QUOTE(vida777 @ 2012 10 27, 16:00)
na, trinkeles paciam lietis, tai jau man panasu i savizudyste
. Kai trinkeliu sitoks didelis pasirinkimas, nemanau, kad pats gali kazka labai geriau sugalvoti
QUOTE(vida777 @ 2012 10 28, 12:20)
Betgi vistiek, pats liedamas kazi ar isgausi tokias spalvas ir atspalvius kaip gamyklines
QUOTE(Tina* @ 2012 10 28, 13:53)
Gaila, neturiu nuotraukos po ranka, nes atrodo tikrai graziai. Kitas klausimas kaip atlaikys musu slapiuosius ir saltuosius sezonus namudinis darbas.
Tai čia viskas vyko prieš kokį desėtką metų, kai ir pasirinkimas minimalus, ir kainos kosminės buvo
, tai tikrai apsimokėjo pačiam dirbėti. Dabar apie saviveiklą galvoju tik todėl, kad nieko patinkamo ir įperkamo pardavime nerandu
Brolio namudinės laiko ir atrodo nieko ne prasčiau nei pirktinės, jau ne viena ir ne kelios žiemos. Bet jis ir betoną gerino plastifikatoriais, vibravo, tad turbūt beveik išlaikė gamyklinę technologiją.
Kazkaip bijau, kad taisyklingos formos ir ivairaus formato plokstes neatrodytu pas tave per moderniai (lyginu su tomis, kur i pieva sudetos)
.
Beje, ka tu planuoji daryti su trinkelemis vejoje prie tvenkinelio?
Vat aš irgi dėl šito dar abejoju
Vejoj pasibarsčiusias trinkeles taip ir paliksim, nes čia ką nors judinti jau būtų savižudybė
. Dar vejoj yra ir daugiau pabetonuotų lopų (kurie reikalingi mano kompozicinei vizijai), ir man tas savadarbis betonas kol kas visai nieko. Tai ir mąstau, kaip čia didžiuosius kiemo dangos plotus prie to priderinus
Tai kad tavo pageidaujamasis Salix beveik nesiskiria nuo S.purpurea
.
Skiriasi
, purpurea toks "skystesnis", rosmarinifolia gražiau atrodo nekarpytas
QUOTE(vida777 @ 2012 10 28, 12:20)
MB siulo lieti is
marmuroO, koks įdomus
Tik kažin ar gerai atrodys aukštai iškeltoj terasoj
, jis man toks "žemiškas". Nebent nuosekliai pereitų į takelių dangą, t.y. ji būtų iš tos pačios medžiagos, kas turbūt nelabai įmanoma
. O gal?