Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriančios svajonių sodus

QUOTE(leliumai @ 2012 06 03, 13:29)
Tikiuosi, man užteks gyvenimo tai stadijai pasiekti  ax.gif 

Kokia artima mintis, ech.
Atsakyti
Mano "kiaušinis" prieš prasikalant birželio didžiajam žydėjimui: foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliumai: 06 birželio 2012 - 20:24
QUOTE(leliumai @ 2012 06 06, 21:17)
Mano "kiaušinis" prieš prasikalant birželio didžiajam žydėjimui: foto

Na dabar lauksim foto, kai "kiausinis" taps "marguciu" bigsmile.gif
Atsakyti
Leliumai, be galo gražus Tavo pavasaris wub.gif
Kiaušinis įgavęs tokios subtilios brandos...
Atsakyti
Gražus leliumai floros gyvavimas, ypač akivaizdu, kai palygini su pradžia smile.gif

Čia į temą florai...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 06 birželio 2012 - 22:26
Ačiū bitule, Sobieska, Ju.Ju smile.gif

Bitule, kaip Tavo augalynai ir modernūs daržai laikosi? Vis pagalvodavau, kurgi prapuolusi smile.gif

Sobieska, gražus ir subtilus darbelis 4u.gif Prisiminus pirmuosius savo augalynų vaizdus iškart sužmėžuoja mintyse posakis "kas buvo pražuvo" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jų foto tiktų nebent iliustracijai, kad kartais iš pirmo žvilgsnio beviltiški bandymai ilgainiui gali išsirutulioti į kažką kiek geriau "kramtomą" akims smile.gif
Atsakyti
Leliumai, labai subtilus darosi tavo kiaušinis.

Sobieska, siuvinėk lietuviškus pavadinimus.

Čia mano kiemukas prieš savaitę.

user posted image

Atsakyti
Leliumai, tu esi musu turtas, atgaiva ir dziaugsmas sioje temoje. Kaip gera matyti, kaip viskas vystosi, auga, tobuleja...

Sobieska tai is viso pranoko visus lukescius thumb_yello.gif . Del pavadinimu labai pritariu Knifofijai - lietuviskas ir lotyniskas vardas butu tiesiog idealu. Labai grazu wub.gif .

Bitules nicka vel isvydus taip gera pasidare... reiskia - dar visam nedingo clap.gif .
Atsakyti
Sobieska, paveikslelis subtilus smile.gif

leliumai - sulaiku atsiras visko sode - ir uzkampiu ir staigmenu:) Reik islaukt kol medziai ugtels, jie atnes daugiau uznugario, strukturos, pavesio, uz ju galesi formuoti niseles.

Gal jau paskutiniai metai sode, gal dar ne, visgi sunkoka privazinet is Vilniaus. Siaip ar taip, ramybe jau galvoj nusistovi, jau nebeerzina niekas gelynuose. Kazko dar truksta, kazka galima pakeisti geresniu, bet is esmes viskas i geraja puse. Tik dar ne karto nebuvau su fotiku.

Apsigyniau diploma, nors pati nelaikau jo itin vertingu. Ir nors nekuklu - visgi jauciu savo nueita kelia tobulejimo link.

As tikiuosi, leliumai, kad nesupyksi, kad ikisiu trigrasi. Tavo kiausinukas tikrai subtileja. Jis galetu buti dar subtilesnis, jei paliktum tik zalia ir bordo spalvas (lapijos). Vietoj sidabrines galetu buti tie patys salavijai atkartoti arba kokie siauralapiai zoliniai - kontrastas apvaliems lazdyno ir heucheros lapams.
Atsakyti
Dėkui merginos...čia dėl siuvinio...siuvinėju pagal V.Enginger schemas, nesu asė siuvinėjime, pati nekuriu schemų, man visai tie tarptautiniai žodžiai nesipjauna, juk kaip ne kaip europėjam biggrin.gif ...va dar bijūnais pasigirsiu, jei jau pradėjau...dabar irisiukus baiginėju iš tos serijos rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vida777, Knifofija, ačiū smile.gif
Džiugu matyti vis daugiau svajonių sodų vaizdų (Knifofija 4u.gif)
Smth1, ypač džiaugiuosi pastebėjimais mano augalynų tema - jie man žaiuriai padeda tobulinti augalynų derinius 4u.gif

Sobieska, bijūnai žavūs smile.gif
Atsakyti
Kaip smagu matyti susibūrusią seną kompaniją friends.gif
Smth1, sveikinu peržengus formalumų slenkstį 4u.gif
Sobieska, aš jau įsivaizduoju kaip Tavo būsimos anūkės kraustinėja močiutės skrynias su šiais lobynais wub.gif priminei mano pačios vaikystę blush2.gif
Knifofija, koookia azalija wub.gif kiek daug sodui duoda brandūs augalai...
Leliumai, Vida777, kaip gera žinoti, kad kažkur esi laukiama...
Paskaitinėju dažnai, bet vis pritrūksta laiko ir jėgų rimčiau prisidėti prie diskusijų blush2.gif Sodelis mano palengva gyvuoja ir želia (tiesa, gal daugiau piktžolėmis nei tuo kuo reikėtų, bet vis geriau nei nieko biggrin.gif). Pamenu kažkada rypavau, kad noriu seno šabakštyno, tai gal ir ne seną, bet šabakštyną jau turiu lotuliukas.gif Kartais pagalvoju ar ne per didelį kąsnį būsiu apžiojusi ax.gif , nes jau beveik jaučiuosi peržengianti ribą tarp malonumo ir juodo rutininio darbo, o rezultatai kaip čia pasakius...nesikeikiant biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitule: 07 birželio 2012 - 23:43