Labukas
Kokiam as sian sode buvau pasizvalgyt...mmmm...seile nutyso... o ypac kai "ekskursija" vede kiemo seimininkas, tai ishvis pasijauciau kaip pirmoke. Kazkaip daznai praeidavau pro ju kiema, namukas kaip namukas, tvarkingas, jaukus, gyvantvore tujos... nieko nesimato pro jas. Tai gi net nemaniau, kad uz ju sliapiasi tokie groziai. Ejau namo bambedama ant savo vyro, kad jis nusenavo siemet mano pakalnutes, o stai va vyras perka geles, zino pavadinimus (beto pas juos ten vien retenybes) ir kaip ir ka reikia priziureti ir t.t.
Todel iskilo klausimas, kokia funkcija atlieka jusu vyrai? Padeda priziureti/netrugdo/jiems viskas grazu ka jus darot/issako savo nuomone/ar tiesiog padeda kai reikia tiesiog vyriskos jegos?
Ir dar klsm, kur jus laikot kieme siuksles (tik NEmaisto produktam)? Na pvz suvalge vaikas ledus, kur mest popieriuka? Turim siokia tokia vietele, bet ji mane tiesiai sviesiai nervuoja.Noriu maziau pastebimos+apsaugotos nuo lietaus. Kaip pas jus?
Papildyta:P.S. Mazuciukas daigiukas "alisiuku" litukas , cia brangu?
Kazkaip pernai geles pirkau paveluotai, mazdaug birzelio pradzioj, tai viskas buvo po 0,20...0,30 ct...
Tai uz 40 lt vos pavelkau du maisus daigiuku
O dabar kazkaip pigiau 1lt nieko ner, beto uz ta lituka su lupa reikia apsiurinet
... ar cia kaina pakilo, ar pats sezonas?