuknele kokia nors yra? Neiziuriu nieko, bet niekas ir nepersisviecia per tas kvarbatkas
~♥KaipTaiKaip♥~, dailus medaljonai Noretusi ant modelio pamatyt pilna vaizda, tada isvis pasaka butu
QUOTE(Medula @ 2012 06 20, 09:46)
Rasa, na kam tas kas nors po krūtine
man tai nereikia ,bet uzsakovei lyg kazko truksta,dar derinsim.
QUOTE(desrele-lt @ 2012 06 20, 10:53)
Neriau is Fileta,suejo tikrai daug, apie 550g.Cia as be jokios pasukneles.
Schemute idesiu vakare
~♥KaipTaiKaip♥~,labai grazu