Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriančios svajonių sodus

QUOTE(Knifofija @ 2012 10 06, 22:19)
JU-Ju net nežinau ką tau patarti, aš neesu spygliuočių specialistė. Bet manyčiau, kad reikėtų ne tik vario sulfatu, bet ir kitokiais fungicidais papurkšti, žemę aplink pabarstyti medžio pelenais.

Aha pirkau sian kazkoki fungicida.Pelenais, ok pabarstysim. Ir ishvis blyn doh.gif Maza to kad turim pilna kurkliu, tai dar sliuzai pradejo veistis unsure.gif Kaimynu sodas uzleistas, nes sienauja tik 1m aplink savo namuka, o kitur vyksta savaiminiai procesai unsure.gif Nei lapu kada greibia, nei nukritusius obolius surenka cool.gif Tai ten jau viskas apzele, gregna, saules nulis, tai ir veisiasi o poto plinta per visus sis brudas cry.gif Ku daryt??? Butu pijokai, butu kita kalba. O dabar - destytojai........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 06 spalio 2012 - 21:40
QUOTE(Knifofija @ 2012 10 06, 22:19)
Čia jau kažkas negero darosi. Maniškai stovi gražūs, kaip tik mugei kasiau ketvirtadienį.

Bet tai jai cia staiga taip pasidare. Reiks savo kaktusu knygas pavartyt kas jai cia, bet faktas, kad neisliks.

Pirmi metai, kai nebuvau parodoj Akademijoj. Matyt persisotinau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif . Kam idomu imeciau i musu albuma nuotrauku is geliu sou smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 10 06, 23:04)
Pirmi metai, kai nebuvau parodoj Akademijoj. Matyt persisotinau  biggrin.gif

As siemet pagaliau buvau.Sestadieni.Nebuvau Zemkej gal kokius 4-5 metus, vis neiseidavo, tai siemet jau gavosi.Tai pasibaisejau.Gerai kad dar radom kur masina nemokamai pasistatyti, o tai ishvis butu nesamone.Anksciau kazkaip plotas buvo didesnis, o dabar...kelios eiles ir pas visus tas pats doh.gif Pasibaisejau kainomis.Idomumo delei paklausiau, kiek kainuoja kupstelis is 3 lapu melsviu, jau su pasalusiais lapeliais. 10 lt blink.gif Tai grizusi namo, atsiprasiau savuju, uz minti apmazinti ir ishmesti. Toks lobis auga lotuliukas.gif
Nusipirkau margalapi gluosni, nes numire anas. O as taip prie jo pripratau,tai nusipirkau.Irgi pagriebiau uz 10lt, nes pardavejau buvo pavarges jau biggrin.gif Na ir krumeliui vegeles pagaliau prisiruosiau. O siaip nieko idomaus, ko norejosi nemaciau/negavau.
Todel daugiau tikrai nevaziuosiu, jei ko reikes, kaip ir visad, vaziuosim tiesiai i medelyna, o jei ko smulkesnio i gelezinkelio turgu irnesakyk.gif Ir kainos su protu turguj nesipyksta.Ir deretis labiau linke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 07 spalio 2012 - 20:57
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 10 07, 21:56)
As siemet pagaliau buvau.Sestadieni.Nebuvau Zemkej gal kokius 4-5 metus, vis neiseidavo, tai siemet jau gavosi.Tai pasibaisejau.Gerai kad dar radom kur masina nemokamai pasistatyti, o tai ishvis butu nesamone.Anksciau kazkaip plotas buvo didesnis, o dabar...kelios eiles ir pas visus tas pats  doh.gif Pasibaisejau kainomis.Idomumo delei paklausiau, kiek kainuoja kupstelis is 3 lapu melsviu, jau su pasalusiais lapeliais. 10 lt  blink.gif Tai grizusi namo, atsiprasiau savuju, uz minti apmazinti ir ishmesti. Toks lobis auga  lotuliukas.gif
Nusipirkau margalapi gluosni, nes numire anas. O as taip prie jo pripratau,tai nusipirkau.Irgi pagriebiau uz 10lt, nes pardavejau buvo pavarges jau  biggrin.gif Na ir krumeliui vegeles pagaliau prisiruosiau. O siaip nieko idomaus, ko norejosi nemaciau/negavau.
Todel daugiau tikrai nevaziuosiu, jei ko reikes, kaip ir visad, vaziuosim tiesiai i medelyna, o jei ko smulkesnio i gelezinkelio turgu irnesakyk.gif Ir kainos su protu turguj nesipyksta.Ir deretis labiau linke.

Kaip nebus kainos didelės, jei už vietą reikia 300 suplot, dadėkit kelionės išlaidas. Tai kiek reikia uždirbt, kad bent atsipirktų stovėjimas. Kai kainas už vietą šitaip sukėlė, tai aš nebevažiuoju rudenį.
Atsakyti
Tai reiskias nieko nepraradau, nors realiai isdirbti plotai gelynams jau pilnai uzpildyti. O ateity bus matyt ka dar naujo kursim. Simet neigyvendinau vieno plano is savo darbu sarasiuko. Neapsodinau laiptu priekio. Buvau sugalvojus kompozicija is keliu spalvu raugerskiu, bet paskui cia uzrodet ta nuostabu kadagi Gold Cone ir uzsimaniau ju. Tik dar neziurejau kur arciau aplink Kauna ju nusipirkt.

