Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriančios svajonių sodus

QUOTE(Knifofija @ 2012 05 24, 07:42)
Jau kokia didžiaakė gražuolė.

Aciu wub.gif

QUOTE(smth1 @ 2012 05 24, 08:24)
Taip, uz pusantros savaites eisiu gintis baigiamaji. As niekam nerekomenduoju mokintis KK tos specialybes. Nesuzinosi daugiau, nei zinai dabar. O nostalgija - dalykas suprantamas:)

Bet pas mus, jei nori dirbti darba artima sirdziai, reikalauja to popieriuko. Juk niekur neilisiu, kas arciau augalu, apzeldinimo nepasimokius to amato.

O tarkim tokie dalykai kaip matematika, braizyba buvo?
Papildyta:
Ir dar - kaip atrodo baigiamasis? praktinis darbas?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 05 24, 16:37)
Aciu  wub.gif
Bet pas mus, jei nori dirbti darba artima sirdziai, reikalauja to popieriuko. Juk niekur neilisiu, kas arciau augalu, apzeldinimo nepasimokius to amato.

O tarkim tokie dalykai kaip matematika, braizyba buvo?
Papildyta:
Ir dar - kaip atrodo baigiamasis? praktinis darbas?

Taip, del diplomo besimokinanciu KK daug. Turbut sudaro dauguma. Ir matematika, ir braizyba buvo.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2012 05 23, 08:54)
Pakelei nuotaika man su kiemo vaizdais:) Aciu.

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2012 05 24, 19:56)
Ir matematika, ir braizyba buvo.

Brr... as jau ir kolegijoj, ir univere tiek jos prisimokiau, kad net bloga...
Atsakyti
Paskutinės 2012-ųjų pavasario foto:
http://public.fotki....s/100-5640.html

http://public.fotki....s/100-5622.html

http://public.fotki....s/100-5867.html

http://public.fotki....s/100-5901.html
Atsakyti
Grazu, taip sodru, augalai tiesiog dziaugias butent toj vietoj augdami.

O mano alunes dar nepradeje zydet, kaip idomiai. Vesiau turbut pas mane, veluoja augalai su zydejimu, kosia vejai nuo pievu, nes paskutinis namas gatveleje. Va pas kaimyna arunkas jau zydi, o pas mane dar tik ruosias. Ka reiskia uzuoveja gyvenant tarp kitu namu.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 06 02, 12:37)
Grazu, taip sodru, augalai tiesiog dziaugias butent toj vietoj augdami.

O mano alunes dar nepradeje zydet, kaip idomiai. Vesiau turbut pas mane, veluoja augalai su zydejimu, kosia vejai nuo pievu, nes paskutinis namas gatveleje. Va pas kaimyna arunkas jau zydi, o pas mane dar tik ruosias. Ka reiskia uzuoveja gyvenant tarp kitu namu.

Ačiū smile.gif
Alūnės dar nežydi, tik ruošiasi. Pas mane nėra iš vakarų pusės užuovėjos - gyvenu kaimo pakraštyje - nuo laukų vakariniai vėjai pučia kaip reikalas. Iš kitų pusių kiek kitos kaimo sodybos apsaugo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliumai: 02 birželio 2012 - 11:57
Bet jau vistiek isaugine ziedkociu sluoteles, pas mane dar nera ju.
Atsakyti
user posted image
Sita kokia man wub.gif Labai grazu ax.gif Labai noreciau kazka panasaus pas save palei tvora ax.gif Dabar esiu pro langa ziuret - kas trugdo g.gif

Beje pas mane taip siemet tujos radudavo unsure.gif nudege unsure.gif Ku daryt dabar? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 02 birželio 2012 - 12:40
Ne per seniausiai susimąsčiau, apie sodo kūrimo etapus, kas jau pavyko, kas niekaip nepavyksta, kas laukia.

Tai pagrindinis pasiekimas per 4 sezonus tas, kad zonavimas tinka, taip pat jau esu praktiškai patenkinata augalynų padėtimi ir formomis (šį pavasarį koregavau namo priekio augalyno ir didžiojo linijas).

Dabar esu užstrigusi augalų derinimo stadijoje. Iš 3-ų pagrindinių dekoratyvių zonų - namo priekio, vidinio kiemelio ir didžiojo augalyno, kol kas dar tik vidinis kiemelis galima sakyt daugmaž nebado akių savo deriniais (su mažomis išimtimis). O su kitomis dviem zonomis vis dar vargstu. Kartais man atrodo, kad ir dešimtmečio tam maža bus lotuliukas.gif

Neseniai atėjo normalesnis suvokimas, kad sodas nebus Sodu, jei einant per jį nebus randama netikėtumų, jei jis neturės "dvasios", kuriai nepakanka vien gražių derinių, jei "nekvies" vis eiti tolyn per jį. Tikiuosi, man užteks gyvenimo tai stadijai pasiekti ax.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2012 06 02, 13:39)
Sita kokia man  wub.gif Labai grazu  ax.gif

Ačiū smile.gif

Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2012 06 03, 12:29)

žaviuosi wub.gif

Man vis neduoda ramybės vienas klausimas, ar tik atėjus į sklypą jau buvai pažįstama su augalija, su želdinimo pagrindais? ar tai vidinė nuojauta ar racionalus ir matematiškas paskaičiavimas ir numatymas? man Tavo pavyzdys labai sektinas, bet kad ir kaip norėčiau, gyvenu savam sklypely taip pat jau 5 vasara, o norai, grožio supratimas keičiasi, tiesa aš iki kol neturėjom savo kiemo, su flora neturėjau jokių reikalų ir net neketinau lotuliukas.gif , o dabar man tai ir atgaiva ir galvos skausmas smile.gif. bet to skausmo visai nesinori gydyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2012 06 03, 13:41)
Man vis neduoda ramybės vienas klausimas, ar tik atėjus į sklypą jau buvai pažįstama su augalija, su želdinimo pagrindais? ar tai vidinė nuojauta ar racionalus ir matematiškas paskaičiavimas ir numatymas?

Pažįstama tik tiek, kad kai buvau vyresnėse klasėse, tėvai įsigijo savo namuką su panašaus dydžio sklypeliu kaip dabar manasis, mačiau jų entuziazmą bei "kūrybines kančias" smile.gif Padėdavau tik vieną kitą techininį darbą atlikt. Želdinimo pagrindų ir dabar dar neturiu. Mano norai ir suvokimas irgi keičiasi. Kartais ateina tokios bangos "dabar viską daryčiau kitaip", bet paskui nurimstu, apsidairau ir sakau sau - "na, gal ir taip visai neblogai išėjo, tik reiktų čia, čia ir ten bei anaten pakoreguoti..." lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti