Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriančios svajonių sodus

Labas rytas, atsigeriu kavos ir lekiu vejos pjauti thumbup.gif .
Karsciai truputi atleido pragaro vadzias - galima bus pagaliau normaliai i lauka iseiti karsta.gif .

Krisjon, grazus bus tavo raudonu plytu namas - labai megstu raudonas plytas. Dar duris zalias isidek smile.gif :

https://www.google.d...
Atsakyti
QUOTE(krisjon @ 2014 05 24, 00:53)
Del ipomeju, siame albume pamatysi, jis viesas https://www.facebook...d...8601&type=3

siemet supirktame vienmeciu arsenale irgi turiu ipomeju: geltonu stipriau karpytalapiu ir siltai rudu (ne tu saltu juodu) vidutiniskai karpytu. bus naujos kompozicijos. kaip man gera vis mintyse delioti/kurti/matyti - paskui kai imuosi sodint tarsi savaime gimsta  smile.gif

Pas mane ipomejos irgi siltai rudos ir salotines. Eisiu pastudijuot tavo sedevrus. Bet ziuriu jos saulute nelabai megsta, leipsta, reiks pernest i kita namo puse.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2014 05 24, 13:54)
Pas mane ipomejos irgi siltai rudos ir salotines. Eisiu pastudijuot tavo sedevrus. Bet ziuriu jos saulute nelabai megsta, leipsta, reiks pernest i kita namo puse.

taip ,visa diena sauleje nelabai patiks.
Atsakyti
Kaip laikotes? smile.gif
apmirem. pagalvoju apie mus.
Na, tikiu visos gyvename gerai smile.gif

as isigijau keleta medziu:
robinia frisia
medlieva
rojaus obeli
lazdyna fiscorubra, jau 3m aukscio supintu kotu
japonine magnolija, 2.5m aukscio.

pykstu ant saves truputi. protas liepia pagalvot apie spygliuocius, bet visai nenoriu.
tiesa, karpoma brabantu gyvatvore 40m ilgio jau pasodinta atsiribot nuo kaimynu akiu.

Atsakyti
gyvenam gerai, vos spėju lėkt į visas puses. Prasideda mugės, pasiruošimas atima nemažai laiko. Jau atlaikiau mugę Kauno bot. sode. Dabar ruošiuosi Vilniuj. O kur dar visi rudeniniai vakavimai, o dar visokie pasilakstymai. Paroj laiko trūksta.
Atsakyti
Knifofija, pasidalinkit kokiu nauju groziu isauginot? Nieko jau nebeperku, bet zinau, kad pas jus turi buti dar kazko viliojancio smile.gif Jusu paronichija nuostabi, iki dabar zydi. Man ji lyg kokia didele levanda. Jau pasidauginau jos ateities kompozicijoms. Ir feelings grupes flioksa nuostabus. O tas zalias gvazdikas nusalo matyt. unsure.gif Tiesa simet atsisveikinau su himalajine pusele, neaugo ji pas mane, skurdo, zeme ne ta. galiausiai dar kazkokia liga isimete. Uztat kenis dziugina savo melynais kankoreziais. Nuostabus spygliuotis wub.gif

Dar mintyse deliuojuos atsisakyti savo vienadieniu ir pentiniu. Tik nezinau kur juos realizuot. Vis mazinu kazka ir pereinu prie tinginio augalu, kurie grazus visa sezona, nereik karpyt ir pan. Matyt vaikai savo duokle pasiima esamu momentu, nes nelieka jegu dirvonus art biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2014 09 09, 10:56)
Knifofija, pasidalinkit kokiu nauju groziu isauginot? Nieko jau nebeperku, bet zinau, kad pas jus turi buti dar kazko viliojancio  smile.gif Jusu paronichija nuostabi, iki dabar zydi. Man ji lyg kokia didele levanda. Jau pasidauginau jos ateities kompozicijoms. Ir feelings grupes flioksa nuostabus. O tas zalias gvazdikas nusalo matyt.  unsure.gif Tiesa simet atsisveikinau su himalajine pusele, neaugo ji pas mane, skurdo, zeme ne ta. galiausiai dar kazkokia liga isimete. Uztat kenis dziugina savo melynais kankoreziais. Nuostabus spygliuotis  wub.gif

