Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriančios svajonių sodus

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2013 02 05, 22:46)
Aciu 4u.gif As tai labiausiai pergyvenu del vandens. Galvoju kaip tie augalai dregme pasiims per plevele ir akmenukus.

o tai jau visai jokio gelynelio nebepasiliksi, tik pavienius augaliukus?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 02 05, 23:10)
Dar karta aciu uz sveikinimus. Taip, birzelio 24 numatyta antra uodegyte arba uodegutis biggrin.gif Sitas metu laikas, kai trumpiausios naktys, man pats paciausias  wub.gif

Knifofija, kaip ivertintumet sia ziema augalu atzvilgiu? pagal mane ji visai nebloga. Sakau gal nebus nuostoliu pavasari. Pries salcius pasnigo, daznu pazliugimu nebuvo, o cia ziurek ir pavasaris ne uz kalnu.

Jei po šio totalaus atlydžio nebus didelių šalčių, tai augalams žiema super, bet jei stipriai pašals, tai jie nukentės nuo suledėjimo, kai kurie įšals į šlapią sniegą, o tai jau negerai.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif wub.gif
Tik pagalvojau apie Jus, ir ziuriu jau favorites issoko temele biggrin.gif
As jau vel pradejau su kobejom zaisti ax.gif Tikiuosi siemet isdygs unsure.gif
Na ir labai pergyvenu del vegeles, nes neuzklojau jo ziemai, kai pasodinau rudeni taip ir liko unsure.gif Tikiuosi neiisals.

Dar klausimelis.
Ar labai nepakenksiu koloninem tujom, jei ant ju paleisiu kobeja (kuri tikiuosi siemet bus biggrin.gif ), nes tos skyles po anu metu varo i nevilti verysad.gif Gal kazkiek ji uzdengs skyles....

Tina 4u.gif 4u.gif Sveikinam busima sese biggrin.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 06 vasario 2013 - 12:31
QUOTE(sobieska @ 2013 02 06, 08:28)
Ahoi, Tinačka, reikia Lietuvai žmonių, r e i k i a.....sveikinu, šaunuolė, kad priėmei gerą sprendimą-trumpas tarpas thumbup.gif

O mano Sobieskiukas, jau tikras Sobieskinas-baisiai mandras, užsispyręs iki negaliu, rupūžiokas ko nori tą pasiekia, bet kiek mums nervų kainuoja doh.gif ...skorpionas, tuom viskas ir pasakyta. smile.gif
Vyresnėlį (už 2 sav.18 stuktels)meilės kamuoja, turi priklausomybę nuo telefono, baramės, bet kas iš to-prieš vėją nepapūsi...vasarą išsilaikys juodą diržą...jeeee bus tikslas pasiektas, vis lengviau bus į KKĮ įstot, nes mokslai tai kaip ir nilabaiiii, mažu per paskutinius metus pasistengs, viliuosi...jei ne tai Я уеду жить в Лондон biggrin.gif ...parduosim butą, bus babkių, jam juk jau nereiks-užsidirbs meleoną, mus senukus išlaikys biggrin.gif

Varysiu šiandien balto užkloto medžiams pirkt, pernai taip pavyko apsisaugot, kad anei vieno spyglio rudo neradau, vasario pradžioj savo spygliuotą florą šildysiu

Pas mane smulki skaldelė, tarp augalų (ne kažin kiek, bet prie židinio jos yra)...nukritusius lapus rankom išgrėbuoju, dar kokį spygliuką nukeliu, o visa kitą palieku...supūna...pavasarį pažarstau tarpusavy, dar papildomai kokį maišioką išpilu ant viršaus dėl grožio...taip ir toliau gėrimės
O čia mano veikinėjimai...jei įdomu

Man bačkutė labai labai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2013 02 06, 11:36)
o tai jau visai jokio gelynelio nebepasiliksi, tik pavienius augaliukus?

