QUOTE(Knifofija @ 2012 09 21, 10:26)
Kalifornijos sliekams reikia tik izoliuotų šonų, o dugnas turėtų būti išklotas tinkline viela ar kuo nors panašiu, kad kurmis neįsisuktų. Viršaus dengti tikrai nereikia.
Dėl tujų, tai patarčiau rintis "Brabant", lėtai auganti, rudenį neruduoja, koloniškesnė nei "Smaragd", sėklų beveik neaugina, tamsiai žalia. Columna dažnai duode kelias viršūnes ir paaugusi pradeda skėstis. sėklų duoda gausiai.
Knifofija, prisipazinsiu kaip per ispazinti
. Nu negalejau patiketi, ka tu parasei apie Columna. Visa savaite sedejau nete, skaiciau, visas foto isziurejau - niekur seklu ant Columnos nebuvo matyt ir nei zodziu neuzsiminta.
Gi pasiskambinau i viena medelyna, kur turi visu veisliu tuju ir nuvaziavau siandien i zvalgyba. Pamacius Columna net uz galvos susiemiau - daugiau rudos spalvos (nuo seklu), nei zalios.
Brabantas truputi sviesokas, o ir auga greitai, tai kad nereiketu daznai karpyti, issirinkau vistik Smaragd. Jei jau apacia prades labai plateti, apkarpysiu.
Pikta as ant internetines informacijos, geriau jau is patikimu lupu
.
QUOTE(jolaxus @ 2012 09 21, 10:55)
tai kad nieko naujo ir gal kiek apleidau, arba kitaip tariant sumažinau tarnavimo kiemui apimtis
dabar intensyviai tarnauju darbdaviui
Šermukšniai mane šiek tiek neramina, gyvena, auga, bet labai jau kukliai žydi, bandžiu ieškotis info, tai ar nebus vistik, kad mano žemė jiems prasta, kažkur išskaičiau, kad šermukšniai mėgsta trąšesnę žemę, o papildomai aš netręšiu
gal reikės pradėti trąšų berti
na ir šiemet pavasarį aš juos pagenėjau stipriau, nes buvo labai ištįsę pernykščiai ūgliai, tai irgi žydėti matyt nelabai turėjo iš ko, nes vėlgi iš literatūros buvau išskaičius, kad žiedus krauna ūglių viršūnėse, o aš jas su žirklėm apdorojau
nu gal kada įkvėpimas dar apims su fotiku palakstyti po kiemą, bet paskutiniu metu esu nurimusi ir susitaikiusi, kad a'la pusėtiną formą kiemui suteikiau ir nėra čia ko draskytis, leidžius sau tiesiog gyventi tam kieme
tai is sodininkes megejos perejai i besimegaujancios sodininkes lygi
.
Kartais gyvenimas pakoreguoja ir svajones, ir poreikius... niekur nedingsi.