Oho, sidabrijekuoja, tai pas tave is esmes viskas pasikeite!
ir labai pritariu skaldai vietoj vargses zoles
Man labai miela merginos, kad dziaugiates del manes.
As ir pati negaliu atsidziaugt, kad isdrisau pradeti viska is naujo, ir lygiai po 3 metu galiu pasakyti:
jau kelios dienos esu 'naujoj' SAVO (!!!
) troboj su zliugsinciais pakrasciais kieme
.
''Ksaveras'' talzo pastoges, bet musu kaime rodos dar nieks nenuvirto ir stogai sveiki... bet zvakes del visa ko paruostos
Namie po kraustymosi chaosas, bet anksciau ar veliau pazabosiu ji.
Na, jei i tema, tai mano zona dabar 5 (esu prie Palangos).
27a. kieme:
balos ivaziavimo keliuke, netolygi 'veja',
valgomi:
kelios aukstauges ir kelios zemauges subrendusios (bet nesenos) obelys su nukritusiais obuoliais, keturos slyvos, dvi aukstos tresnes raudona ir geltona, dar kazkas du/turbut vysnios,
is nevalgomu:
keli perauge kadagiai, kelios kelimetrines tujos, berzas prie ivaziavimo, keli spuogeliai/bile kaip ismetyti modernesni mazi spygliuociai, 1buksmedis 80cm , 1maza forzitija, 3 trimetriniai i auksti/ploti jazminai, gluosnis svyruoklis, didelis juodauogis seivaMedis, puse
dideles egles (el.laidai..). Aplink sklypa trimetrine kaukaziniu slyvu gyvatvore.
Stai toki turiu augalu uki
, kurio mano rankos dar neliete.
Planuoju darysiu taip:
Ziema - smulku sklypo plana, suinventorizuoti jame kas yra, zonuoti, suderint su MB interesais.
Tikriausiai ir kelis variantus sodo planu..
Ateinanti sezona:
Issikuopt,
Stebeti ir issiaiskinti sklypo klimata ir suprasti ar tikrai tai, kas suplanuota, tiks, koreguot,
Jei pjaut - tai tik tai, del ko akivaizdu ir nekyla abejoniu.
Del grozio - siek tiek vazonu reikalu, o Augalynus tik planuoti/delioti. Isirengti daigininka/ augalu saugykla.
Ka manot?
Dekosiu uz visas Jusu mintis, pastabas ir tt.
Vis dar maloniai stebiuosi, kad va stai turiu visas galimybes kurti savo svajoniu soda