Liks liks, o kaip gi be augalėliu. Liks pusmenulio formos rozynas, dar bus toks a la apvalus blynas is plytu ant, kurio noriu pastatyt suoliuka, vazonai su prieskoniniais augalais ir narcizais, raktazolem pavasari. Tas apvalus blynas susides is plytu, tarpus tarp ju uzpilsiu skalda.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Merginos gal patartumėte blush2.gif
Šiemet užsimaniau aguonų palei namą. Raudonų, dekoratyvių (o gal ne? ). Pavadinimu : rytinės aguonos "Allegro". (Senukuose su 40 % nuolaida pagriebiau) Norėjau šioje temelėje pasiteirauti, į kokią žemę jas sėti sudaiginimui reikia? Ant pakiuko parodyta, kad sėja sausio mėnesį blink.gif Na gerai, tai į kokią žemę jas sėt? Kur daigint? Ant palangės? Kokioje temperatūroje? Vienžo, nieko nežinau, reikėtų isamios instrukcijos... blush2.gif Ir ar jas vėliau galima būtų persodinti į bliūdą? (na, tam reikalui, jei tektų slėpti nuo akių, kad baudos negauti...) O dėl baudų, čia rimtai? Ir dėl dekoratyvių aguonų auginimo baudžia? blink.gif
Atsakyti
Sveikinu, Tina*, su uodegyčių pagausėjimu. Tikrai darželiams teks pasitraukti į antrą planą šią vasarą mirksiukas.gif
Aš irgi dar miegu žiemos miegu, kartais pasapnuoju apie pavasarinius persodinimus, o įdomiausia, kad pamiršau kokias naujas pavasarines ir kur susodinau, tai laukiiu staigmenų doh.gif Čia vienos tinginiauja, kitos lašinius augina, o aš sumisljau tuos lašinius pakratyt. Pilvo šokio avantiūra - ikelsiu keias nuotraukytes į albumą ax.gif
Atsakyti
nors kol kas tik sniegą galėtumėm kedenti, bet pavasariui jau reikia ruoštis smile.gif
interneto platybėse užmatytas, įdomiai atrodantis ir nesunkiai padaromas sodo įrankių laikiklis iš seno grėblio thumbup.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2013 03 16, 13:25)
nors kol kas tik sniegą galėtumėm kedenti, bet pavasariui jau reikia ruoštis smile.gif
interneto platybėse užmatytas, įdomiai atrodantis ir nesunkiai padaromas sodo įrankių laikiklis iš seno grėblio  thumbup.gif :
user posted image

ooo kokia faina ideja bigsmile.gif Man kaip tik tokios reikia thumbup.gif Padarysim 4u.gif
Vegele krumelis - ji traukia kates? Kazkas ja man apkramte iki zemes per kelis kartus, net saknis iskele blink.gif blink.gif doh.gif unsure.gif Gal sakau savo suni kaltinti? g.gif Bet ji niekada nesikesino i mano geles, o cia krumas blink.gif doh.gif Pradzioj maniau zuikiai, poto lyg kates maciau pedsakas... bet suo gi palaidas g.gif Gal nakti? unsure.gif Taip gaila, taip laukiau ziedu, o dabar se - reikes nauja pirkti unsure.gif Bet kaip apsaugoti nauja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 16 kovo 2013 - 12:42
QUOTE(Ju.Ju @ 2013 03 16, 13:41)

Vegele krumelis - ji traukia kates?

Nežinau kiek traukia, bet kiek pastebėjau mano katei patinka po ja gulėt...randu ir jos išeigų palikta... smile.gif
Atsakyti
Sveikos, su pavasariu smile.gif
Noriu paklaust, kas turit sausmedį serotina - kokio jis dydžio užauga pas mus? Ar šita nuotraukytė atspindi realybę dydžio prasme? Ir dar - kaip jis pakelia sausras? Ketinu auginti prie namo sienos, kur saulė atsisuka nuo 12 ir pleškina iki laidos. Mąstau storai mulčiuot ir šalia dar neaukštų 30 cm kokių gėlyčių pasodint, kad šešėlį ant šaknų mestų - ar atlaikytų šis sausmedis tokioj vietoj? Bo nesinori laistymu užsiiminėt... ax.gif
Atsakyti
Labas, merginos 4u.gif
as Rokoko (kazkada nuo Traku, dabar is Klp), tik po sitiek metu tuo senuoju niku nebegaliu prisijungti. smile.gif
gaila kad nuo pavasario si temele uzmigusi, bet jei kas nors atsibustu - butu labai smagu vel cia ir NA matytis 4u.gif
Atsakyti
krisjon...laba,laba...tinkamu laiku voratinklius nuvalei-ateina ruduo-bus daugiau laiko prie PC pasėdėt. Ale tikrai įdomu kuom alsuoja šios temos herojos. Knifofija vis keliauja, Rokoko savo stichijoj-puošia balkonus nuostabiomis bliūdų kolekcijomis ir nemažai mina pedalus,Vida kuria savo interjierą ir aplinką-dažnai užtinkama Klasikos temose.....kitos NA dalinasi savo patirtimi, vat Jolaxus ,sidabrinekuoja kur rolleyes.gif
Na o aš...ką aš...pasivaikščiokit ką čia bešnekėt...sodyboj kūryba buvo tik viduje,išorėje-žolės pjovimas, beeee ,net bloga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 06 rugsėjo 2013 - 06:13