Dar mintyse deliuojuos atsisakyti savo vienadieniu ir pentiniu. Tik nezinau kur juos realizuot. Vis mazinu kazka ir pereinu prie tinginio augalu, kurie grazus visa sezona, nereik karpyt ir pan. Matyt vaikai savo duokle pasiima esamu momentu, nes nelieka jegu dirvonus art  biggrin.gif

Naujienų kaip visada turiu, kaip gi be jų. Japoninę petražolę, lapai raudoni, žiedeliai smulkiai violetiniai ir prieskonis ir kaip gėlė graži. Iš žemaūgių kulkšnė, paskui trauklapį žaliais žiedais, kaip roželūm ir dar daug visokių nesamoniukų yra.
Atsakyti
Kaip gyvuojate si keistai silta rudeni? rolleyes.gif

As su klausimu. Prisirinkau seklu Palangos botanikos parke ir stai kas isaugo. Be galo grazus augalas. Neatseku kas cia. Bet tikrai tikrai vertas gelyno. Zydi iki dabar.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2014 10 20, 13:54)
Kaip gyvuojate si keistai silta rudeni?  rolleyes.gif

As su klausimu. Prisirinkau seklu Palangos botanikos parke ir stai kas isaugo. Be galo grazus augalas. Neatseku kas cia. Bet tikrai tikrai vertas gelyno. Zydi iki dabar.

user posted image

user posted image

sveika,

man tai šis grožis pirmiausia į kažką iš šalavijų užneša rolleyes.gif

o aš tai šiemt užsiveisiau anyžinį lofantą, taipogi labai panašsu į šalaviją. Nors anyžiaus ir nemėgstu, tačiau šio augalėlio arbata man pasirodė visai malonaus skonio. Pasodinau gėlyne, žiūrėsiu ar jis ten užsisės ar reikės stengtis padauginti, kad vešliau atrodytų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2014 10 20, 12:54)
Kaip gyvuojate si keistai silta rudeni?  rolleyes.gif

Tina, tai miltuotasis šalavijas, jis vienmetis, bet labai įspūdingas augalas.
Atsakyti
Tikrai wub.gif pamenu as kazkaip norejau prisirinkti calaminta nepeta seklu, o prisirinkau situ. Nezinau kaip man ten galva susisukus buvo biggrin.gif doh.gif blush2.gif Bet uztat kai suzydejo, tai buvo malonus siurprizas wub.gif Tik simet jis man kazkaip seklyciu neuzaugino, vis dar zydi unsure.gif Ir dar as ten tu seklu tik kelias turejau. Viena sezona pamirsau, kita atradau ir dar buvo daigios bigsmile.gif zodziu visa istorija verta plunksnos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 23 spalio 2014 - 16:55
Labas 4u.gif

Jolaxus, as irgi anyzini lofanta, kitaip pankoline kinmete pradejau auginti ir man patiko.

Taigi praejo pirmasis sezonAs mano sode, stebejau stebejau, kitamet imsiu realizuotis smile.gif

Pietvakariniame kampe reikia Medzio - tokio, kuris po 10 metu butu apie 10 metru aukscio. Taigi greit augancio.
Nes pvz koks ginkmedis netinka - nes medziu taps kai busiu70m amziaus
Turiu tuopa Purpre Tower, prikasiau darze.
https://www.google.c...ved=0CAYQ_AUoAQ
Vienintelis trukumas - nesu tikra del bordo spalvos.

gal ka turite patarti del greitai augancio medzio? Aukstis gali buti didelis, vis tiek per 30 metu nepasieks 50m (na, pasibaigus mano amzeliui gales ir nusikirsti jei nores smile.gif )
Atsakyti