Ahoi, Tinačka, reikia Lietuvai žmonių, r e i k i a.....sveikinu, šaunuolė, kad priėmei gerą sprendimą-trumpas tarpas
O mano Sobieskiukas, jau tikras Sobieskinas-baisiai mandras, užsispyręs iki negaliu, rupūžiokas ko nori tą pasiekia, bet kiek mums nervų kainuoja
...skorpionas, tuom viskas ir pasakyta.
Vyresnėlį (už 2 sav.18 stuktels)meilės kamuoja, turi
priklausomybę nuo telefono, baramės, bet kas iš to-prieš vėją nepapūsi...vasarą išsilaikys juodą diržą...jeeee bus tikslas pasiektas, vis lengviau bus į KKĮ įstot, nes mokslai tai kaip ir nilabaiiii, mažu per paskutinius metus pasistengs, viliuosi...jei ne tai
Я уеду жить в Лондон ...parduosim butą, bus babkių, jam juk jau nereiks-užsidirbs meleoną, mus senukus išlaikys
Varysiu šiandien balto užkloto medžiams pirkt, pernai taip pavyko apsisaugot, kad anei vieno spyglio rudo neradau, vasario pradžioj savo spygliuotą florą
šildysiu
Pas mane smulki skaldelė, tarp augalų (ne kažin kiek, bet prie židinio jos yra)...nukritusius lapus rankom išgrėbuoju, dar kokį spygliuką nukeliu, o visa kitą palieku...supūna...pavasarį pažarstau tarpusavy, dar papildomai kokį maišioką išpilu ant viršaus dėl grožio...taip ir toliau gėrimės
O čia mano veikinėjimai...
jei įdomu
o tai jau visai jokio gelynelio nebepasiliksi, tik pavienius augaliukus?
Liks liks, o kaip gi be augalėliu. Liks pusmenulio formos rozynas, dar bus toks a la apvalus blynas is plytu ant, kurio noriu pastatyt suoliuka, vazonai su prieskoniniais augalais ir narcizais, raktazolem pavasari. Tas apvalus blynas susides is plytu, tarpus tarp ju uzpilsiu skalda.