Stai ka man reikia paslept, sita skyle. Gal ideju turite? smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2012 10 07, 22:05)
Kaip nebus kainos didelės, jei už vietą reikia 300 suplot, dadėkit kelionės išlaidas. Tai kiek reikia uždirbt, kad bent atsipirktų stovėjimas. Kai kainas už vietą šitaip sukėlė, tai aš nebevažiuoju rudenį.

blink.gif blink.gif OMG.Tada suprantu.
Bet vistiek niekada perkantis parduodanti neuzjaucia unsure.gif Vos neprisedau kai pasake sermuksnio kaina - 250 blink.gif Pradejo aiskinti, apie kazkokius leidimus, kad jam kazkokie dokai reikalingi.Nu bet kas man is to. Man medelio reikia, o ne popieriu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2012 10 07, 22:15)


Stai ka man reikia paslept, sita skyle. Gal ideju turite?  smile.gif



as turiu panasia skyle.Bet ji netuscia, o jau uzpyldyta shamotinem plytom, is serijos "kada nors kur nors ju prireiks" doh.gif Tai apsodinau vynogem.Neoriginalu.Bet man visai nieko.Greit uzaugo jau siekia kazkur 4m. Tai uzstojo ir duris.O vynoges skanios, tai vis ishlendam palesti. Arba grizus namo visad yra kuo uzkasti, kol duris atidarom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 07 spalio 2012 - 21:19
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 10 07, 22:24)
blink.gif  blink.gif OMG.Tada suprantu.
Bet vistiek niekada perkantis parduodanti neuzjaucia  unsure.gif Vos neprisedau kai pasake sermuksnio kaina - 250  blink.gif Pradejo aiskinti, apie kazkokius leidimus, kad jam kazkokie dokai reikalingi.Nu bet kas man is to. Man medelio reikia, o ne popieriu  blush2.gif
Papildyta:

as turiu panasia skyle.Bet ji netuscia, o jau uzpyldyta shamotinem plytom, is serijos "kada nors kur nors ju prireiks"  doh.gif Tai apsodinau vynogem.Neoriginalu.Bet man visai nieko.Greit uzaugo jau siekia kazkur 4m. Tai uzstojo ir duris.O vynoges skanios, tai vis ishlendam palesti. Arba grizus namo visad yra kuo uzkasti, kol duris atidarom  biggrin.gif

Neįsivaizduoju koks turi būti šermukšnis už tokią kainą. O specialių leidimų jiems nereikia, tik kaip degligės platintojams reikia turėti visus tyrimus.. Bet jei tai rimtas sodininkas jis ir be šermukšnio turi turėti tokius dokumentus. O jei reikia šermukšnio kokio įdomesnio pasižvalgyk rs medelyno internetiniam puslapyje.
Atsakyti
Na as ta skyle noriu apsodint, kad augalai neisaugtu auksciau tureklu. Idealu butu, kad ju virsunes baigtusi ties aiksteles lygmeniu. Kazkas tokio gal:
user posted image bet kaip tada ta nuzemejancia dali uzbaigt g.gif zodziu nelengva uzduotis.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 10 07, 22:43)
bet kaip tada ta nuzemejancia dali uzbaigt  g.gif zodziu nelengva uzduotis.

o taip pat pratest? Ar nenori kad ir pacius laiptus pasleptu?

O kas cia per krumeliai antram plane blush2.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 07 spalio 2012 - 22:09
QUOTE(Tina* @ 2012 10 07, 22:43)
Na as ta skyle noriu apsodint, kad augalai neisaugtu auksciau tureklu. Idealu butu, kad ju virsunes baigtusi ties aiksteles lygmeniu. Kazkas tokio gal:




Siemet atsisakiau dalies savo raugerskiu, pamazu atsisakysiu visu. Tai grazus krumas, kartais apsalantis, bet vel viska atsiauginantis, kai kurios veisles mitligei neatsparios, bet nebeda reikia tiesiog atsirinkti. Taciau jis labai dygus. NU labai. Kai reikia geneti, jokios pirstines nepadeda, kai po oda prilenda tu mazu ju raksiu, nu ne kas..supuliuoja. Jis auga gan greit, tai karpydavau ji pavasari ir vasaros antroje puseje. Zodziu, pamastyk:)
Atsakyti
smth1, butu labai idomu isgirsti ka tu pasiulytum toj vietoj? Gal tada tikrai geriau tas grazuolis kadagys Gold Cone? Su kuo ji paderinti, kad spalviskai grazu butu? Ir kaip sugudraut su tuo nuzemejimu. Nesinori paslept laiptu uz augalu sienos, tik ta skyle.
Siaip as turiu zemaugius raugerskius Admiration, be galo grazus, nelepus. Bet spygliukus turi biggrin.gif Tiesa ju genet nereikia.
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 10 07, 23:09)
O kas cia per krumeliai antram plane blush2.gif ?

Raugerskis, o prieky tai rutuline tuja, neradau ant greicio nete tokio rutulinio raugerskiuko, tai idejau ja.
Atsakyti