Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriančios svajonių sodus

QUOTE(Ju.Ju @ 2012 05 16, 09:01)
Tik kur  Vida parode, tai jos labai daug, ji visa vaizda uzgozia.

garantuoju, kad cia lobularijos yra vienas daigelis/kelmelis - ji ganetinai plati, jei geroje dirvoje, o ne kur nors ne tarp zvyro ar akmenu auga smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2012 05 16, 10:12)
garantuoju, kad cia lobularijos yra vienas daigelis/kelmelis - ji ganetinai plati, jei geroje dirvoje, o ne kur nors ne tarp zvyro ar akmenu auga  smile.gif .

oho blink.gif Na tada neblogas kvietkas thumbup.gif reikes man i turgeli pavaziuot penktadieni... kaip ji ten turgiskai "alisiukai " biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 05 16, 10:01)
aha tikrai ispudngai... manau jei ir i kompozicija ja idejus tik siek tiek butu grazu.

QUOTE(vida777 @ 2012 05 16, 10:12)
garantuoju, kad cia lobularijos yra vienas daigelis/kelmelis - ji ganetinai plati, jei geroje dirvoje, o ne kur nors ne tarp zvyro ar akmenu auga  smile.gif .

Tikru tikriausiai. Skaiciau, kad tai galingas augalas, stiprus augimas, reik nepadaugint situ "alisiuku" smile.gif
Atsakyti
Knifofija ar labai jautri ta sliauzianti veronika? Siandien ja perkeliau rateliu po medziu. Tik tos saknys visai pavirsiuj augo, tai tik nuroviau nuroviau ir persinesiau i kita vieta. Kazin nenunyks? g.gif Patinka man ju melynumas.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 05 20, 00:17)
Knifofija ar labai jautri ta sliauzianti veronika? Siandien ja perkeliau rateliu po medziu. Tik tos saknys visai pavirsiuj augo, tai tik nuroviau nuroviau ir persinesiau i kita vieta. Kazin nenunyks?  g.gif Patinka man ju melynumas.

Nepasakyčiau, kad jautri, tik vandenuko nepagailėk ir bus gerai.
Atsakyti
Aha, vakar vakare du laistytuvus suliejau. Kokia savaitele taip palaistysiu.

Pasodinau ja po iskiepytu klevu, lapu seveliura aukstai, gal patiks jai po "skeciu" augti. Ir pomedis man grazus, zydintis. Vyras sako galetu ji dali vejos uzkariaut, nereiktu pjaut lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 20 gegužės 2012 - 11:23
QUOTE(Tina* @ 2012 05 19, 23:17)
Knifofija ar labai jautri ta sliauzianti veronika?

o kaip ji atrodo?

Nusipirkom seklu vejai, Knifofija, ka manai apie tokia sudeti:

eraicinai Calliope 20%
eraicinai Rossinante 20%
eraicinai Carousel 10%

pievine migle Miracle 10%
pievine migle Panduro 5%

daugiamete svidre Conrad 20%
daugiamete svidre Troya 15%

Raso, kad skirta sportui ir zaidimams. Kazi ar musu karscius atlaikys g.gif .
Ar galiu bandyti ja seti ir namo pavesyje, ar pavesiui geriau ieskoti specialios?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2012 05 20, 17:18)
o kaip ji atrodo?

eraicinai Calliope    20%
eraicinai Rossinante 20%
eraicinai Carousel    10%

pievine migle Miracle        10%
pievine migle Panduro        5%

daugiamete svidre Conrad      20%
daugiamete svidre Troya          15%

Raso, kad skirta sportui ir zaidimams. Kazi ar musu karscius atlaikys  g.gif .
Ar galiu bandyti ja seti ir namo pavesyje, ar pavesiui geriau ieskoti specialios?

Šita atlaikys ir pavėsį. Šiaip svidrė aštri žolė, ji greit auganti, daug stagariukų duoda, kuo daugiau miglės ir eraičino, tuo geriau. Pas mus svidrė iššala, o pas jus žiemos puikiai.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2012 05 20, 17:18)
o kaip ji atrodo?

eraicinai Calliope    20%
eraicinai Rossinante 20%
eraicinai Carousel    10%

pievine migle Miracle        10%
pievine migle Panduro        5%

daugiamete svidre Conrad      20%
daugiamete svidre Troya          15%

Raso, kad skirta sportui ir zaidimams. Kazi ar musu karscius atlaikys  g.gif .

O as ant savo stebuklingos zoles seklos dezutes ieskojau ieskojau sudeties ir neradau. Neraso kazkodel schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2012 05 10, 20:26)
Vilniuje būsiu gegužės 25-26-27 dienomis. Šį savaitgalį būsiu Kauno botanikos sode.

Ančiasnapę šilingę turiu, o cheicherų irgi turiu  keletą, bet pavadinimų tingiu kapstyt dabar. Grįžusi iš Kauno surašysiu. Nusikaliau kol mašiniuką užsikroviau ir viską sustygavau, o mintinai nepamenų, nes kai kurių dar neprekiavau.

Knifofija, gal jau susirūšiavot heicheras? Kokias turėsit? Dar domina miskantai (kokių turit)? Ir kardalapis debesylas (berods anksčiau turėjot jį).
Papildyta:
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2012 05 20, 18:41)
O as ant savo stebuklingos zoles seklos dezutes ieskojau ieskojau sudeties ir neradau.  Neraso kazkodel  schmoll.gif

Katė maiše smile.gif Turbūt reikia įprasti ne tik maisto produktų sudėtis skaityt prieš perkant, bet ir žolės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2012 05 20, 20:45)
Knifofija, gal jau susirūšiavot heicheras? Kokias turėsit? Dar domina miskantai (kokių turit)? Ir kardalapis debesylas (berods anksčiau turėjot jį).
Papildyta:

Katė maiše smile.gif Turbūt reikia įprasti ne tik maisto produktų sudėtis skaityt prieš perkant, bet ir žolės  doh.gif

Cheicherų ir rūšiuot nebereikėjo, atlėkė želdintoja ir urmu visas nupirko. Miskantų pavasarį nevežu, nes jie visiškai be vaizdo. Turiu tik Kleine Florida. Mano plotai nedideli, tai dideliems augalams ribotai vietos. Iš naujų augaliukų turėsiu penstemoną PENSTEMON HIRSUTUS PIGMAEUS, įdomų vėdryną iškasiau, pavadinimo neturiu, bet begalo įspūdingi ryškiai citrininiai žiedai, kaip vaškiniai atrodo, blizga iš tolo. O šiaip esu stipriai išsipardavus, tai nelabai ką turėsiu, akantų atvešiu, diktonų.
Atsakyti
Labukas wink.gif Kokiam as sian sode buvau pasizvalgyt...mmmm...seile nutyso... o ypac kai "ekskursija" vede kiemo seimininkas, tai ishvis pasijauciau kaip pirmoke. Kazkaip daznai praeidavau pro ju kiema, namukas kaip namukas, tvarkingas, jaukus, gyvantvore tujos... nieko nesimato pro jas. Tai gi net nemaniau, kad uz ju sliapiasi tokie groziai. Ejau namo bambedama ant savo vyro, kad jis nusenavo siemet mano pakalnutes, o stai va vyras perka geles, zino pavadinimus (beto pas juos ten vien retenybes) ir kaip ir ka reikia priziureti ir t.t.
Todel iskilo klausimas, kokia funkcija atlieka jusu vyrai? Padeda priziureti/netrugdo/jiems viskas grazu ka jus darot/issako savo nuomone/ar tiesiog padeda kai reikia tiesiog vyriskos jegos?

Ir dar klsm, kur jus laikot kieme siuksles (tik NEmaisto produktam)? Na pvz suvalge vaikas ledus, kur mest popieriuka? Turim siokia tokia vietele, bet ji mane tiesiai sviesiai nervuoja.Noriu maziau pastebimos+apsaugotos nuo lietaus. Kaip pas jus?
Papildyta:
P.S. Mazuciukas daigiukas "alisiuku" litukas , cia brangu? g.gif Kazkaip pernai geles pirkau paveluotai, mazdaug birzelio pradzioj, tai viskas buvo po 0,20...0,30 ct... g.gif
Tai uz 40 lt vos pavelkau du maisus daigiuku doh.gif O dabar kazkaip pigiau 1lt nieko ner, beto uz ta lituka su lupa reikia apsiurinet unsure.gif ... ar cia kaina pakilo, ar pats sezonas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 20 gegužės 2012 - 22:09